Gribu padalities ar pozitīvo pieredzi. Esmu šokā

Citadele Prime karte.
Vakar no rīta Āzijas vietējā aviokompānija atcēla vienu no iekšzemes reisiem mūsu Filipīnu ceļojumā. Jauno laiku piedāvāja tās pašas dienas vakarā, kas mums nederēja, jo bia nopirkts nākamais reiss un uz to mēs nepaspētu. Citi varianti citā dienā lieks chakars ar viesnīcām. Jaunas biļešu cenas jau kosmosā(viens virziens tik cik mes pirkam turp atpakal). Nu #vissslikti
Intereses pēc (mosh ari izmisuma

) uzzvaniju Citadele prime apdrosinasanai(Compensa) un pakonsultejos.
Nopirku jaunas biletes. Aizpildiju pieteikumu, pievienoju dokumentus - epastus, rezervaciju, maksajumus. Vini uzdeva dazus papildus precizejumus. Šodien no rīta nauda jau kontā! Mazāk nekā 24h laikaa! Wow
Aviokompānija vēl pat nav atbildējusi uz manu iesniegumu, ka vēlos refund nevis mainīt uz citām biletēm. Kontā pat izmaiņas vēl redzēt nevar.
Un vēl vērtīgs info, izmaksas limits bija 200eur uz biļešu starpību, ko izmaksaa uz abiem pasazhieriem, vienalga kursh ir otrs cilveks radinieks vai nee. Ja biletes butu dargakas, tad ari otrs cilveks varetu iesniegt savu pieteikumu, pat ja biletes esmu pirkusi es. Zinot, ka biļešu cena atšķiras turp un atpakaļ lidojumiem, viņi nebija sīkumaini un vnk sadalija uz pusēm.
Baidījos, ka viņi liks agidīt un pierādīt cik atmaksāja aviokompānija, bet neko tādu nejautāja. Aviokompānijai vispār minēts, ka atskaitīs 30-90 darba dienu laikaa..
Nav bijusi liela pieredze ar apdrošināšanas gadījumiem, varbūt tā ir norma. Bet nu esmu pārsteigta un nesaprotu papildus apdrošināšanas polises pirkšanu, ja kartes polise ir tik pretimnakoša. Lidojums būs tikai pēc 3 nedēļām, parasto laikam nemaz nebūtu vēl nopirkusi.