Super.com
Re: Super.com
Es pati esmu 1x (2023.gadā) rezervējusi caur viņiem viesnīcu Horvātijā - toreiz tur bija pieejams labāks numuriņš un par labāku cenu nekā booking.com lapā. Nebija nekādu problēmu ar rezervāciju - vajag tikai lasīt, kas ir vai nav iekļauts kopējā cenā, jo tur visi nodokļi parādās tikai pēdējā solī pirms apmaksas. Šo lapu ieteicu arī kolēģei, kad viņa 2024.gadā devās uz Barselonu - arī viņa tur atrada un norezervēja viesnīcu par labāku cenu nekā bookingā. Arī nebija nekādu problēmu.
Ok, jo man te vienkārši lielāka rezervācija un booking.com 3.5k USD, pie viesnīcas pašas 3.3k USD un super.com 1.8k USD
It kā jau ir atceļama rezervācija + tieku līdz kartes datiem, tā ka cenai nevajadzētu mainīties, tikai grib uzreiz iekasēt visu naudu.
It kā jau ir atceļama rezervācija + tieku līdz kartes datiem, tā ka cenai nevajadzētu mainīties, tikai grib uzreiz iekasēt visu naudu.
Labi, tagad zem cenas izlasīju, ka vēl papildus būšot uz vietas jāmaksā nodoklis:
Regardless of where you book, this hotel charges a resort fee of 234,28 $ for the stay collected directly at checkin. Resort fees will be charged in the hotel’s local currency.
Bet skatos turpat citu Hotel un tam nav šis nodoklis.
Regardless of where you book, this hotel charges a resort fee of 234,28 $ for the stay collected directly at checkin. Resort fees will be charged in the hotel’s local currency.
Bet cena taču, vienalga, sanāk zemāka, pat ar visu nodokli, nekā citās vietnēs?
Acīmredzot, vietne bāzējas ASV un tai nav tiešas pārstāvniecības Eiropā, jo Eiropas vietnes tā nemaz nedrīkst izpildīties. Ja cena kopā ar šo piemaksu apmierina, tad jāņem tik ciet!
Acīmredzot, vietne bāzējas ASV un tai nav tiešas pārstāvniecības Eiropā, jo Eiropas vietnes tā nemaz nedrīkst izpildīties. Ja cena kopā ar šo piemaksu apmierina, tad jāņem tik ciet!
Tā piemaksa parādās tikai kad sasplitoju 5 naktis un 5 naktis, kad vienā rezervācījā 10 naktis, tā tas punkts pazūd. Lētāk sanāk tāpat, tā ka būs jārezervē ar karti un jāskatās, kas notiek...vēl laiks daudz, tas uz martu. Tā kā atceļama 10 dienas pirms uzturēšanās, tad jau baigais risks nav, tikai kā iesaldēt naudu.
Tā viesnīca ir ASV?
Tur tas ''resort fee'' atsevišķās lokācijās ir baigi populārs, un paši amerikāņi nemaz nebrīnās, ka tas nav iekļauts cenā, tāpēc labāk pēc rezervācijas veikšanas kārtīgi izlasīt saņemto apstiprinājumu, un varbūt pat pārjautāt gan starpniekam, gan pašai viesnīcai, vai ta nekas vairāk nebūs jāmaksā (variantā, kad tas ''resort fee'' neparādās). Tas, ka 10 dienām nav, bet 5 dienām ir, izskatās nedaudz dīvaini, bet, ja viesnīca orientējas uz ''extended stay'' klientiem, tad varbūt tiešām tiem ir kādi bonusi, kā atbrīvojums no šīs maksas.
Tur tas ''resort fee'' atsevišķās lokācijās ir baigi populārs, un paši amerikāņi nemaz nebrīnās, ka tas nav iekļauts cenā, tāpēc labāk pēc rezervācijas veikšanas kārtīgi izlasīt saņemto apstiprinājumu, un varbūt pat pārjautāt gan starpniekam, gan pašai viesnīcai, vai ta nekas vairāk nebūs jāmaksā (variantā, kad tas ''resort fee'' neparādās). Tas, ka 10 dienām nav, bet 5 dienām ir, izskatās nedaudz dīvaini, bet, ja viesnīca orientējas uz ''extended stay'' klientiem, tad varbūt tiešām tiem ir kādi bonusi, kā atbrīvojums no šīs maksas.
