AirBaltic Club (agrāk Pins).

Profila attēls
SapnuMedniece
Ieraksti: 528
Pievienojies: 01 Jun 2025 14:02
Sazināties:

Re: AirBaltic Pins.

Post no SapnuMedniece »

Orsons wrote: 18 Aug 2025 16:56
JurKa152 wrote: 24 Jul 2025 13:59 Salīdzinoši drīz būs dzimšanas diena, tad mēģināšu tikt pie kādas biļetes. Pēc tam varēšu noziņot vai vēl strādā.
Vai dzimšanas diena vēl nav bijusi? Gribētos svaigu informāciju, vai pins atlaižu akcija vispār vēl ir spēkā.
Mājaslapā ir minēta vēl: https://www.airbaltic.com/lv/airbaltic-club-offers
JurKa152
Ieraksti: 5
Pievienojies: 23 Jul 2025 14:52

Post no JurKa152 »

Orsons wrote: 18 Aug 2025 16:56
JurKa152 wrote: 24 Jul 2025 13:59 Salīdzinoši drīz būs dzimšanas diena, tad mēģināšu tikt pie kādas biļetes. Pēc tam varēšu noziņot vai vēl strādā.
Vai dzimšanas diena vēl nav bijusi? Gribētos svaigu informāciju, vai pins atlaižu akcija vispār vēl ir spēkā.
Nē, vēl mēnesis jāpagaida. Tikai reizi gadā tā diena pienāk. :D
Eva234
Ieraksti: 4
Pievienojies: 24 Jul 2025 09:22

Post no Eva234 »

Sveicieni! Arī es šodien pirmo reizi dabūju skaistu e-pastu par iespēju izmantot PINS dz.d.(lai gan konts man ir vairākus gadus). Interesantākais ir tas, ka BT dāsnais "50% atlaide tiks piemērota no apmaksai nepieciešamās punktu summas. Šī atlaide nesummējas ar citām airBaltic Club atlaidēm un piedāvājumiem", bija stipri dārgāks nekā tad, ja es vnk pērku izvēlētās biļetes bez dz.d. akcijas superpiedāvājuma. Vēl mēģināšu ar Minhenes virzienu kaut ko izdomāt, varbūt tur izdosies izmantot, taču gudrāka no viņu aprēķiniem par pašu principu netiku. Nerunājot par to, lai sistēmā būtu pieejama iespēja uzreiz redzēt, ko punkti dod (vai nedod) un netērēt laiku garās sarakstēs. Pie tam - kā es šobrīd varu redzēt cenu pirms atlaides, ja ir ķirsīšu cenas? Vairāk priecātos punktus izmantot sēdvietu/ēdiena/bagāžas pirkšanai. Tur vismaz viss būtu skaidrs. Tādas ir manas pārdomas. :)
Orsons
Ieraksti: 469
Pievienojies: 03 Jun 2025 09:22

Post no Orsons »

Neko nesaprotu no šī teksta.

Atlaide tiek dota bonusa biļetēm punktos, proti, ja konkrētā zona maksā, piemēram 12600 pins, tad akcijas ietvaros vajadzēs tikai 6300 pins (cipars ir parauts no gaisa, precīzi neatceros, kādi pinos tagad ir izcenojumi). Nezināmais pirms zvanīšanas ir tas, vai biļetes ir pieejamas vēlamajos datumos.

Papildus jāapmaksā lidostu nodokļi, kas ir diezgan svārstīgs lielums, atkarīgs no lidostas, bet parasti vienai personai kaut kur 10-50 eiro robežās par RT biļeti. Ā, un vēl tai summā iekšā ir neliela ''apkalpošanas maksa'', man 2023. gadā bija 10 EUR par 2 biļetēm.

