Diskusija ar iespēju ierakstīt, kādas kompensācijas/punkti/labumi saņemti par situācijām, kur pakalpojums neatbilda solītajam/gaidītajam.
Pirms laika jau dalījos, ka LOT man iedeva 30% atlaides iespēju lidojumam uz mana vārda nākamo 2 gadu laikā, jo biznesa klases lidojumā nedarbojās beņķis.
Tagad nupat vienā no Marriott viesnīcām 3 dienas negāja gaisa kondicionētājs (ārā bija +37C...), diemžēl iespēja pārcelties citur nebija, jo bija visi kopīgie transfēri un aktivitātes ap šo vietu. Likās, ka varbūt iztiks, pēdējai naktij atnesa arī ventilatoru, un, par laimi numurā pārsvarā bija tikai jāguļ, bet nu beidzamā nakts tiešām bija smaga, logi nav verami. Ar kolēģiem runājām, ka nez, vai piešķirs kādus bonusa punktus arī (nakts maksāja $229 bez brokastīm, un šī bija korporatīvā cena lielai grupai, tā vispār bija pat ap un pāri 300 šiem datumiem, apkārtnes viesnīcas arī pilnas). Tā kā man nācās rakstīt par to, ka rēķins nav atsūtīts uz epastu, ko vajadzēja atskaitei, pieminēju arī šo. Ieskaitīja 6000 Bonvoy punktus.
Vai kādam vēl kādreiz kaut kas ir iedots kā kompensācija? Vai bija jāprasa vai iedeva paši?
Pakalpojumu sniedzēju kompensācijas par nekvalitatīvu produktu
- SapnuMedniece
- Ieraksti: 594
- Pievienojies: 01 Jun 2025 14:02
- Sazināties:
Re: Pakalpojumu sniedzēju kompensācijas par nekvalitatīvu produktu
Man bija diezgan smieklīgs gadījums, iespējams, ka jau rakstīju vecajā ceļakājā. Booking, dzīvoklis Vīnē. Pēc izrakstīšanās saimniece apsūdzēja mani, ka es esot sabojājis grīdu priekšnamā, lampu pie gultas un kaut ko tur vēl. Pieprasīja samaksāt 30€. Summa smieklīga, ņemot vērā, ka par dzīvokli kopumā par vairāk kā nedēļu samaksāju 400+€. Bet, es, protams, atteicos maksāt. To, ka grīdai ir defekti, biju pamanījis, bet dzīvoklis vispār bija diezgan zema līmeņa ar daudziem trūkumiem, un es nedomāju, ka man tie visi būtu jādokumentē. Par lampu vispār neko nezinu, tai gandrīz nemaz nepieskāros. Tā arī uzrakstīju bukingam, ka neko neesmu bojājis un maksāt netaisos - šis ir pirmais tāds prasījums manos 20+ gados ar bukingu. Nu, un šie acīmredzot, nostājās manā pusē, kas tika paziņots arī saimniecei, par ko viņa mani burtiski nolādēja ar pēdējiem vārdiem booking iekšējā čatā. Rezultātā, es par šo sarakstes formu pasūdzējos booking, kā rezultātā viņi man bez prasīšanas iedeva 25€ maciņā nākamajām rezervācijām kā kompensāciju. Karma (ar ko es tiku biedēts tajā sarakstē) atnāca gandrīz momentāni 
- SapnuMedniece
- Sazināties:
Jāāā, es atceros šo stāstu par lampu! Labi, ka tā beidzās, jo ir dzirdēts, ka, piemēram, AirBnB nostājas hosta pusē, toreiz par to arī rakstīju, ka ir, kas izmanto šo kā atriebību par sliktām atsauksmēm, un garš pieteikuma laiks bojājumu iesniegšanai esot.
