Palīdzība atcelta lidojuma gadījumā
Palīdzība atcelta lidojuma gadījumā
Lidojums atcelts un izlidošana nākamajā dienā. Atceros, ka vecajā formā tika rakstīts, ko var nopirkt un kas ir, vai nav kompensējamas lietas. Cik skatos, tas laikam ir dzērieni, pārtika, izmitināšana, 2 zvani un transfērs. Nekādas citas lietas netiek kompensētas (tipa. piemēram, kaut kādas higiēnas preces)? Un vēl nesaprotu, kur var paēst, gadījumā ja aviosabiedrība neiedod vaučeru, tad diez var ēst superdārgā restorānā, bet no otras puses, vai tas ir tikai burgers?
- SapnuMedniece
- Ieraksti: 642
- Pievienojies: 01 Jun 2025 14:02
- Sazināties:
Re: Palīdzība atcelta lidojuma gadījumā
Superdārgā es neieteiktu ēst. Man airBaltic reiz atšuva par to, ka 5h kavējumam bija 70 eur rēķins divām personām (bez alkohola). Jā, mēs paēdām divreiz, tikko kā izziņoja (airBaltic sākumā strīdējās, ka esam ēdušas pirms paziņots, es dabūju no viesnīcas čeku ar precīzu laiku, un tur bija redzams, ka pēc - uzreiz uz lidostu nebraucām, jo nebija jēgas tur dirnēt vēl papildu stundas), tad pateica, ka nesamērīgas izmaksas. Uz manu argumentu, ka pat pēc WHO vadlīnijām ir jāēd tik bieži, pateica, ka maksās tikai to čeku, kas bija lidostā, bet pirms tam, nē.