Lētāk par šo nekādi nekas attiecīgajā maršrutā nevar būt, jo tad jau biļetes cena būtu negatīva.
Biļetes var pieprasīt zvanot (jo pa e-pastu iekulsies bezgalīgi garās sarakstēs, ja pirmā opcija nebūs pieejama), šīm biļetēm nav nekāda sakara ar ''cash + points'' biļetēm, ko var nopirkt mājaslapā. Jāsagatavo uzreiz diezgan daudzi datumu un, vēlams, maršrutu varianti, kas varētu derēt.
Eva234

Post no Eva234 »

Manā gadījumā (datumi/galamērķi elastīgi, mēģinājām kombinēt,bet par visu atbilde līdzīga): "Kopējā summa par abām biļetēm, abiem pasažieriem būtu 229.64 EUR + 7500 punkti". Savukārt pērkot pašai un netērējot pins, tās pašas biļetes izmaksāja EUR 200 ar centiem. Jo: "50% atlaide tiks piemērota no apmaksai nepieciešamās punktu summas. Šī atlaide nesummējas ar citām airBaltic Club atlaidēm un piedāvājumiem". Es arī neko no BT rakstītā skaidrojuma nesapratu, kad mēģināju saprast kur ir mans dz.d.ieguvums. :)
Orsons

Post no Orsons »

Tā nevar būt. 2023. gadā Olbija diviem maksāja 72.02 EUR, plus pini.

Vai esi pārliecināta, ka zvanīji uz Pins numuru (67280280)? Varbūt piezvanīji AirBaltic, un viņi skatījās ''parastās'' biļetes, kur varbūt ir kaut kāds uzcenojums par telefonisku apkalpošanu?
Eva234

Post no Eva234 »

Ikdienā strādāju šajā nozarē un zinu visus numuriņus. Konkrēti šajā gadījumā atbildes no:Diana A. Customer Loyalty and Engagement Advisor
Air Baltic Corporation. Sava darba laikā zvanīt nebūt korekti, tāpēc centos tikt galā rakstiski, bet rīt domāju izmantot pusdienlaiku, lai saprastu, kur ir bonuss, jo kļuva interesanti.
Orsons

Post no Orsons »

Kaut kas nav kārtībā. Minhenei lidostu nodokļi ir šādi:

Biļetes izdošanas pakalpojums *
1.02€
Lidostas drošības nodeva (Vācija)
8.97€
Pasažieru apkalpošanas nodeva (Latvija)
3.77€
Gaisa transporta nodoklis (Vācija)
15.53€
Pasažieru apkalpošanas nodeva - starptaut. (Vācija)
27.14€
Lidostas drošības nodoklis (Latvija)
7.55€

Kopā 63.98 EUR, un vēl maksimums 10 EUR par ''pakalpojumu''. Nav baigi lēti (izdevīgāk bonusa biļetēm ņemt ''mazās'' lidostas, kur nav tik lieli nodokļi), bet ne tuvu nesanāk 230 EUR uz diviem. Bet vispār Minhene tiešām nav labs darījums, jo tāpat diviem būtu tuvu pie 150€ jāpiemaksā.
Eva234

Post no Eva234 »

Paldies par piemēru un skaidrojumu! Tas padara bildi skaidrāku.
Šeit viena no domām bija par Prāgu. Katrā ziņā mani samulsināja tas, ka darbiniece nevar izstāstīt principu priekš tiem,kas nav tēmā, lai klients saprastu kā aptuveni noteikt uz ko vērts skatīties. Pieļauju, ka atkarīgs no darbinieka spējām izskaidrot. Kad pavasarī atcēlās lidojumi un bija jāpamaina datumi, fiziski nespēju izpētīt visas opcijas un ļoti palīdzēja darbinieks pēc konkrēti norādītām vajadzībām piedāvājot konkrētas opcijas. Es saprotu - no vienas puses tas ir klienta darbs pieteikt savu vēlmi (ko es skaidri darīju), bet šajā situācijā onlainā nav tik pārskatāmi, lai es saprastu, kas būtu reāli, jo jā - man nav skaidrs princips pat 10x izlasot noteikumus ar mazajiem burtiņiem, kurus man vēlreiz atsūtīja. Vieglāk būtu uz manis pieteikto datumu robežām atsūtīt pāris variantus, bet jā - tas jau laikam skaitās darīt vairāk ka rakstīts amata aprakstā. :) Minheni tad atmetam kā opciju un uz Prāgu izrādās FR šobrīd bez visiem ķiršiem smukas cenas tajos datumos.
P.S."15 EUR pakalpojuma maksa par pasažieri"
Orsons

