airBaltic mainā lidojumu laiku

Atbildēt
Vitalijs
Ieraksti: 11
Pievienojies: 23 Jul 2025 20:58

airBaltic mainā lidojumu laiku

Post no Vitalijs »

Nevaru noteikumos atrast - sākot ar cik minūtēm vai stundām viņi var piedāvāt kaut ko izņemot "piekrist izmaiņām"
Orsons
Ieraksti: 469
Pievienojies: 03 Jun 2025 09:22

Re: airBaltic mainā lidojumu laiku

Post no Orsons »

Nav tādu noteikumu. Bet pēc pieredzes, airBaltic tas parasti ir 2 stundas.
maarenchy
Ieraksti: 10
Pievienojies: 29 Jun 2025 22:33

Post no maarenchy »

Es viņiem uzrakstīju, ka vēlos tad dienu iepriekš lidot (un pāris dienas vēlāk atpakaļ, jo galamērķī parādījās pasākums pāris dienas pēc mana lidojuma),lai maina lidojumu, viņi atteica ar piebildi, ka bez maksas to dara no 3 stundu izmaiņām. Piedāvāja man mainīt par 50 eiro/lidojums, kas pilnīgi nav slikts kurss.
wildd
Ieraksti: 29
Pievienojies: 04 Jun 2025 15:33

Post no wildd »

Šodien zvanīju ar jautājumu vai varu mainīt datumus ar nedēļas nobīdi lidojumam maijā, kuram jau 2025.g. septembra sākumā bija atnācis epasts, ka lidojums turp un atpakaļ notiks 15 min vēlāk.

Man laipni piedāvāja to izdarīt par 50 EUR virzienā/personu, kas man kopā uz 4 cilvēkiem sastādītu 400 eur, laipni atteicos. Otra opcija ko piedāvāja bija atcelt lidojumus, bet tiktu atmaksāti tikai nodokļi, arī laipni atteicos - par šo gan gribēju precizēt vai tā tiešām ir? Nekad nav bijusi pieredze vai vajadzība atcelt lidojumu pie laika izmaiņām.

Kaut kur gan forumā biju manījis ziņu, ka kādam piedāvāja mainīt datumus pēc 20 min izmaiņām, bet tas laikam bija lidojumam, kas vienreiz bija mainīts jau pēc 2h izmaiņām, varbūt tāpēc otreiz atļāva mainīt pie tik mazas laika izmaiņas.
Orsons

Post no Orsons »

Jā, airBaltic neļauj ne atcelt, ne mainīt bez maksas, ja izmaiņas ir nelielas. Laikam līdz 3 stundām vai kaut kā tā, nupat jau kaut kur citā tēmā bija par to runa.

P.S. Nodokļus var atgūt vienmēr, ja nelido, arī, ja nekas nav mainījies, un arī pec lidojuma. Tā kā ar to steigties nevajag, ja tiešām nesanāk lidot.
Vovi1974
Ieraksti: 13
Pievienojies: 04 Jun 2025 15:58

Post no Vovi1974 »

Biļetes jūnijam tika iegādātas vietnē budgetair.fr. Vakar budgetair.fr nosūtīja brīdinājumu par izlidošanas laika maiņu par 1 stundu un 40 minūtēm. Šodien pārbaudīju savu rezervāciju Airbaltic vietnē, un izlidošanas dienu var mainīt +- līdz 14 dienām.
Profila attēls
SapnuMedniece
Ieraksti: 528
Pievienojies: 01 Jun 2025 14:02
Sazināties:

Post no SapnuMedniece »

O, super, tā laba ziņa, tad jau pie mazāka laika ļauj mainīt!
Kristinado
Ieraksti: 44
Pievienojies: 23 Jul 2025 19:22

Post no Kristinado »

Man par 10 minūtēm pamainīja izlidošanas laiku, neļauj neko mainīt 😅
viestursp1
Ieraksti: 32
Pievienojies: 07 Jun 2025 08:56

Post no viestursp1 »

