Pizas lidosta
-
Kikucis1974
- Ieraksti: 7
- Pievienojies: 27 Sep 2025 10:01
Pizas lidosta
Sveiciens! Vai kāds ir lidojis no Pizas lidostas? Vai ir tiešām haoss drošības pārbaudē un risks nokavēt reisu tā dēļ? Atsauksmes ir tikai negatīvas.
Re: Pizas lidosta
Un, ko tad darīsi, ja atbildēsim, ka ir haoss? Nelidosi?
Haoss periodiski var iestāties jebkurā lidostā, arī Rīgā pēc kovida bija gadijumi, svešās lidostās parasti tomēr ierodos vismaz divas stundas pirms izlidošanas, un nekad nav bijis, ka ar to nepietiktu. No Pizas gan neesmu lidojis, bet citur Itālijā nekādi īpaši haosi nav manīti.
Haoss periodiski var iestāties jebkurā lidostā, arī Rīgā pēc kovida bija gadijumi, svešās lidostās parasti tomēr ierodos vismaz divas stundas pirms izlidošanas, un nekad nav bijis, ka ar to nepietiktu. No Pizas gan neesmu lidojis, bet citur Itālijā nekādi īpaši haosi nav manīti.
-
Kikucis1974
Tas jau noticis, esmu Pizā 
Jautāju, kā citi tikuši galā ar šajā lidostā radīto nekārtību? Google atsauksmes rada stresu
bet nu varbūt nevajag ietekmējies!
Jautāju, kā citi tikuši galā ar šajā lidostā radīto nekārtību? Google atsauksmes rada stresu
Tieši tā - neietekmējies!
Baudi atvaļināumu un nestreso par lietām, ko nevari ietekmēt.
2h pirms izlidošanas lidostā un viss būs lieliski!
Baudi atvaļināumu un nestreso par lietām, ko nevari ietekmēt.
2h pirms izlidošanas lidostā un viss būs lieliski!
-
Kikucis1974
Paldies, Janka, proti uzmundrināt 
Esmu lidojis no Pizas, viss tas pats, kā no jebkuras ES lidostas, ieskaitot RIX.
Jūnija sākumā lidojām no Pizas lidostas atpakaļ uz Rīgu. Rinda bija varbūt nedaudz garāka kā ikdienā pierasts un neieraudzīju rindu kur ar bērnu var ātrāk tik cauri (bet varbūt vienkārši palaidu garām), nekā cita ko komentēt nav - lidosta kā lidosta.
-
Kikucis1974
Paldies visiem par dalīšanos pieredzē!
Arī es tagad varu teikt- parasta, kompakta lidosta
Nesaprotu no kā google atsauksmes tik negatīvas sarakstītas.
Arī es tagad varu teikt- parasta, kompakta lidosta