Post no Orsons »

Tad arī tas ir sabojājies. 2023. gadā pakalpojuma maksa bija 10€ par divām biļetēm, ja tie 15€ tiešām ir par pasažieri, tad neko tā trīs reizes paaugstinājuši :roll:

P.S. Noteikti dod ziņu, ja telefoniski izdodas kaut ko vairāk sarunāt. Man tomēr interesē, kur viņa varēja izraut tos 230€ uz diviem.
Dzo
Ieraksti: 15
Pievienojies: 18 Aug 2025 22:37

Post no Dzo »

Jā, varu apstiprināt, ka servisa maksa tagad ir 15 EUR par biļeti, t.i., 30 kopā. Tas gan bija par divām vienvirziena, nezinu, kā būtu par vienu RT.
Toties ar pieejamību bija pavisam viegli - dabūju 18.11. vakara reisu no Amsterdamas, kas šobrīd tiek piedāvāts pa 226 EUR (nodokļus 83.33 gan tā pat jāmaksā).
DP
Ieraksti: 52
Pievienojies: 23 Jul 2025 14:05

Post no DP »

Gan jau daudzi jau zin, bet varbūt var pieminēt.. Ja neizdodas booking.com kodiņu noķert, kad vajag, tad vienmēr var vismaz airbaltic pins piesaistīt ar jebkuru booking.com rezervāciju. Ja pirms rezervē bookingā, ieiet caur airbaltic mājaslapu, tad pievienojot savu pin numuru var dabūt 5 punktus par katru iztērēto eiro.
runcels23
Ieraksti: 106
Pievienojies: 24 Jul 2025 00:47

Post no runcels23 »

DP wrote: 25 Sep 2025 12:40 Gan jau daudzi jau zin, bet varbūt var pieminēt.. Ja neizdodas booking.com kodiņu noķert, kad vajag, tad vienmēr var vismaz airbaltic pins piesaistīt ar jebkuru booking.com rezervāciju. Ja pirms rezervē bookingā, ieiet caur airbaltic mājaslapu, tad pievienojot savu pin numuru var dabūt 5 punktus par katru iztērēto eiro.
Esmu mēģinājis, bet katru reizi booking cena uzreiz ir augšā.
wildd
Ieraksti: 29
Pievienojies: 04 Jun 2025 15:33

Post no wildd »

Tas visdrīzāk darbojas un ir jēga, ja nav nekādi citi paša booking promotion (kredīti, mob atlaide, utt.,), bet gan jau ir vērts katreiz pamēģināt.
Bet man pieredze līdzīgi, visam ko parasti esmu atradis un parasti ir kāda papildus atlaide, ar PINS uzreiz cena augšā.
Neesmu gan matemātiski mēģinājis sarēķināt, kas sanāk izdevīgāk - nopelnītie PINS vai booking atlaide, bet pēc sajūtām, ka booking atlaide.
DP

Post no DP »

Nu jaa, tas, ja nav pie rokas booking.com kods.
Bet nesen rezervēju 5 dažādas viesnīcas, atšķirības cenā nebija. Var jau būt, ka atkarīgs vai ir vel genius vai kkadas citas atlaides, bet jebkurā gadījumā vērts salīdzināt.
Orsons

Post no Orsons »

Atšķirība cenā ir tikai tad, ja bukings no savas puses kaut ko piemaksā, kas vismaz manā kontā nemaz nav tik bieži. Ja tur stāv viesnīcas / hosta ieliktā cena, tad bukingam pie kājas, caur kādu linku rezervē.

