Labdien!
Gribētu saprast, vai lidojuma turp/atpakaļ uz Austrāliju cena 1071€ ir adekvāta vai krietni pārmaksāta?
Lidojums paredzēts aprīlī, biļete iegādāta novembra beigās.
Iekļauta nododamā bagāža 23 kg.
Lidojumi ar Lufthansa Rīga-Frankfurte-Singapūra-Sidneja (1d 8h) un Melburna - Honkonga- Frankfurte - Rīga (1d 6h).
lidojums uz Austrāliju
Re: lidojums uz Austrāliju
Domāju ka normāla/laba cena. Pēdējā laikā labākās kas redzētas, biją ar Turkiem. Ap 800EUR.
Tapēc domāju ka 1071 ir ļoti O.K.
Tapēc domāju ka 1071 ir ļoti O.K.
2026.
Vakar bija blogos no Eiropas pilsētām uz Adelaidu un Pērtu pa 620EUR ar Turkiš. Pamēģināju no Rīgas sanāk 713EUR.
Piemērs. https://www.skyscanner.se/transport/fli ... ects=false
Piemērs. https://www.skyscanner.se/transport/fli ... ects=false
-
celotaja
- Ieraksti: 117
- Pievienojies: 06 Jun 2025 14:52
- Atrašanās vieta: 2025: PBH,CCU,SIN,KUL,DEL,IST,STN,TFS,MEL,AKL,ZQN,CHC, FRA,LIS, TER,HOR,FLW,PDL,CDG,GCI,JER,AMS
Tā ir parasta cena, es 2025.gadā ar turkish airlines RIX- MEL- RIX ar nododamo bagāžu lidoju pa 493 eur.
2026: BKK, IST, RIX, FRA, IAH, LIM, UIO, GPS, SCY, MAD, OTP, OLB
Šis būtu bijis ļoti interesanti. Vai šāda cena kaut kur bija publicēta? Kaut kā biju palaidis, ka kaut kas tāds bija pieejams.celotaja wrote: 09 Jan 2026 06:11 Tā ir parasta cena, es 2025.gadā ar turkish airlines RIX- MEL- RIX ar nododamo bagāžu lidoju pa 493 eur.
Varbūt var kādu ekrāna šāviņu, vai biļetes piemēru man atsūtīt.
Zemākais ko esuma redzējis bllogos ir 676eur. : Abi piemēri laikam par vienu un to pašu.
https://www.celotprieks.info/melburna-a ... e_vignette
Vai: https://www.secretflying.com/posts/viln ... roundtrip/
2026.
-
celotaja
- Atrašanās vieta: 2025: PBH,CCU,SIN,KUL,DEL,IST,STN,TFS,MEL,AKL,ZQN,CHC, FRA,LIS, TER,HOR,FLW,PDL,CDG,GCI,JER,AMS
Jā, akcija bija blogos. Biļetes pirku caur starpnieku, diemžēl vairs neatceros pie kura, jo vecos e-pastus es neglabāju. Starpnieks nometa 120 eur no cenas ( nekas tāds iepriekš man nav bijis), es pat neticēju, ka atsūtīs biļetes, bet viss bija ok.
-
Rihards007
- Ieraksti: 54
- Pievienojies: 02 Jun 2025 12:31
Es arī cik atminos kaut kas ap 700eur+ bija TK lapā, aģenti lielākoties līdz 50eur par biļeti lētāk notirgo.
-
celotaja
Blogā zem 500 eur cenas nebija, blogā bija tikai norāde uz TK akciju. To cenu es atradu pati, spēlējoties ar starpniekiem.
Un pieredzējušiem ceļotājiem tā kā vajadzētu zināt, ka tas, kas ir ielikts blogos, nav akmenī cirsts, jo var būt vēl visādas variācijas
Pēc 2 nedēļām lidošu no RIX uz LIM un atpakaļ no UIO, cena mazliet zem 500 eur ar nododamo bagāžu. Ups - jā, arī šāds lidojums blogos nebija, bet bija citas kombinācijas un šo kombināciju es vnk atradu pati.
Nu malacis, ka izdodas ko labu atrast
Un jā. Blogos neparādās, gan visi interesantie varianti.
2026.
Nu žēl, protams, ka neieliek šeit labos atradumus, it sevišķi, ja ir blogos...Buicis wrote: 10 Jan 2026 11:20 Nu malacis, ka izdodas ko labu atrastUn jā. Blogos neparādās, gan visi interesantie varianti.
Forši, ka izdodas. Un tiešām būtu labi, ja kādu mājienu forumā par šādiem variantiem ierakstītu. Līdzīgi kā buicis ik pa laikam.
celotaja wrote: 10 Jan 2026 07:30Blogā zem 500 eur cenas nebija, blogā bija tikai norāde uz TK akciju. To cenu es atradu pati, spēlējoties ar starpniekiem.
Un pieredzējušiem ceļotājiem tā kā vajadzētu zināt, ka tas, kas ir ielikts blogos, nav akmenī cirsts, jo var būt vēl visādas variācijas
Pēc 2 nedēļām lidošu no RIX uz LIM un atpakaļ no UIO, cena mazliet zem 500 eur ar nododamo bagāžu. Ups - jā, arī šāds lidojums blogos nebija, bet bija citas kombinācijas un šo kombināciju es vnk atradu pati.