Bet tur nebija kaut kas, ka ja viņi atceļ konkrēto reisu, tad ir opcija pamainīt dienas, bet caur šiem viņi paši kaut ko saķīmiķo?viestursp1 wrote: 18 Aug 2025 23:11Droši, visu laiku pērku un nekas slikts nav noticis. Ja ievērojami (par vairāk nekā 4 st.) pamainās lidojuma laiks vai reisu atceļ vairāk nekā 14 dienas pirms lidojuma, tad ir lielāks "čakaris" nekā ar BT, bet gala rezultātā naudu atpakaļ var dabūt. Tikai nevajag caur tiek "kantoriem" pirkt RYANAIR reisus, jo par ietaupītajiem 7 EUR būs ilgs "čakaris" ar IDENTITY VERIFICATION.
VISĶERŠANA 2025
-
Kristinado
- Ieraksti: 44
- Pievienojies: 23 Jul 2025 19:22
Re: VISĶERŠANA 2025
Jā. Matriksā var smuki redzēt, +- visas cenas, kādas kurā datumā būs.
Tur tik vajag mazu viltību.
Vajag kā pārdošanas pilsētu norādīt kādu lidostu, kur jau iestājusies nākamā diena. Piemēram Tibilisi.
2026.
Ok, Matrix ar šo viltību man atrada, bet kur,lai tālāk meklē priekš pirkšanas.Buicis wrote: 18 Aug 2025 23:27Jā. Matriksā var smuki redzēt, +- visas cenas, kādas kurā datumā būs.
Tur tik vajag mazu viltību.
Vajag kā pārdošanas pilsētu norādīt kādu lidostu, kur jau iestājusies nākamā diena. Piemēram Tibilisi.
Tālāk pēc izvēles. Šobrid man izskatās, ka skyskaneris.de atrod. bet ne visu. Acīm redzot tiek cenas lādētās iekšā sistēmā.
2026.
caur skyscanner.ie > vayama.ie Tenerife 250 EUR/pax 25.oct - 1.nov
Man arī atrod bet ap 20€ kā solīts, bet laikam labāk, kā gaidīt Airbalticā kad parādīsies, jo tas brīvlaikā.
Jā, nu airbaltic lapa labi strādā, atvēru 10 min pirms 00:00, paziņojums, ka neko nevajaga pārlādēt un pati pārlādēsies.. pienāk 00:00, nekas nenotiek, gaidu līdz 00:05, tā pat nekas nenotiek, uztaisu refresh un 10000 cilvēki priekšā, laikam nevajadzēja ticēt un pašam ātrāk refresh taisīt 
-
Kristinado
Es no četrām ierīcēm pieslēdzos, 3 bija gara rinda, bet ceturtā gandrīz uzreiz aizgāja, dabūju to Tbilisi uz Jāņiem 
Kādi tev datumi? Mums no 18-24.06Kristinado wrote: 19 Aug 2025 00:27 Es no četrām ierīcēm pieslēdzos, 3 bija gara rinda, bet ceturtā gandrīz uzreiz aizgāja, dabūju to Tbilisi uz Jāņiem![]()
-
viestursp1
- Ieraksti: 32
- Pievienojies: 07 Jun 2025 08:56
Pirmās 5 - 7 min. bija jāgaida, bet otrais pirkums aizgāja uzreiz. Jau ir apstiprinājumi un E-tickets. Vislētāk tomēr BT lapā. Starpnieki kā parasti izdomā visādas "žuļicības". Jāmaksā ar kaut kādām LV neesošām kartēm un tad būs tā 15-20 EUR atlaide salīdzinājumā ar BT mājas lapas cenu. Ar manām kartēm (VISA, MASTERCARD) - dārgāk nekā BT mājas lapā.