Un vēlreiz atgādinu, nevis "ja nav pie rokas", bet pins / visa / MasterCard linki darbojas vienlaicīgi ar atmaksas kodiem. Vismaz no Android telefoniem.
Profila attēls
SapnuMedniece
Sazināties:

Post no SapnuMedniece »

Par šo whatsapp bijām sprieduši, piemēram man, ja eju no saistītā mārketinga (affiliate) saites blogos, nemaz nerāda lodziņu, kur ierakstīt kodu. Tikko noņem to =?aid daļu un atļauj.
DP

Post no DP »

SapnuMedniece wrote: 26 Sep 2025 22:56 Par šo whatsapp bijām sprieduši, piemēram man, ja eju no saistītā mārketinga (affiliate) saites blogos, nemaz nerāda lodziņu, kur ierakstīt kodu. Tikko noņem to =?aid daļu un atļauj.
Jaa, tur, kur butu jaliek booking.com kodu, tur jautaa rakstit PINS. Tad sapratu vai nu vienu vai otru var, kas it kaa likaas logiski.. Bet var siikakk par to =?aid kas tas ir un kurā vietā tas jānoņem?
Orsons

Post no Orsons »

DP wrote: 27 Sep 2025 15:28
Jaa, tur, kur butu jaliek booking.com kodu, tur jautaa rakstit PINS. Tad sapratu vai nu vienu vai otru var, kas it kaa likaas logiski.. Bet var siikakk par to =?aid kas tas ir un kurā vietā tas jānoņem?
Bija domāts, neejot caur linku (kartes, pins, vai kādu citu trešās puses saiti). Ja caur to vienreiz ir ieiets, tad vēl ir jāpapūlas to dabūt nost, bet tas jau ir cits stāsts. Principā iztīrīt cookies laikam pietiek.

Bet varu apstiprināt, ka manā telefonā vēl pavisam nesen varēja dabūt abus bonusus bez nekādām problēmām, kamēr nav palikts, abus var redzēt maciņā pie gaidāmajiem ieguvumiem (tagad viņi jau kādu laiku ir uztaisījuši, ka var redzēt, kurš bonuss uz kuru rezervāciju attiecas, kādreiz nevarēja). Par pēdējo palikšanu Pins ienācās pat ātrāk kā booking koda atmaksa, pēc kādām desmit dienām, lai gan noteikumos sola kaut kur ap sešdesmit.
Kristinado
Ieraksti: 44
Pievienojies: 23 Jul 2025 19:22

Post no Kristinado »

Orsons wrote: 27 Sep 2025 17:36
DP wrote: 27 Sep 2025 15:28
Bija domāts, neejot caur linku (kartes, pins, vai kādu citu trešās puses saiti). Ja caur to vienreiz ir ieiets, tad vēl ir jāpapūlas to dabūt nost, bet tas jau ir cits stāsts. Principā iztīrīt cookies laikam pietiek.

Bet varu apstiprināt, ka manā telefonā vēl pavisam nesen varēja dabūt abus bonusus bez nekādām problēmām, kamēr nav palikts, abus var redzēt maciņā pie gaidāmajiem ieguvumiem (tagad viņi jau kādu laiku ir uztaisījuši, ka var redzēt, kurš bonuss uz kuru rezervāciju attiecas, kādreiz nevarēja). Par pēdējo palikšanu Pins ienācās pat ātrāk kā booking koda atmaksa, pēc kādām desmit dienām, lai gan noteikumos sola kaut kur ap sešdesmit.
Vai vari lūdzu iedot linku tam Visa bonusam?
Profila attēls
SapnuMedniece
Sazināties:

Post no SapnuMedniece »

Pieliku arī Booking kodu tēmā pirmajam ierakstam kā labojumu.
Kristinado
Ieraksti: 44
Pievienojies: 23 Jul 2025 19:22

Post no Kristinado »

Paldies liels! :)
Orsons

Post no Orsons »

Vai eksistē kāds veids kā uzzināt kontā esošo Pins (tagad laikam pareizi jāsaka ''airBaltic Club punktu'') derīguma termiņu?
Reizi mēnesī viņi uz e-pastu atsūta tādu kā pārskatu ar tekstu ''0 punktu termiņš beidzas šomēnes'', bet par tālāku nākotni nav nekādas iespējas jebko saprast.
zahuj
Ieraksti: 78
Pievienojies: 04 Jun 2025 16:02

Post no zahuj »

Starp Baltijas valstīm 50% atlaide - 2250 punkti:
https://spend.airbalticclub.com/flight- ... ers-1.html
2025: RIX HAM FRA SKG ATH CHQ BCN LHR MUC HEL KRK AMS HER
2026: RIX BGY WAW KRK ARN PEK HKG DAD
Atbildēt