Jautājums par autonomām, kuras pirms 48 h atceļot atgriež naudu, bet ir kurām nauda paliek karājotieties "MACIŅĀ". Tagad ir jārezervē, bet monitorējot cenas var kļūt daudz labākas un gribētos zināt vai no sekojošām vietnēm varētu naudu atgriezt (ne maciņā)
Kāda ir jūsu pieredze?
Kā ir ar šīm (varbūt arī ar citām, ja ir pieredze)
discovercars.com
Holidaycars.com
qeeq.com
Pēc manas pieredzes naudu atgiež :
stressfreecarrental.com
Booking.com
rentalcars.com
maciņā paliek:
economycarrentals.com
Enjoy.com
Autonomas kuras atgriež naudu (ne maciņā)
Re: Autonomas kuras atgriež naudu (ne maciņā)
Tur neviena no pieminētajām nav auto noma, visi ir cenu agreagtori vai starpnieki…
Tas protams tā ir. Bet jautājums jau nav par to 
Visi ir cenu agregatori vai starpnieki, un, ja rakstīts, ka rezervācija ir atceļama, tad arī naudu visi atgriež. Pat, ja atgriež nosacītā "maciņā", tad no tā uzreiz var izņemt uz maksājumu kartes kontu.
Manis aprakstītā kārtība ir Discovercars, nekādas būtiskas neērtības tas nerada.
QEEQ vispār no manis ņem tikai 1$/€ priekšapmaksā, un, ja atceļ, atgriež apmēram nedēļas laikā.
Enjoy man vienreiz bija atcelšanas gadījums, neko par viņu maciņiem nezinu, bet, kad pēc divām nedēļām naudu nebiju saņēmis, uzrakstīju dusmīgu e-pastu, pēc kā viņi atvainojās, ka bijušas tehniskas problēmas, un pēc dažām dienām nauda atnāca.
Nezinu, vai esmu lietojis visus minētos, bet esmu daudz īrējis un arī atcēlis, un vēl nekad nav bijis gadījums, kad kāds kantoris atceļot neatdotu naudu.
Manis aprakstītā kārtība ir Discovercars, nekādas būtiskas neērtības tas nerada.
QEEQ vispār no manis ņem tikai 1$/€ priekšapmaksā, un, ja atceļ, atgriež apmēram nedēļas laikā.
Enjoy man vienreiz bija atcelšanas gadījums, neko par viņu maciņiem nezinu, bet, kad pēc divām nedēļām naudu nebiju saņēmis, uzrakstīju dusmīgu e-pastu, pēc kā viņi atvainojās, ka bijušas tehniskas problēmas, un pēc dažām dienām nauda atnāca.
Nezinu, vai esmu lietojis visus minētos, bet esmu daudz īrējis un arī atcēlis, un vēl nekad nav bijis gadījums, kad kāds kantoris atceļot neatdotu naudu.
economybookings.com man ilgāku laiku maciņā man stāv nauda, kuru kā rakstīja support var izmantot, bet nevar izņemt...
Nu, es nezinu, tad jāskatās, no kurienes tā nauda tur radās, un kādi bija atcelšanas nosacījumi. Bet, ja ir rakstīts, ka bezmaksas atcelšana līdz tādam datumam, bet viņi atsakās atgriezt naudu uz sākotnējo maksājuma veidu, tad tas viennozīmīgi ir chargeback gadījums - es pat teiktu, vienos vārtos.
Protams, var būt situācijas, kad nauda maciņā ir viņu "labās gribas" izpausme, piemēram, nokavēji atcelšanas termiņu, bija kaut kādas problēmas, kuru dēļ samaksāji autonomai vairāk, nekā plānots u.t.t, visu jau nevar iedomāties, bet, bezmaksas atcelšana = nauda atpakaļ kartes kontā saprātīgā laikā.
Protams, var būt situācijas, kad nauda maciņā ir viņu "labās gribas" izpausme, piemēram, nokavēji atcelšanas termiņu, bija kaut kādas problēmas, kuru dēļ samaksāji autonomai vairāk, nekā plānots u.t.t, visu jau nevar iedomāties, bet, bezmaksas atcelšana = nauda atpakaļ kartes kontā saprātīgā laikā.
-
celotaja
- Ieraksti: 117
- Pievienojies: 06 Jun 2025 14:52
- Atrašanās vieta: 2025: PBH,CCU,SIN,KUL,DEL,IST,STN,TFS,MEL,AKL,ZQN,CHC, FRA,LIS, TER,HOR,FLW,PDL,CDG,GCI,JER,AMS
Var to naudu no economybookings.com maciņa dabūt atpakaļ uz savu karti, bet es vairs neatceros ko tieši darīju. Pameklē, tur mājas lapā ir tāda opcija, nu vismaz kādu pusgadu atpakaļ bija.Torrr wrote: 06 Apr 2026 16:09 economybookings.com man ilgāku laiku maciņā man stāv nauda, kuru kā rakstīja support var izmantot, bet nevar izņemt...