Lasvegasā MGM, kad pirmajā dienā iegāju numuriņā tur bija aizdomas, ka es tur nebiju pirmā.. It kā tīrs, bet aizdomīga iedobe uz gultas, pults gultā, wc papīrs aizsākts.. punktu pielika melns garš mats gultā. Man ir gari blondi mati
Lai cik biju nogurusi, tomēr aizgāju atpakaļ uz recepciju, jo jutos ļoti neomulīgi. Man uzreiz samainīja numuru un iedeva 80USD kuponu, ko izmantot MGM veikalos, bārā, restoranā. Tur gan bija pietiekami dārgi, lai tas liktos ne pārāk liels bonuss, bet tāpat patīkami 
Es gan tur vēl 2x samainīju numurus. Jo otrs, ko iedeva bija tīrs, bet atverot aizkarus, logs pret sienu.. Ceturtais numurs bija ar fantastisku skatu un kalniem un Sfēru
Tā ka tur ir vērts iet jautāt kaut ko labāku.
Es gan tur vēl 2x samainīju numurus. Jo otrs, ko iedeva bija tīrs, bet atverot aizkarus, logs pret sienu.. Ceturtais numurs bija ar fantastisku skatu un kalniem un Sfēru
- SapnuMedniece
- Sazināties:
Super! Ir vērts pajautāt!DP wrote: 02 Jun 2026 06:42 Lasvegasā MGM, kad pirmajā dienā iegāju numuriņā tur bija aizdomas, ka es tur nebiju pirmā.. It kā tīrs, bet aizdomīga iedobe uz gultas, pults gultā, wc papīrs aizsākts.. punktu pielika melns garš mats gultā. Man ir gari blondi matiLai cik biju nogurusi, tomēr aizgāju atpakaļ uz recepciju, jo jutos ļoti neomulīgi. Man uzreiz samainīja numuru un iedeva 80USD kuponu, ko izmantot MGM veikalos, bārā, restoranā. Tur gan bija pietiekami dārgi, lai tas liktos ne pārāk liels bonuss, bet tāpat patīkami
Es gan tur vēl 2x samainīju numurus. Jo otrs, ko iedeva bija tīrs, bet atverot aizkarus, logs pret sienu.. Ceturtais numurs bija ar fantastisku skatu un kalniem un SfēruTā ka tur ir vērts iet jautāt kaut ko labāku.
Man tikko bija gadījums ar Bookinga naktsmītni Francijā, kur ikona un aprakstā minēts, ka atrodas pie pludmales. Patiesība tuvakā pludmale bija 5 km attālumā. Pēc nakšņošanas rakstīju Booking, ka nakstsmītne ievietojusi nekorektu informāciju, prasīju kompensāciju. Pēc 2 dienām Booking ieskaitīja man uz kartes 38 Eur (10%) .
Padalīšos ar gadījumu pagājušajā nedēļā Sicīlijā. Rezervēti apartamenti AirBnB Sicīlijā. Ierodoties apartamentos viena no trīs istabām nav sagatavota, jo hosts pats izdomājis, ka, ja jau 3 personas ar vienādiem uzvārdiem, tad gan jau vīrs, sieva un bērns - visas trīs istabas nebūs nepieciešamas. Papildus tam vienā no istabām, kas bija sagatavotas nestrādā kondicionieris. Vēl sīkumi ar tīrību, citu viesu mantas uz mums paredzetās terases, netīrs baseins utt. Kopsavilkumā trīs naktis un čakars ar kondicionieri tā arī netika atrisināts. Visa sarakste ar hostu par problēmām caur AirBnB messages, hosts atsaucīgs un komunikabls, bet problēmas netiek līdz galam atrisinātas. Pēc check-out sazinājos ar AirBnB support un pasūdzējos ka netika nodrošināts pakalpojums atbilstoši tam, kas rakstīts aprakstā un kas tika rezervēts. Komunikācija salīdzinoši ātra un atgrieza 40% no samaksātās summas. Nauda kontā bija pēc 2-3 dienām pēc AirBnB support lēmuma pieņemšanas.