Ierosinājumi
Re: Ierosinājumi
Ļoti met ārā, pēc ielogošanās.
Man bija pārgājis uz kādu nedēļu, tagad atkal atsāka mest ārā. Mistika kaut kāda, bet vismaz skaidrs, ka neesmu tāds vienīgais.
Kopš lapas darbības sākuma, nekad neesmu izmests. Paši tur kaut ko gļukojat.
2025: RIX HAM FRA SKG ATH CHQ BCN LHR MUC HEL KRK AMS HER
2026:
2026:
Mani ar, škiet, ne reizi nav izmetuši ārā. Lietoju divos datoros ar Chrome.
Nemet ārā, lietoju chrome uz datora un mobilā (pc, android).
Mani nemeta kādas divas nedēļas, tagad atkal ik pa laikam izmet, nav baigi grūti ieiet pa jaunam, jo tagad izmet aptuveni 2-3x nedēļā
Ne ierosinājums, bet informācija tiem, kas izmanto forumā privātās ziņas. Ziņa pēc nosūtīšanas paliek izsūtnē (nevis nosūtītajās) tik ilgi, kamēr adresāts to izlasa. Sūtītājam, ja ienāk prātā pārbaudīt, tad izskatās, ka nav aizgājis, bet tā nav taisnība.
Ziņa pārvietojas uz nosūtītajām tikai pēc izlasīšanas.
Ziņa pārvietojas uz nosūtītajām tikai pēc izlasīšanas.
Gribēju piebilst, ka vairākus mēnešus viss bija kārtībā bet nupat atkal atsākusies liga, ka met ārā no foruma. Zinu, ka tikpat negaidīti, kā sācies, šis droši vien pāries, bet tiešām nesaprotu, kas tam par iemeslu.Orsons wrote: 05 Nov 2025 18:07 Man bija pārgājis uz kādu nedēļu, tagad atkal atsāka mest ārā. Mistika kaut kāda, bet vismaz skaidrs, ka neesmu tāds vienīgais.
- SapnuMedniece
- Ieraksti: 380
- Pievienojies: 01 Jun 2025 14:02
- Sazināties:
Tas nav foruma pusē, vai nu neielikts ķeksis, lai atstāj ielogotu, vai kaut kas ar ierīces iestatījumiem. Man darbojas absolūti visās ierīcēs, arī tādās, kas pastāvīgi dzīvo VPN režīmā citā valstī.
Es ar neatceros, kad mani pēdējo reizi izmeta. Pieslēdzos no vairākām ierīcēm.