Citus gadus paspēju pat 5 lidojumus iepirkt, šogad laikam tik izraklamēts pasākums ka visi saskrējuši, pirmo lidojumu ko meklēju random maija/jūnija datumos (nesaistīti ar garajām brīvdienām) super ātri izpirka, katru reizi saliekot citu lēto kombināciju un tiekot līdz pēdējam solim notika kļūda, tālāk pēc refresh jau vairs nav lēto biļešu, nekas, vienmēr ir nākamais gads 
-
viestursp1
- Ieraksti: 32
- Pievienojies: 07 Jun 2025 08:56
Īsti nesaprotu jautājumu. BT lidojumus parasti var brīvi mainīt uz tiem datumiem, kad ir BT reisi. Manas ar BT saistītās problēmas - bija nopirkts RIX-DUB-RIX kaut kad FEBRUĀRĪ. BT izdomāja, ka februārī atcels pilnīgi visus reisus uz DUB un piedāvā man lidot uz DUB, sākot ar maija sākumu. Ja BT reisi netiek pilnībā atcelti, tad ir OK, var pārcelt uz blakus datumiem vai FULL REFUND. Ja BT kaut ko atceļ pilnībā, tad BT var prasīt, lai pārtaisa par savienoto reisu (BT+citas aviokompānijas reiss). Ar strapniekiem parasti sanāk lielāka "čakarēšanās" un ir 2 varianti, ja kas pamainās: 1) griezties pa tiešo pie aviokompānijas, lai samaina, kaut pirkts pie starpnieka: 2) ja BT vai cita aviokompānija atsaka ko mainīt, tad labākais ir starpniekam piedāvāt paša atrasto variantu (ja tāds ir). Vairumā gadījumu izdodas vienoties. Sliktākajā gadījumā, ja ne par ko nevar vienoties vai atceltajam lidojumam nav alternatīvu, tad var iesniegt kartes lietotāja pretenziju savai bankai. Tad gan banka prasīs saziņas rezultātus un atteikumu vai ko tamlīdzīgu.Kristinado wrote: 18 Aug 2025 23:16Bet tur nebija kaut kas, ka ja viņi atceļ konkrēto reisu, tad ir opcija pamainīt dienas, bet caur šiem viņi paši kaut ko saķīmiķo?viestursp1 wrote: 18 Aug 2025 23:11Droši, visu laiku pērku un nekas slikts nav noticis. Ja ievērojami (par vairāk nekā 4 st.) pamainās lidojuma laiks vai reisu atceļ vairāk nekā 14 dienas pirms lidojuma, tad ir lielāks "čakaris" nekā ar BT, bet gala rezultātā naudu atpakaļ var dabūt. Tikai nevajag caur tiek "kantoriem" pirkt RYANAIR reisus, jo par ietaupītajiem 7 EUR būs ilgs "čakaris" ar IDENTITY VERIFICATION.
Vai k'ads redzēja labu cenu uz dienvidiem oktobra sakumā? Gribēju iz Albaniju, bet ir tikai no jūnijas sakuma, Grieķu salas - tāds pts. Nopirku uz Budapeštu oktobra sakumā, laikam laiks beidzot apciemot Ungāriju
Vienīgās ko dabūju uz Ēģipti pavasara brīvlaikā, pērkot 23:40 no Budget, sanāca gan 10€ dārgāk.
Grieķu salas visādi bakstīju, kad beidzot Rodām tiku uz maksāšanu, tad nav vairs...mana problēma, ka vajag 4 gb. bet lētās parasti 1-3.
Grieķu salas visādi bakstīju, kad beidzot Rodām tiku uz maksāšanu, tad nav vairs...mana problēma, ka vajag 4 gb. bet lētās parasti 1-3.
Man tas pats, vajag 4 biļetes, gan Sardīniju, gan Rodas visādi kombinēju, katreiz kad sanāca atrast kko lētu, tiekot līdz maksāšanas solim - kļūda un biļešu vairs nav. Šogad esmu par lēnu.
Laikam tad, ja nav plānots neko pirkt, tad visvieglāk nopērkas biļetes
pagājušo gadu ar vīru 2h+ refrešojām līdz tikām pie maksāšanas Corfu un Dubaijas lidojumiem, šoreiz es aizgāju gulēt un šis lepni paziņoja, ka 00:30 jau bija biļetes mums un draugiem. Maijā laidīsim uz Melnkalni (bija doma par Albāniju, bet jūnijā ar bērniem jau varētu būt par karstu).
