ETA Lielbritānija ASAP

Atbildēt
Profila attēls
Lelle
Ieraksti: 37
Pievienojies: 24 Jul 2025 06:32

ETA Lielbritānija ASAP

Post no Lelle »

Sveiki!
Cik ātri izdod UK Eta?
Lidojums ir rīt uz UK plkst.15.00.. vai varēs paspēt dabūt to Eta? Cilvēki nezināja..pašveidots savienojums uz Madeiru draud nobrukt.. Varbūt ir kkāds fast track ETA possible?😅
Orsons
Ieraksti: 469
Pievienojies: 03 Jun 2025 09:22

Re: ETA Lielbritānija ASAP

Post no Orsons »

Man iedeva minūtes laikā.
Profila attēls
Lelle

Post no Lelle »

Paldies @Orsons, izklausās cerīgi👏
Profila attēls
Lelle

Post no Lelle »

Kurā brīdī parbauda to ETA? Vai LV lidostā pārbauda Eta pie geita?
Ja pašveidots savienojums caur Stansted, tad jau tas neskaitās kā tranzīts un ETA vajag tā vai tā..
Orsons

Post no Orsons »

Es nezinu, bet rakstīts, ka izdrukāt nevajag. Vēl neesmu lidojis, bet, manuprāt, nekur nepārbauda. Tā ir piesaistīta pases datiem, varbūt aviokompānijām arī ir piekļuve sistēmai, kur tad redz, ir vai nav.

Katrā ziņā vajag vienkārši ņemt un aizpildīt, jautājumu tur daudz mazāk un vieglāk atbildami, nekā uz ASV. Manuprāt, tīrākā formalitāte.

Uz ASV jai arī neviens nekur to ESTA vairs neprasa, tāpat sistēmā redz.
celotaja
Ieraksti: 117
Pievienojies: 06 Jun 2025 14:52
Atrašanās vieta: 2025: PBH,CCU,SIN,KUL,DEL,IST,STN,TFS,MEL,AKL,ZQN,CHC, FRA,LIS, TER,HOR,FLW,PDL,CDG,GCI,JER,AMS

Post no celotaja »

Lelle wrote: 07 Oct 2025 13:56 Kurā brīdī parbauda to ETA? Vai LV lidostā pārbauda Eta pie geita?
Ja pašveidots savienojums caur Stansted, tad jau tas neskaitās kā tranzīts un ETA vajag tā vai tā..
Man ETA atnāca minūtes laikā, piektdien lidoju caur Stanstedu un nekur un neviens neko nepārbaudīja. Kad ies pases kontroli, tur sistēma parādīs, kad Tev ir ETA.
2026: BKK, IST, RIX, FRA, IAH, LIM, UIO, GPS, SCY, MAD, OTP, OLB
Profila attēls
Lelle

Post no Lelle »

Paldies, Etas atnāca 1 min laikā 👏
Profila attēls
SapnuMedniece
Ieraksti: 528
Pievienojies: 01 Jun 2025 14:02
Sazināties:

Post no SapnuMedniece »

Orsons wrote: 07 Oct 2025 14:09 Es nezinu, bet rakstīts, ka izdrukāt nevajag. Vēl neesmu lidojis, bet, manuprāt, nekur nepārbauda. Tā ir piesaistīta pases datiem, varbūt aviokompānijām arī ir piekļuve sistēmai, kur tad redz, ir vai nav.

Katrā ziņā vajag vienkārši ņemt un aizpildīt, jautājumu tur daudz mazāk un vieglāk atbildami, nekā uz ASV. Manuprāt, tīrākā formalitāte.

Uz ASV jai arī neviens nekur to ESTA vairs neprasa, tāpat sistēmā redz.
ESTA prasa un kā vēl! Šogad 2x lidoju, abas reizes lika uzrādīt gan pie lodziņa Rīgā, gan pēc tam savienotajā reisā, Helsinkos bija speciāli jāiet atrādīties un transfer centru, Frankfurtē mazu brītiņu pirms geitiem bija punkts, kur pārbaudīja pases un ESTA, un tas nebija robežsargu (tie jau bija vienreiz apskatījušies mainot termināli).
Orsons

Post no Orsons »

Esmu pēdējo divu gadu laikā lidojis uz ASV reizes sešas, un pilnīgi nevienā reizē nekur un nevienam nav bijusi ne mazākā interese par ESTA. Ja nezinātu, ka sistēmā kaut kur viņu redz, tad domātu, ka vispār atcēluši. Es gan Rīgā pie lodziņa nekad neesmu rādījies. Amsterdamā un Reikjavīkā nav arī nekādi papildus čekpointi, bet tur, kur viņi ir, prasīja tikai pasi.
Atbildēt