AnnaB wrote: 08 Oct 2025 09:27
Sāga turpinās

Ierados Parīzē, veiksmīgi iečekojos apartamentā, viss ir labāk kā cerēts, rajons lielisks, pa logu skats uz Eifeli. Liels atvieglojums, ka neziņa un stress beidzies. Šorīt pamostos, nodomāju, ka atsauksmēs būs jāpierakstas, cik ērta gulta… paskatos telefonā - Booking atsūtījuši ziņu “Your booking has been successfully cancelled for free”. Ko tagad? Gaidīt, kad izīrētājs nāks mani izlikt?

TIiešām nesaprotu, kas viņiem tur notiek.
Man šādi arī ir 2x gadījies, bet tas bija 5+ gadus atpakaļ. Pirmajā reizē tas bija Losandželosā. Kad čekojāmies iekšā, cilvēks, kurš mūs reģistrēja, tikai izteica interesantu piezīmi, kad mums nu gan ir laimējies ar zemu cenu (tā bija taisnība, toreiz kaut kā uztrāpījās noķert to naktsmītni/moteli par 2x mazāku cenu nekā tas bija standartā 4 cilvēkiem). Kad uz vietas veicām maksājumu, mums teica, ka it kā maksājums nenostrādā, lai dodot citu karti utt. Karti nemainījām - teicām, lai mēģina vēlreiz. Beigās jau viss sanāca. Nākamajā rītā piecēlāmies ar paziņojumu no Booking par atceltu rezervāciju. Ārā par laimi mūs neviens nemeta, jo palikam tur kopā 2 naktis.
Otrreiz tādu paziņojumu esmu saņēmusi Stepantsminda, Gruzijā, kas palikām kādā viesu mājā ar brokastīm. Cena arī toreiz bija super zema 2 naktīm 4 cilvēkiem.