Savienotais reiss RIX-STR avio + vilciens

Atbildēt
Kamilla
Ieraksti: 1
Pievienojies: 21 Aug 2025 14:25

Savienotais reiss RIX-STR avio + vilciens

Post no Kamilla »

Sveiki visiem :) esmu jaunpienācēja šajā forumā, tādēļ iespējams muļķigs jautājums: atrodu reisu RIX- STR caur FRA, kur posms FRA-STR ir ar vilcienu, booking caur Lufthansa. Vai šajā gadījumā man reģistrētā bagāša būs jāpaņem FRA lidostā un kopā ar to jādodas uz vilcienu vai reģistrējot bagāžu RIX tā tiks nogādāta galamērķī- STR? STR centrālā stacija un lidosta neatrodas kopā. Kā arī vai 1h connection time starp lidojumu un vilcienu būs pietiekoši drošs? Baigā izvēle gan nav- vai 1h vai 1h30 connection time izvēloties citu reisu. Vilciena stacija ir FRA lidostā.
Kristinado
Ieraksti: 60
Pievienojies: 23 Jul 2025 19:22

Re: Savienotais reiss RIX-STR avio + vilciens

Post no Kristinado »

Es šādi lidoju uz Strasbūru caur Frankfurti, tālāk ar autobusu. Bagāža ir jāsavāc Frankfurtes lidostā un tālāk jādodas uz autobusu (vilcienu Tavā gadījumā). Man reiz sanāca, ka bija samērā īss tas savienojuma laiks, bet, šķiet, ka ilgāks par 1.5h, autobuss baigi kavējās, izkāpu, skrēju lidostā, pēdējā brīdī paspēju, man nebija nododamās bagāžas. Rēķini, ka pa to laiku Tev vēl ir jānodod bagāža un jāiziet cauri drošības zonai.
Orsons
Ieraksti: 587
Pievienojies: 03 Jun 2025 09:22

Post no Orsons »

Tu te kaut ko baigi putro, jautājums vismaz pagaidām bija par virzienu RIX-FRA-STR, kur, loģiski domājot, nebūs nekādas īpašas drošības kontroles pirms iekāpšanas vilcienā, tāpēc 1 h jābūt vairāk kā pietiekami, jo nekādas pasu kontroles arī nav. Ja ir savienotie reisi - kā ierasts, Lufthansas atbildība, droši vien vienkārši pārliks uz nākamo vilcienu, ja nu kas.

Jā, un man nav nekādas pieredzes par braukšanu lidmašīna + vilciens, bet vai tad vaicātājam ir biļetē rakstīts, ka nogādās Štutgartes lidostā, vai tomēr pilsētā, t.i., pieņemu, ka centrālajā dzelzceļa stacijā?
Kristinado
Ieraksti: 60
Pievienojies: 23 Jul 2025 19:22

Post no Kristinado »

Jā, sorry, es saputrojos, es otrādā virzienā kārtību uzrakstīju, ja tas ir turpceļā, tad pārliks uz nākamo vilcienu, bet bagāža ir pašam jāsavāc Frankfurtes lidostā. Un pērkot biļeti var redzēt, kur Tevi nogādās - stacijā pilsētā vai lidostā
Atbildēt