Viesnīcu punkti, rezervējot caur booking.com

Atbildēt
Lasmy
Ieraksti: 7
Pievienojies: 04 Jun 2025 17:31

Viesnīcu punkti, rezervējot caur booking.com

Post no Lasmy »

Sveiciens!
(Cerams, ka sadaļa īstā :))

Ja viesnīca ir rezervēta caur booking.com, nevis pa taisno no viesnīcas ķēdes lapas, vai tiek piešķirti lojalitātes punkti?
Pašai šis nav aktuāli, jo galamērķos parasti ņemam ļoti dažādas naktsmītnes, līdz ar to nekrāju konkrētus viesnīcu ķēžu punktus, taču šīs reizes ceļojuma līdzbraucējs gan.

Konkrēti šoreiz par IHG.
Līdzbraucējs saka, ka jābuko pa taisno caur viņiem, lai piešķirtu punktus, man tas 21.gs liekas absurdi :) jo paliec taču jebkurā gadījumā, neatkarīgi no tā, kur veikta rezervācija. Gribēju win-win , norezervēt caur savu bookinga profilu uz līdzbraucēja vārda, kad būs kāds 10% atlaižu kods -> cashbacks man nākotnes rezervācijām un viesnīcu punkti viņai, bet man saka, ka tas tā nestrādājot, atsaucoties uz x gadu vecu pieredzi. Kāds māk teikt kā īsti ir? Paldies! 🙌
Profila attēls
SapnuMedniece
Ieraksti: 526
Pievienojies: 01 Jun 2025 14:02
Sazināties:

Re: Viesnīcu punkti, rezervējot caur booking.com

Post no SapnuMedniece »

IHG nepiešķirs. Man ir daudz pie viņiem sanācis palikt, bija platīna līmenis pirms covid, bieži veicu rezervāciju caur darba portālu, tad mums pieslēdza tiešo savienojumu tur ar Booking un tajā brīdī palika 0 punkti. Vienreiz pat pa tiešo pie IHG rezervējot bija 0 punkti un 0 naktis, jo pateica, ka par šo rezervācijas klasi neko neiedos. Ar Booking man ir bijis, ka ieskaita vismaz nakti statusam, bet punkti bija 0. Pēdējoreiz caur Booking pie viņiem paliku pirms gada.
Lasmy
Ieraksti: 7
Pievienojies: 04 Jun 2025 17:31

Post no Lasmy »

Okay, tad tomēr tā neloģika ir patiesa. Paldies!
ievisija
Ieraksti: 10
Pievienojies: 05 Jun 2025 12:43

Post no ievisija »

Jā, ļoti retos gadījumos visā pieredzē ir bijis, ka viesnīca piešķīra punktus arī tad, ja nebija veikta rezervācija caur viņiem. Visādi citādi- nevar gribēt savākt visus bonusus. :)
RXnew
Ieraksti: 28
Pievienojies: 03 Jun 2025 18:20

Post no RXnew »

Lasmy wrote: 14 Jun 2025 15:23 Okay, tad tomēr tā neloģika ir patiesa. Paldies!
Gluži neloģisks šāds piegājiens nav. Lojalitātes programmai ir savas uzturēšanas izmaksas. Pat pie vienādas Booking rezervācijas cenas kaut kāda komisijas maksa aizies šim starpniekam Bet nereti cena Bookingā pat ir zemāka, nekā IHG.
Buicis
Ieraksti: 194
Pievienojies: 02 Jun 2025 11:56

Post no Buicis »

Man pirms pāris nedēļām Sidnejā, paliekot Indigo (IHG) viesnīcā, piešķīra IHG punktus, lai gan rezervācija bija caur booking ar kodu. Ienāca gan 10% atmaksa, gan IHG punkti. + vēl 500 punktu par nummura neiztīrīšanu vienu dienu.
Domāju ka tas ir atkarīgs no darbinieka, kas iečeko viesnīcā un iespējams no pašas viesnīcas vadības politikas.
2026.
Brackus
Ieraksti: 4
Pievienojies: 04 Jun 2025 19:03

Post no Brackus »

Vai caur booking.com rezervētai viesnīcai vēl var atlaižu kodiņu kaut kā pievienot. Vai jāatceļ rezervācija un jārezervē pa jaunu izmantojot kodiņu?
celotaja
Ieraksti: 117
Pievienojies: 06 Jun 2025 14:52
Atrašanās vieta: 2025: PBH,CCU,SIN,KUL,DEL,IST,STN,TFS,MEL,AKL,ZQN,CHC, FRA,LIS, TER,HOR,FLW,PDL,CDG,GCI,JER,AMS

Post no celotaja »

Brackus wrote: 05 Jul 2025 21:45 Vai caur booking.com rezervētai viesnīcai vēl var atlaižu kodiņu kaut kā pievienot. Vai jāatceļ rezervācija un jārezervē pa jaunu izmantojot kodiņu?
Jāatceļ un jārezervē vēlreiz ar kodu.
2026: BKK, IST, RIX, FRA, IAH, LIM, UIO, GPS, SCY, MAD, OTP
Atbildēt