Lāga nesaprotu, par ko nakts cepšanās, šobrīd, ap astoņiem no rīta gandrīz visi dienvidu virzieni ir brīvi pieejami nākamās vasaras sākumā un, protams, arī nesezonā, ja vien ir lidojumi. Izķerti (vai nepieejami no sākuma), protams, ir visi brīvlaiki, kam tas bija kritiski, gan vajadzēja steigties.
Tuvākiem reisiem, kas nav tipiski atpūtas galamērķi, pieejamība mēdz būt arī brīvlaikos.
Tuvākiem reisiem, kas nav tipiski atpūtas galamērķi, pieejamība mēdz būt arī brīvlaikos.
Es metu mieru, jo pagājušo gadu nopirku tieši laikam 3 dienas pēc tam, kad ielika papildus biļetes. 00:10 rindā biju 3.min, pēc tam kad tiku iekšā lapa diezgan labi darbojās, tik cenas tur nelikās iekšā pareizi. Biju laikam par lēnu, kad tiku līdz maksāšanai, tā biļetes vairs nebija, bet uz skolēnu brīvlaiku jau biju nopircis, šis tāds vairāk meklēšana bija ko pa vasaru sadarīt un kad nav konkrēta plāna, tad arī biju par lēnu. 
Brīdi pēc pusnakts, mierīgi un oficiāli nopirku Tenerifi, Alikanti un Prāgu.
Lapas ātrdarbība šogad patīkami pārsteidza.
Lapas ātrdarbība šogad patīkami pārsteidza.
Nav īsti cepšanās, vienkārši fakts, ka dažos dienvidu galamērķos, datumos "lai ūdens baseinā/jūrā varbūt jau silts, bet nav 30+ grādi", kurus biju sev noskatījis, kā Olbija vai Roda, cilvēki izķēra ļoti ātri, vismaz pēc 00:30-1 jau vairs nebija nekādu variantu dabūt lēto akcijas cenu kombinējot jebkuras dienas (man pat nebija vairs svarīgi izlidot darba dienā, brīvdiena, utt), lai tik sanāk kāds 7-14 dienu lidojums jūnija laikā.
Protams, gan pats maija sākums, gan jūlijs kur +32-38 vēsturiski dati, gan tādi dienvidu galamērķi kā Barselona kur lido 5x nedēļā nebija vēl izķerti, bet tas nebija aktuāli gan karstuma dēļ, gan tāpēc ka daudzos tajos galamērķos jau vismaz vienreiz vai vairākas reizes būts.
Galu galā nopirku 7 dienas uz Korfu maijā beigās, kur nekad nav būts, tik nav skaidrs vai tur būs ko darīt
Tagad kā runcels minēja jāpagaida vai nebūs atkārtota lēto biļešu piemešana, kā tas laikam vienu vai vairākus gadus notika.
Protams, gan pats maija sākums, gan jūlijs kur +32-38 vēsturiski dati, gan tādi dienvidu galamērķi kā Barselona kur lido 5x nedēļā nebija vēl izķerti, bet tas nebija aktuāli gan karstuma dēļ, gan tāpēc ka daudzos tajos galamērķos jau vismaz vienreiz vai vairākas reizes būts.
Galu galā nopirku 7 dienas uz Korfu maijā beigās, kur nekad nav būts, tik nav skaidrs vai tur būs ko darīt
Tagad kā runcels minēja jāpagaida vai nebūs atkārtota lēto biļešu piemešana, kā tas laikam vienu vai vairākus gadus notika.
