AirBaltic Club (agrāk Pins).

Profila attēls
SapnuMedniece
Ieraksti: 687
Pievienojies: 01 Jun 2025 14:02
Sazināties:

Re: AirBaltic Club (agrāk Pins).

Post no SapnuMedniece »

Atnāca airBaltic šī brīža punktu piedāvājums, 3750 punkti uz Berlīni vienā virzienā:
📅 Iegādājies e-kuponu: 07.08.2026-30.09.2026
✈️ Rezervē un lido: 07.08.2026-15.12.2026
Es biju palaidusi garām, ka tagad ir kaut kāds kupons jārezervē, sen nebiju izmantojusi, agrāk bija vienkārši jāpiesaka mājaslapā/jāraksta/jāzvana. Sanāk, ka tagad saņem to kuponu un tad ar to skatās pieejamību?
Orsons
Ieraksti: 629
Pievienojies: 03 Jun 2025 09:22

Post no Orsons »

Man domāt, ka tāpat var piezvanīt pa telefonu un noskaidrot pieejamību, līdzīgi kā dzimšanas dienas akcijas gadījumā vai pērkot vispār bez akcijas. Viņiem tak bonusa biļešu rezervēšana nekad mājaslapā nav bijusi, tik un tā vienmēr ir jāzvana vai jāraksta.
Profila attēls
SapnuMedniece
Sazināties:

Post no SapnuMedniece »

Pēdējoreiz, kad pirku, tas gan bija pirms dažiem gadiem, vispirms bija jāaizpilda pieteikums mājaslapā, norādot vēlamo. Un tikai tad varēja sākt saraksti par pieejamību un variantiem.
Orsons
Ieraksti: 629
Pievienojies: 03 Jun 2025 09:22

Post no Orsons »

No sarakstes nav nekādas jēgas, jo tas ir pārāk lēns saziņas veids (taisnību sakot, parasti atbild tajā pašā dienā, bet, vienalga, tas var būt par lēnu, it īpaši dzimšanas dienas akcijai). Vienmēr esmu tikai zvanījis, un parasti izdodas visu sakārtot. Pēdējā reize bija 2025. g oktobrī lidojumiem uz 2026. gada maiju - jūniju.
gklavs
Ieraksti: 24
Pievienojies: 17 Dec 2025 14:51

Post no gklavs »

Izvērtējot šīgada ceļošanas plānus, izskatās, ka neizmantošu Planies nopelnīto vaučeri upgrade uz biznesa klasi vienam lidojumam( derīgs līdz 16-12-2026)
varētu apmainīt pret Eur banknotēm
Buicis
Ieraksti: 252
Pievienojies: 02 Jun 2025 11:56
Atrašanās vieta: RIX.

Post no Buicis »

Atnāca no BT e-pasts, kapiedāvā novērtēt pēdējo lidojumu, un par to saņemt 30Pinus. Nezinu vai tā bija arī agrāk. Sīkums. Bet patīkami. Jo aptauja aizņēma ap 1min.
2026. RIX, WAW, SKG, VCE, LYS, CPH, BGY, PMI.
Grieta
Ieraksti: 29
Pievienojies: 04 Jun 2025 16:03

Post no Grieta »

Buicis wrote: 21 Aug 2026 10:12 Atnāca no BT e-pasts, kapiedāvā novērtēt pēdējo lidojumu, un par to saņemt 30Pinus. Nezinu vai tā bija arī agrāk. Sīkums. Bet patīkami. Jo aptauja aizņēma ap 1min.
ir bijis arī agrāk, man aptaujas ienāk 1-2 reizes gadā. Neatteiktos, ja būtu jātbild pēc katra lidojuma :)
Torrr
Ieraksti: 90
Pievienojies: 02 Jun 2025 20:15

Post no Torrr »

Buicis wrote: 21 Aug 2026 10:12 Atnāca no BT e-pasts, kapiedāvā novērtēt pēdējo lidojumu, un par to saņemt 30Pinus. Nezinu vai tā bija arī agrāk. Sīkums. Bet patīkami. Jo aptauja aizņēma ap 1min.
Man tas ir pēc katra lidojuma, tik nesen ievēroju. Es iesaku pastkastē ielikt atslēgas vardu un sameklēt iepriekšējo gadu BT postus, tos arī novērtēt. Ir pārbaudīts-darbojas!
gklavs
Ieraksti: 24
Pievienojies: 17 Dec 2025 14:51

Post no gklavs »

AirBaltic dzimšanas dienas akcijas punktu piedāvājums vēl strādā- norezervēju lidojumu uz 2027. gada maiju.
Laikam pēc dabas esmu optimists..
izmaksas- nodokļi + 15 eur par biļeti.
Un draugu radu kontā izlietoja visus vecākos Pinus.
DP
Ieraksti: 75
Pievienojies: 23 Jul 2025 14:05

Post no DP »

Tagad parbaudīju epastu man kopš 2020. gada atnakuši 4 epasti, kaut kur par 1 virzienu kadaa par abiem. Visas aptaujas vel vareja aizpildit.. nez vai atnaks arī punkti :D
Profila attēls
SapnuMedniece
Sazināties:

Post no SapnuMedniece »

Orsons wrote: 07 Aug 2026 20:29 No sarakstes nav nekādas jēgas, jo tas ir pārāk lēns saziņas veids (taisnību sakot, parasti atbild tajā pašā dienā, bet, vienalga, tas var būt par lēnu, it īpaši dzimšanas dienas akcijai). Vienmēr esmu tikai zvanījis, un parasti izdodas visu sakārtot. Pēdējā reize bija 2025. g oktobrī lidojumiem uz 2026. gada maiju - jūniju.
Vakar izmēģināju, neaizpildot pieteikumu, pieejamību apskatījās telefoniski (tāda, protams, nebija, bet vismaz raiti noskaidroju).
Atbildēt