Revolut Ultra - Bezlimita Fast Track Lidostās.

Atbildēt
keflavik
Ieraksti: 12
Pievienojies: 02 Jun 2025 17:12

Revolut Ultra - Bezlimita Fast Track Lidostās.

Post no keflavik »

Revolut Ultra plānam beidzot ieviesis lidostas Fast Pass.

Var atrast sadaļā RevPoints - labajā apakšējā pusē ikona Fast Track.

Tādējādi Revolut Ultra tagad man pilnībā aizvieto Swedbank Platinum labumus.
Profila attēls
SapnuMedniece
Ieraksti: 526
Pievienojies: 01 Jun 2025 14:02
Sazināties:

Re: Revolut Ultra - Bezlimita Fast Track Lidostās.

Post no SapnuMedniece »

Vai pie labumiem pieskaiti polisi arī? Kāda ir pieredze ar to?
Orsons
Ieraksti: 467
Pievienojies: 03 Jun 2025 09:22

Post no Orsons »

Revolut nesen atsūtīja info par Duo plāniem - piesakoties maksas plāniem divatā, dod 30% atlaidi. Tas bija pirms kāda brīža, tāpēc nezinu, vai tā bija īslaicīga akcija, vai vēl darbojas.

Vislielākais ietaupījums, protams, sanāk Ultra. Tam pilnā maksa ir 50€ mēnesī vai 540€ gadā, kas gan tad ir tikai 45€ mēnesī. Duo rēķina no mēneša maksas, līdz ar to faktiskā atlaide sanāk mazāka -jāmaksā 70€ pa abiem, jeb 35€ katram. Tikai es saprotu, ka katru mēnesi 70€ tiks iekasēti no šī pasākuma iniciatora, kas apgrūtina kooperēšanos savstarpēji nepazīstamu cilvēku starpā.

Žēl tikai, ka viņiem tagad ir Dragonpass agrākā Priority Pass vietā, pēdējam tomēr ir labāks pārklājums. Tomēr, ja kāds no man zināmajiem ceļakājiešiem ir ieinteresēts, es varētu apsvērt apvienošanos, bet ne ātrāk kā no novembra sākuma, kad beidzas mans esošais Priority Pass.
keflavik

Post no keflavik »

Polise ir laba, bet viss japerk tad ar Revolut (lidojums, viesnicas un transports). Dazreiz piemirstas kadu no posmiem nopirkt ar Revolut, un tad apdrosinasana nestrada.

Uzticibas zina 1. vieta lieku Swedbank Platinum kartes apdrosinasanu un tad 2 vieta Revolut Ultra vai If Latvija.

Pieredze ir ar visam. Swedbank visdraudzigakie.
keflavik

Post no keflavik »

Revolut Ultra Benefits kurus visvairāk lietoju:

* Pilna Apdrosinasana (ja visu perk ar Revolut)
* Punkti par Pirkumiem (1 eur izterets = 1 punkts / provizoriski 1 punkta vērtība ir minimums 1 cents)
* Financial Times abonoments
* WeWork pieeja 3x mēnesī (noder lielajās pilsētās kā Londona ja vajag kādu dienu pastrādāt)
* Lidostu Lounges
* Fast Track (izmēģināju jau 3x un dažās lidostās piemēram Stansted var pat 45 minūtes ietaupīt).
Atbildēt