Ēģipte, bet viesnīcas lapā arī rakstīt ja paliek 7 naktis, tad ir kaut kādi bonusi.
Neko nezinu par super.com, bet arī airbnb un bookingam starpība par vienu un to pašu rezervaciju bija 3200 eur pret 1860 eur..Paņēmu bookingā, kas lētākā bija. Liekas mega starpība
Pajautā Rihards007 , viņš ar Super darbojas.runcels23 wrote: 26 Oct 2025 12:16 Vai kāds ir viesnīcu rezervējis no super.com ? Kādas atsauksmes?
Hotelscombined atrod tieši pie viņiem daudz lētāku viesnīcu, nekā pa taisno vai caur booking.com
Labāk lai šeit ieraksta, šis info daudziem interesē.
Kamēr viņš nav iekomentējis...kaut kas slikts vai labs?Torrr wrote: 26 Oct 2025 20:34Pajautā Rihards007 , viņš ar Super darbojas.runcels23 wrote: 26 Oct 2025 12:16 Vai kāds ir viesnīcu rezervējis no super.com ? Kādas atsauksmes?
Hotelscombined atrod tieši pie viņiem daudz lētāku viesnīcu, nekā pa taisno vai caur booking.com
Labāk lai šeit ieraksta, šis info daudziem interesē.
Nekas slikts
viņš tur regulāri rezervē.
Tātad pastāstu savu epopeju ar rezervāciju, paņēmu divas viesnīcas, vienu rezervēju caur datoru, kur dabūju vēl 10% atlaides kodu, ko nosūtīt draugam, tad otru norezervēju ar telefonu.runcels23 wrote: 26 Oct 2025 15:05 Labi, tagad zem cenas izlasīju, ka vēl papildus būšot uz vietas jāmaksā nodoklis:
Mēnesi pirms aizrakstīju ziņas viesnīcām ar jautājumu par nummuriņu, tas vairāk lai nočekotu vai rezervācija aktīva, bet ne viena ne otra neatbildēja.
Ierodos pirmā viesnīcā, rezervācija viss oki, prasa vai es no UK vai ASV, saku nē LV. Tad 30.min. nekas nenotiek, saka lai pagaidu, eju pasēdēt. Pēc laika eju prasu, kas par lietu, esot norādīts ka būšu UK pilsonis un izrādās viņiem cenas ir zemākas, saka lai sazinos ar super.com un pasaka,lai rezervācijā izmaina pilsonību no UK uz LV. Savādāk esot jāpiemaksā kādi 200$, protams par šo savu postu biju jau aizmirsis. Sarunāju, ka atstāju 100€ un dodos uz nummuriņu un atrisinu ar super.com...tie protams čatā sūta viens pie otra, viens saka ka var izdarīt tik cits departaments, nākošais ka nevar. Nākošā dienā atceros, ka bija kaut kas par šiem 200$ un plāns samaksāt, bet no sākuma paprasīt, par ko tas maksājums. Satieku tur kādu augstāku menedžeri, aprunājamies, rādu ka sazinos ar super.com tie zvana viesnīcai, pēc 30.min. atnāk pasaka ka nebūs nekas jāpiemaksā.
Otra viesnīcā, jau gaidu līdzīgu lietu. Tur prasa no kurienes lidoju, UK, es saku jā. Saka, lai aizsūtu biļetes, nosūtu tikai QR kodus, tur rādas no RIX, saku ka lidoju no Mančestras un tad biju LV un tad uz Ēģipti, recepšena pasaka ka viņam der...bet pēc tam pačukstēja ka reāli nederētu, bet viņš uzrādīs ka esmu UK, savādāk jāpiemaksājot 1000$. Pirms tam pasē biju protams ielicis € + beigās vēl iedeva lielu, svaigi izremontētu Studio nummuru.