Kristinado wrote: 28 Feb 2026 15:47 Man par 10 minūtēm pamainīja izlidošanas laiku, neļauj neko mainīt 😅
Man arī līdzīgi - abi BT lidojumu laiki pamainījās par 15-20 min., bet vienīgais, ko BT lapā vari izdarīt, piekrist izmaiņām. Cik atceros, tad BT atšķirībā no TK ļauj kaut ko mainīt tikai tad, ja jaunie laiki atšķiras par vismaz 3 stundām. TK kādreiz ļāva mainit lidojumus vai pat pilnībā atcelt pat tad, ja lidojuma laiki pamainās tikai par 15 - 20 minūtēm. Tagad gan izskatās, ka situācija arī ar TK ir mainījusies. Par pie aģenta pirktu biļeti aģents pat atsūtīja man e-pastu, ka NO SIGNIFICANT CHANGES IN FLIGHT TIMES un ka paši veiks izmaiņas TK izdotajā biļetē un tā arī notika.
celotaja
Ieraksti: 117
Pievienojies: 06 Jun 2025 14:52
Atrašanās vieta: 2025: PBH,CCU,SIN,KUL,DEL,IST,STN,TFS,MEL,AKL,ZQN,CHC, FRA,LIS, TER,HOR,FLW,PDL,CDG,GCI,JER,AMS

Post no celotaja »

[/quote]
TK kādreiz ļāva mainit lidojumus vai pat pilnībā atcelt pat tad, ja lidojuma laiki pamainās tikai par 15 - 20 minūtēm. Tagad gan izskatās, ka situācija arī ar TK ir mainījusies. Par pie aģenta pirktu biļeti aģents pat atsūtīja man e-pastu, ka NO SIGNIFICANT CHANGES IN FLIGHT TIMES un ka paši veiks izmaiņas TK izdotajā biļetē un tā arī notika.
[/quote]

Man arī TK šonedēļ atsūtīja sms, ka 2 lidojumiem ir izmainīts izlidošanas laiks. Tam lidojumam, kuram izlidošanas laiks bija izmainīts par 20 minūtēm, ieejot TK mājas lapā, es varēju pati veikt izmaiņas kā man vajag, savukārt otram lidojumam izlidošanas laiks bija izmainīts par 45 minūtēm un tam izmaiņas es nevarēja veikt. Biļetes abiem ceļojumiem pirktas caur starpnieku.
2026: BKK, IST, RIX, FRA, IAH, LIM, UIO, GPS, SCY, MAD, OTP, OLB
runcels23
Ieraksti: 106
Pievienojies: 24 Jul 2025 00:47

Post no runcels23 »

Man bija izmaiņas par 1h RIX-SOF RT un lapā ļāva izmainīt dienas +-14 , bet caur epastu ļāva nomainīt arī galamērķi RIX-SOF un BOJ-RIX. Pēc tam jaunajam galamērķim pēc mēneša nomainījās laiks par 30.min un epastā ļāva nomainīt +-14 dienas, nomainīju par nedēļu
mandm
Ieraksti: 17
Pievienojies: 23 Jul 2025 17:03

Post no mandm »

atceļot DXB reisus BT pievienojuši jaunus lidojumus
Attachments
480972c1-6b52-9a91-2452-50e07efdf016.png
Profila attēls
SapnuMedniece
Sazināties:

Post no SapnuMedniece »

Gan jau ne velti, tagad daudzi uz Eiropas pusi skatīsies ceļojumiem. DXB varbūt ne gluži vasaras galamērķis, bet gan jau tranzītā izmantots tāpat labi.
Kristinado

Post no Kristinado »

Air Baltic atcēla vienu no lidojumiem (turp), piedāvā citu, bet tas man neder, man vajag tieši tos datumus. Es te kaut kur lasīju, neatceros, kurā tēmā, ka ļauj pamainīt galamērķi, vai kāds zin, kā tas darbojas un ko es varu viņiem prasīt?
Orsons

Post no Orsons »

Vienkārši piezvani un prasi, tā paša reģiona ietvaros parasti atļaus.
Profila attēls
SapnuMedniece
Sazināties:

Post no SapnuMedniece »

Un droši vien ir vērts laicīgi paskatīties, kad lido uz kurieni un prasīt jau konkrētu lidojumu. Varbūt variants a b utt
Kristinado

Post no Kristinado »

Kas ir tas pats reģions? Blakus valstis?
Dzo
Ieraksti: 15
Pievienojies: 18 Aug 2025 22:37

Post no Dzo »

Kristinado wrote: 23 Mar 2026 13:08 Air Baltic atcēla vienu no lidojumiem (turp), piedāvā citu, bet tas man neder, man vajag tieši tos datumus. Es te kaut kur lasīju, neatceros, kurā tēmā, ka ļauj pamainīt galamērķi, vai kāds zin, kā tas darbojas un ko es varu viņiem prasīt?
Teorētiski jau var prasīt, lai nodrošina ar citu aviokompāniju, ja ir derīgs reiss.
Atbildēt