Auto noma Indijā

Atbildēt
Mebruders
Ieraksti: 33
Pievienojies: 04 Jun 2025 15:31

Auto noma Indijā

Post no Mebruders »

Vai kādam ir pieredze nomājot auto Indijā.

Nav runa par to kā ir pārvietoties - grūti, viegli utt., bet, vai der LV izdota auto vadītāja apliecība?
Tiešsaistē
celotaja
Ieraksti: 117
Pievienojies: 06 Jun 2025 14:52
Atrašanās vieta: 2025: PBH,CCU,SIN,KUL,DEL,IST,STN,TFS,MEL,AKL,ZQN,CHC, FRA,LIS, TER,HOR,FLW,PDL,CDG,GCI,JER,AMS

Re: Auto noma Indijā

Post no celotaja »

Mebruders wrote: 09 Sep 2025 09:02 Vai kādam ir pieredze nomājot auto Indijā.

Nav runa par to kā ir pārvietoties - grūti, viegli utt., bet, vai der LV izdota auto vadītāja apliecība?
Man arī šis bija aktuāli gada sākumā, bet diemžēl ar LV izdotu auto vadītāja apliecību ( arī starptautisko) auto Indijā iznomāt nevar.
2026: BKK, IST, RIX, FRA, IAH, LIM, UIO, GPS, SCY, MAD, OTP
Mebruders

Post no Mebruders »

celotaja wrote: 09 Sep 2025 09:11
Mebruders wrote: 09 Sep 2025 09:02 Vai kādam ir pieredze nomājot auto Indijā.

Man arī šis bija aktuāli gada sākumā, bet diemžēl ar LV izdotu auto vadītāja apliecību ( arī starptautisko) auto Indijā iznomāt nevar.
Vai ņēmāt šoferi?
Tiešsaistē
celotaja
Atrašanās vieta: 2025: PBH,CCU,SIN,KUL,DEL,IST,STN,TFS,MEL,AKL,ZQN,CHC, FRA,LIS, TER,HOR,FLW,PDL,CDG,GCI,JER,AMS

Post no celotaja »

Nē, šoferi neņēmām, ja vajadzēja, tad ar taksi.
Profila attēls
Janka
Ieraksti: 13
Pievienojies: 19 Aug 2025 16:33

Post no Janka »

Es nezinu, vai Indijā jau ir būts iepriekš, bet viss tur ir tik lēts, ka no savas pieredzes iesaku baigi apsvērt, vai taxi+privāts šoferis (mums uz dienu bija 20 zaļie, bet tas jau kādus gadus atpakaļ) nav izdevīgāk gan naudas, gan nervu ziņā - satiksme tur ir absolūtākais murgs.
Lai izdodās viss, kas ieplānots!
Mebruders

Post no Mebruders »

Paldies.
Kāda tad būtu tā optimālā cena dienā šoferim vai taksim? Negribās piedāvāt par daudz :D
Orsons
Ieraksti: 467
Pievienojies: 03 Jun 2025 09:22

Post no Orsons »

Es īrēju auto Indijā, Goa, vēl kādā 2017. gadā. Bez starptautiskās apliecības, jo tolaik Latvijā tādas vēl nebija.
Autonomas čalis gan paburkšķēja, ka vispār jau vajadzētu starptautisko, un, lai sargos no policijas, bet iedeva tāpat. Policija nepieķēra.

Tāpēc es nesaprotu, no kurienes viedoklis, ka nevar pat ar starptautisko (kuru tagad var viegli dabūt)?
Tiešsaistē
celotaja

Post no celotaja »

Orsons wrote: 11 Sep 2025 17:50 Es īrēju auto Indijā, Goa, vēl kādā 2017. gadā. Bez starptautiskās apliecības, jo tolaik Latvijā tādas vēl nebija.
Autonomas čalis gan paburkšķēja, ka vispār jau vajadzētu starptautisko, un, lai sargos no policijas, bet iedeva tāpat. Policija nepieķēra.

Tāpēc es nesaprotu, no kurienes viedoklis, ka nevar pat ar starptautisko (kuru tagad var viegli dabūt)?
Jo Indija nav Vīnes konvencijas dalībvalstu sarakstā.
Atbildēt