SwedBank Platinum karte

Atbildēt
Roger
Ieraksti: 9
Pievienojies: 03 Jun 2025 10:22

SwedBank Platinum karte

Post no Roger »

Man bija patīkams atklājums ka Swedbank Platinum karte arī nodrošina valūtas maiņu, bez uzcenojums, internetu bez maksas var dabūt un Fast Track bez maksas. Laikam ik pa laikam vērts izvērtēt kartes labumus, ko vēl bez apdrošināšanas. Varbūt kādam citam arī aktuāli.

https://www.swedbank.lv/private/cards/c ... nguage=LAT
keflavik
Ieraksti: 14
Pievienojies: 02 Jun 2025 17:12

Re: SwedBank Platinum karte

Post no keflavik »

Agrak izmantoju, bet kops Revolut Ultra ari ir fast track, 3GB internets un travel insurance - man Swedbank platinum vairs nav.
Orsons
Ieraksti: 514
Pievienojies: 03 Jun 2025 09:22

Post no Orsons »

keflavik wrote: 27 Apr 2026 19:49 Agrak izmantoju, bet kops Revolut Ultra ari ir fast track, 3GB internets un travel insurance - man Swedbank platinum vairs nav.
Kurās lidostās ir pieejams fast track ar Revolut Ultra? Diez vai jebkurā vietā pasaulē.

Pieeju laiskotavām viņi joprojām nodrošina sadarbībā ar Dragonpass? Man Priority Pass pārklājums patīk labāk.
keflavik
Ieraksti: 14
Pievienojies: 02 Jun 2025 17:12

Post no keflavik »

Orsons wrote: 27 Apr 2026 21:50
keflavik wrote: 27 Apr 2026 19:49 Agrak izmantoju, bet kops Revolut Ultra ari ir fast track, 3GB internets un travel insurance - man Swedbank platinum vairs nav.
Kurās lidostās ir pieejams fast track ar Revolut Ultra? Diez vai jebkurā vietā pasaulē.

Pieeju laiskotavām viņi joprojām nodrošina sadarbībā ar Dragonpass? Man Priority Pass pārklājums patīk labāk.
Riga, Vilna, Tallinn, London ir un ar to man pietiek :)

Bet availability ir labs , jo Fast track caur Dragon Pass Fastrack piedava.
Atbildēt