-
Kristinado
Man ir 20.06.-06.07. Lidojumu laiki gan ļoti tizliLieneva wrote: 19 Aug 2025 00:29Kādi tev datumi? Mums no 18-24.06Kristinado wrote: 19 Aug 2025 00:27 Es no četrām ierīcēm pieslēdzos, 3 bija gara rinda, bet ceturtā gandrīz uzreiz aizgāja, dabūju to Tbilisi uz Jāņiem![]()
-
Kristinado
Jautājums tāds bija, jo biju lasījusi, ka cilvēkiem ir bijušas problēmas gadījumos, kad, piemēram, ir nopirktas biļetes 10.datumā, to reisu atceļ, pie aviokompānijas var samainīt tos lidojumus, kā Tev labāk, bet starpnieki paši izdomā, ka samainīs Tev tās biļetes uz 9.datumu nevis 12.datumu, kā Tev būtu ērtāk, pēc tam vairs neko darīt, aviokompānija saka, ka biļetes pircējs visu esot apstiprinājisviestursp1 wrote: 19 Aug 2025 00:51Īsti nesaprotu jautājumu. BT lidojumus parasti var brīvi mainīt uz tiem datumiem, kad ir BT reisi. Manas ar BT saistītās problēmas - bija nopirkts RIX-DUB-RIX kaut kad FEBRUĀRĪ. BT izdomāja, ka februārī atcels pilnīgi visus reisus uz DUB un piedāvā man lidot uz DUB, sākot ar maija sākumu. Ja BT reisi netiek pilnībā atcelti, tad ir OK, var pārcelt uz blakus datumiem vai FULL REFUND. Ja BT kaut ko atceļ pilnībā, tad BT var prasīt, lai pārtaisa par savienoto reisu (BT+citas aviokompānijas reiss). Ar strapniekiem parasti sanāk lielāka "čakarēšanās" un ir 2 varianti, ja kas pamainās: 1) griezties pa tiešo pie aviokompānijas, lai samaina, kaut pirkts pie starpnieka: 2) ja BT vai cita aviokompānija atsaka ko mainīt, tad labākais ir starpniekam piedāvāt paša atrasto variantu (ja tāds ir). Vairumā gadījumu izdodas vienoties. Sliktākajā gadījumā, ja ne par ko nevar vienoties vai atceltajam lidojumam nav alternatīvu, tad var iesniegt kartes lietotāja pretenziju savai bankai. Tad gan banka prasīs saziņas rezultātus un atteikumu vai ko tamlīdzīgu.Kristinado wrote: 18 Aug 2025 23:16Bet tur nebija kaut kas, ka ja viņi atceļ konkrēto reisu, tad ir opcija pamainīt dienas, bet caur šiem viņi paši kaut ko saķīmiķo?viestursp1 wrote: 18 Aug 2025 23:11
Droši, visu laiku pērku un nekas slikts nav noticis. Ja ievērojami (par vairāk nekā 4 st.) pamainās lidojuma laiks vai reisu atceļ vairāk nekā 14 dienas pirms lidojuma, tad ir lielāks "čakaris" nekā ar BT, bet gala rezultātā naudu atpakaļ var dabūt. Tikai nevajag caur tiek "kantoriem" pirkt RYANAIR reisus, jo par ietaupītajiem 7 EUR būs ilgs "čakaris" ar IDENTITY VERIFICATION.
Arī šajā reizē ir interesanti ar OW un RT biļetēm. Dažādos virzienos iznāk atšķirīgi pērkot RT vai 2x OW. Piem., BT lapā uz Helsinkiem 2x OW var iegūt par 49 eur, lai gan pats BT reklamē RT pa 52. Savukārt uz Amsterdamu RT ir pa 148 eur, kur 2x OW sanāktu pa 220 eur.
Nu tad sveiciens visiem!
Prieks, ka pēc Ceļakājas nāves šāda tipa forums ir atpakaļ.
Pats iepirku biļetes uz Londonu, Dublinu un Berlīni. Piza maija svētkos gan bija jau izpirkta īsi pēc pusnakts, tāpat pārējās “Itālijas”. Nu tad ķērām ko citu.
Bet mājaslapa darbojās šoreiz diezgan labi.
Prieks, ka pēc Ceļakājas nāves šāda tipa forums ir atpakaļ.
Pats iepirku biļetes uz Londonu, Dublinu un Berlīni. Piza maija svētkos gan bija jau izpirkta īsi pēc pusnakts, tāpat pārējās “Itālijas”. Nu tad ķērām ko citu.
Bet mājaslapa darbojās šoreiz diezgan labi.
Šodien esot piemestas papildus biļetes - bet tikai lidojumiem janvārī - martā.