2026: BKK, IST, RIX, FRA, IAH, LIM, UIO, GPS, SCY, MAD, OTP
Bija standarta rerzervācija, laicīgi atcelts, nekas extra. Mēģināšu rakstīt vēlreiz.
What is your refund policy?
You may cancel your booking and receive a 100% refund up to 48 hours before pick-up. The booking will be refunded to your E-Wallet in the form of BookingCredit™. You may withdraw it to your original payment method free of charge or use it as credit for future bookings.
You may cancel your booking and receive a 100% refund up to 48 hours before pick-up. The booking will be refunded to your E-Wallet in the form of BookingCredit™. You may withdraw it to your original payment method free of charge or use it as credit for future bookings.
2025: RIX HAM FRA SKG ATH CHQ BCN LHR MUC HEL KRK AMS HER
2026: RIX BGY WAW KRK ARN PEK HKG DAD
2026: RIX BGY WAW KRK ARN PEK HKG DAD
Zahuj visu pareizi uzrakstīja, ja arī ir e-maciņš, tad tas it tikai tāds kā starpnieks procesam (nu, un viņiem jau, protams, gribētos, lai Tu tur atstāj, un nākamo reizi rezervē pie viņiem). Bet izņemt uz oriģinālo maksājuma metodi var vienmēr un pa brīvu.
Vai nu Tev trāpījies nekompetents aģents, vai arī vienkārši neesat sapratušies. Pieprasīšanai jābūt mājaslapā, ar pāris klikšķiem, tas nav nekas tāds, kur būtu jāiesaista saports.
Vai nu Tev trāpījies nekompetents aģents, vai arī vienkārši neesat sapratušies. Pieprasīšanai jābūt mājaslapā, ar pāris klikšķiem, tas nav nekas tāds, kur būtu jāiesaista saports.
Saņēmu beidzot sakarīgu atbildi, izrādās atgriezšanu var prasīt 6 mēnešus pēc atcelsanas, kuru biju nokavējis.
Tagad to var izmantot tikai ar macinu.
Jāņem vērā
Lūdzu, ņemiet vērā, ka saskaņā ar mūsu Noteikumu un nosacījumu 4.7.1. punktu līdzekļu izņemšana no E-maka uz sākotnējo maksājuma metodi ir iespējama tikai tad, ja pieprasījums tiek iesniegts sešu (6) mēnešu laikā no rezervācijas atcelšanas datuma.
Tā kā šis laika posms ir pagājis, ar nožēlu paziņojam, ka mēs nevaram apstrādāt atmaksu uz jūsu sākotnējo maksājuma veidu.
Tagad to var izmantot tikai ar macinu.
Jāņem vērā
Lūdzu, ņemiet vērā, ka saskaņā ar mūsu Noteikumu un nosacījumu 4.7.1. punktu līdzekļu izņemšana no E-maka uz sākotnējo maksājuma metodi ir iespējama tikai tad, ja pieprasījums tiek iesniegts sešu (6) mēnešu laikā no rezervācijas atcelšanas datuma.
Tā kā šis laika posms ir pagājis, ar nožēlu paziņojam, ka mēs nevaram apstrādāt atmaksu uz jūsu sākotnējo maksājuma veidu.
A nu ko tad Tu uzreiz neprasīji, lai atdot, kur pienākas!?
Man šķiet, ka 6 mēneši varētu būt kāds limits kartes transakcijām, jo ir gadījies, ka nākas atcelt rezervāciju, kas veikta vairāk kā 6 mēnešus atpakaļ - sākumā viss kā parasti, bet pēc tam atnāk e-pasts, lai iedodu bankas konta datus, jo kartes transakcija pēc tik ilga laika vairs nav atgriežama. Tas attiecas uz jebkuru maksājumu, ne tikai autonomām. Tā kā atdot viņi, protams var, be negrib, jo tas ir pretrunā viņu noteikumiem.
Man šķiet, ka 6 mēneši varētu būt kāds limits kartes transakcijām, jo ir gadījies, ka nākas atcelt rezervāciju, kas veikta vairāk kā 6 mēnešus atpakaļ - sākumā viss kā parasti, bet pēc tam atnāk e-pasts, lai iedodu bankas konta datus, jo kartes transakcija pēc tik ilga laika vairs nav atgriežama. Tas attiecas uz jebkuru maksājumu, ne tikai autonomām. Tā kā atdot viņi, protams var, be negrib, jo tas ir pretrunā viņu noteikumiem.