Sveiki! Meklēju auto nomu Turcijā un pētot vairākas vietnes atradu CarJet piedāvājumu par nomu ap 40 eiro uz 12 dienām. Apskatot pašas Allmeet rent a car mājaslapu, tur tādas pašas klases auto 250 eiro, uz tādu pat periodu.
Ir kādi komentāri? Kam tieši pievērst uzmanību? Kas te ne tā?
Auto noma Antālijā
- SapnuMedniece
- Ieraksti: 526
- Pievienojies: 01 Jun 2025 14:02
- Sazināties:
Re: Auto noma Antālijā
Man liekas, ka ļoti līdzīga diskusija, kā vienu tēmu zemāk par Bukaresti
droši vien var visus tos pašus principus izmantot, lai nebūtu problēmas.
Skatos caur booking auto nomu. Kādas atsauksmes par booking apdrošināšanu pie auto nomas? Jā, man ir arī kredītkarte ar pašriska apdrošināšanu, bet tā tad nedarbosies, ja ņem booking apdrošināšanu.
Vai pareizi saprotu?
Vai pareizi saprotu?
Teikšu tā - dažreiz vairākas apdrošināšanas darbojas vienlaicīgi, tikai ieteicams, lai to nezina apdrošinātāji
)
2025: RIX HAM FRA SKG ATH CHQ BCN LHR MUC HEL KRK AMS HER
2026: RIX BGY WAW KRK ARN PEK HKG DAD
2026: RIX BGY WAW KRK ARN PEK HKG DAD
Man vienmēr ir bijis mazliet dīvaini aprast ar cilvēku vēlmi visu apdrošināt un pārapdrošināt, kaut viena apdrošināšana jau irAnnaram wrote: 14 Apr 2026 17:34 Skatos caur booking auto nomu. Kādas atsauksmes par booking apdrošināšanu pie auto nomas? Jā, man ir arī kredītkarte ar pašriska apdrošināšanu, bet tā tad nedarbosies, ja ņem booking apdrošināšanu.
Vai pareizi saprotu?
Nu nevajag to booking (vai jebkā cita) apdrošināšanu, ja ir kredītkartes apdrošināšana! Ja runa ir par Citadeles karti, tad jā, diemžēl tai tagad ir 200€ pašrisks, bet, vai tiešām 200€ ir tā summa, kas iecirtīs nelabojamu robu ģimenes budžetā!? Ja jau varat atļauties ceļot, tad diez vai. Manā pieredzē no kādām 200 autonomas reizēm labi ja 5-7 reizes ir bijušas problēmas ar reāliem vai izdomātiem bojājumiem.
Ja vien speciāli nav plānots sadauzīt auto, kam Tev divas apdrošināšanas?
Jā, ir Citadeles karte, kurai ir 200€ pašrisks.
Par tām problēmām, tad ir ceļots vismaz kādas četras, piecas reizes gadā... tik,protams, ne vienmēr ir nomāta mašīna, un tāpēc man tās apdrošināšanu nianses līdz galam nav īsti izprotamas. Un vēl tāpēc ka ar Sixt sanāca vislielākās problēmas arī, lai arī bija mani pierunājuši nopirkt viņu "pilno" apdrošināšanu. Un tur jau bija tā kļūda. Diemžēl. Pie tam, ka nebija ne skrambiņas, ne kas cits nodarīts tai mašīnai un arī akts parakstīts bez jebkādiem jauniem bojājumiem. Es nekad nevarēju iedomāties, ka Sixt ir tik cūcīgs kantoris...
Tagad uz Sixt pusi pat skatīties negribu un nevienam nerekomendēju!
Par tām problēmām, tad ir ceļots vismaz kādas četras, piecas reizes gadā... tik,protams, ne vienmēr ir nomāta mašīna, un tāpēc man tās apdrošināšanu nianses līdz galam nav īsti izprotamas. Un vēl tāpēc ka ar Sixt sanāca vislielākās problēmas arī, lai arī bija mani pierunājuši nopirkt viņu "pilno" apdrošināšanu. Un tur jau bija tā kļūda. Diemžēl. Pie tam, ka nebija ne skrambiņas, ne kas cits nodarīts tai mašīnai un arī akts parakstīts bez jebkādiem jauniem bojājumiem. Es nekad nevarēju iedomāties, ka Sixt ir tik cūcīgs kantoris...
Tagad uz Sixt pusi pat skatīties negribu un nevienam nerekomendēju!