Kopumā nedaudz nācās pacīnīties, bet ietaupīt sanāca diezgan pamatīgi.
Atcerējos, ka man sen atpakaļ (ilgi pirms kovida) izdevās dabūt labu cenu viesnīcai Ēģiptē caur sunshine.co.uk. Un tur bija rakstīts, ka jābūt UK rezidentam. Es pat mēģināju sacelt nelielu skandālu, sak, nedrīkst taču ES pilsoņus diskriminēt pēc dzīvesvietas (tolaik Apvienotā karaliste vēl bija ES), bet saņēmu ziņu, ka tā ir viesnīcas politika, un viņiem pie kājas ES likumi.
Es tomēr riskēju un nopirku, turklāt viesnīca bija Tabā, lidojums ar Ryanair uz Eilatu (tolaik Ovdas lidostu), robežas šķērsošana ar kājām. Lai šķērsotu robežu bez maksas, bija jāuzrāda viesnīcas vaučeris robežsardzei - es pdf failā katram gadījumam izdzēsu prasību par UK rezidenci. Robežu šķērsojām bez problēmām, un arī viesnīca iečekoja bez problēmām un bez dzeramnaudām, tāpēc padomāju, ka šī prasība tomēr ir kaut kādi sunshine jociņi, tīri formāla, un neviens uz to neskatās. Bet pēc Tevis rakstītā izskatās, ka Ēģiptē tiešām ir tāds niķis, tikai man paveicās, ka neviens nepievērsa uzmanību.
Es tomēr riskēju un nopirku, turklāt viesnīca bija Tabā, lidojums ar Ryanair uz Eilatu (tolaik Ovdas lidostu), robežas šķērsošana ar kājām. Lai šķērsotu robežu bez maksas, bija jāuzrāda viesnīcas vaučeris robežsardzei - es pdf failā katram gadījumam izdzēsu prasību par UK rezidenci. Robežu šķērsojām bez problēmām, un arī viesnīca iečekoja bez problēmām un bez dzeramnaudām, tāpēc padomāju, ka šī prasība tomēr ir kaut kādi sunshine jociņi, tīri formāla, un neviens uz to neskatās. Bet pēc Tevis rakstītā izskatās, ka Ēģiptē tiešām ir tāds niķis, tikai man paveicās, ka neviens nepievērsa uzmanību.
Viņi man izstāstīja kā tas notiek. Lielākā daļa Ēģiptes rezervācijas, ne pa taisno no viesnīcas, nākot caur Rocket Egypt. Ja ir UK vai ASV pilsonis, viņi noslēguši ar viesnīcām līgumus par labākām cenām, jo tad viņi uz vietas tāpat iztērēs vairāk. Tad visi booking.com, super.com un citi interneta rezervēšanas vietas, datus ņem no šī Rocket Egypt, jo caur viņiem ir lētāk, kā pa taisno no viesnīcas.
Esmu jau atpakaļ uz saņēmu ziņu no super.com
''Thank you for reaching out to us.
Upon reviewing wit our travel partner, the original reservation was made under US Nationality. However, when you arrived at the hotel it was then realized that you're Latvian nationality, while the booking was sent to us and confirmed under United States nationality. Therefore, the new total rate is 1.991,58 USD
Kindly review this matter and inform us if you will settle this difference with the hotel.''
Tā kā ar viņiem sazinājos tikai par pirmo rezervāciju, tad izskatās starpība bija ap 200$ par nakti, jo samaksāju ap 800$ par 5 naktīm.
Esmu jau atpakaļ uz saņēmu ziņu no super.com
''Thank you for reaching out to us.
Upon reviewing wit our travel partner, the original reservation was made under US Nationality. However, when you arrived at the hotel it was then realized that you're Latvian nationality, while the booking was sent to us and confirmed under United States nationality. Therefore, the new total rate is 1.991,58 USD
Kindly review this matter and inform us if you will settle this difference with the hotel.''
Tā kā ar viņiem sazinājos tikai par pirmo rezervāciju, tad izskatās starpība bija ap 200$ par nakti, jo samaksāju ap 800$ par 5 naktīm.