Iegrozījusies situācija variantam, ka 4 pieauguši cilv. ielidojam DEL pavēlu vakarā un jāaizlido aiznākamajā rītā agri. Būs tūristu vīza. Vai kāds, kas tajā pusē apgrozījies, var ieteikt:
1. kādu adekvātu, zināmu budžeta klases naktsmītni 2 naktīm;
2. ko veselas dienas laikā sadarīt. Ideāli, ja bez gariem pārgājieniem, ar transportu. Varbūt ir kādi zināmi privātie gidi ar savu auto, vai kas tamlīdzīgs? Autobusu ekskursijas?
3. ko tādu apēst/izdzert, kas citur nav redzēts?
Jebkādi citi noderīgi padomi?
Ko var sadarīt vienā pilnā dienā Deli?
-
celotaja
- Ieraksti: 123
- Pievienojies: 06 Jun 2025 14:52
- Atrašanās vieta: 2025: PBH,CCU,SIN,KUL,DEL,IST,STN,TFS,MEL,AKL,ZQN,CHC, FRA,LIS, TER,HOR,FLW,PDL,CDG,GCI,JER,AMS
Re: Ko var sadarīt vienā pilnā dienā Deli?
Vienīgais, ko varu ieteikt ir cītīgi lasīt atsauksmes par Deli viesnīcām un pat, ja reitings ir virs 8, tik un tā izlasīt visas negatīvās ārzemnieku atsauksmes un izvērtēt vai tas 8 varētu būt reāls reitings. Es diemžēl ieteikt viesnīcu nevaru, jo, lai gan meklēju to cītīgi un reitings bija labs, bet tik un tā prasīju, lai maina numuru, jo gultas veļa bija netīra un man tur nepatika. Manā skatījumā Deli vispār nav ko darīt, tā ir tāda miskaste, ka vienīgais, ko gribas ir ātrāk tikt no turienes prom
Esmu bijusi vairāk kā 110 valstīs, tajā skaitā daudzās nabadzīgajās Āfrikas valstīs, bet tik negatīvas emocijas kā no Deli, man nav bijušas ne no vienas pilsētas pasaulē.
2026: BKK, IST, RIX, FRA, IAH, LIM, UIO, GPS, SCY, MAD, OTP, MUC, OLB, OSL, LYR, EVN
Pārliku uz galveno forumu. Sarunas par citām tēmām tomēr domātas ar ceļošanu tieši nesaistītām lietām.
- SapnuMedniece
- Ieraksti: 643
- Pievienojies: 01 Jun 2025 14:02
- Sazināties:
Man kā reizi slaveno Raipuras 145 eur biļešu laikā bija viena diena, mēs atradām kaut kādu vietējo kantori, kur mums uz dienu bija šoferis, kas mūs vizināja apkārt pa tām 9 vietām (Āgru uzskatu, ka nav vērts mēģināt iespiest tik īsā laikā): https://sapnumedniece.lv/91-vieta-ko-apskatit-deli/
Ja gribas līdzīgu variantu, var paskatīties GetYourGuide kaut ko, vai kaut kādu vietējo mazo ofisiņu pameklēt vai mēģināt vienoties ar Uber - pirms pandēmijas Indijā tā bieži darījām, izsauc Uber, pasaki, ka gribi šoferi uz dienu, un vienojaties par cenu. Braucienu atcel. Samaksā pusi uzreiz, pusi vakarā (nu vai kaut kādās daļās), un aizved, kur vajag (kaut vai ņem manu plānu, un cik paspēsiet). Vienīgi tādam Uber šoferim varbūt Deli drusku čakarīgāk būs ar stāvvietu, nevis kādam, kas zina to maršrutu un kur nolikt. Cik es tā braucu, šoferi bija starā par veselas dienas klientu un vienmēr atstāja numuru un teica, lai zvana pa tiešo, ja vajag vēl.
Ja gribas līdzīgu variantu, var paskatīties GetYourGuide kaut ko, vai kaut kādu vietējo mazo ofisiņu pameklēt vai mēģināt vienoties ar Uber - pirms pandēmijas Indijā tā bieži darījām, izsauc Uber, pasaki, ka gribi šoferi uz dienu, un vienojaties par cenu. Braucienu atcel. Samaksā pusi uzreiz, pusi vakarā (nu vai kaut kādās daļās), un aizved, kur vajag (kaut vai ņem manu plānu, un cik paspēsiet). Vienīgi tādam Uber šoferim varbūt Deli drusku čakarīgāk būs ar stāvvietu, nevis kādam, kas zina to maršrutu un kur nolikt. Cik es tā braucu, šoferi bija starā par veselas dienas klientu un vienmēr atstāja numuru un teica, lai zvana pa tiešo, ja vajag vēl.
Deli var labi pārvietoties ar TukTuk'iem, ja nav vairāk par diviem pasažieriem (sēdvietu skaits TukTuk'ā). Tie pa sastrēgumiem centrā spraucas daudz ātrāk uz priekšu. Tik noder kāda navigācija, lai var novērtēt attālumu pa ceļiem. Pirmajam TukTuka vadītājam izprasīju cik ir parastā maksa par km. Tālāk jau vienkārši - kad jābrauc uz nākamo vietu, tuvākajam tuktukam piedāvāju cenu par braucienu. Parasti pirmajā brīdī atsaka un, redzot ka ārzemnieks, nosauc 2/3 reizes lielāku summu. Sūtu "dillēs". Pēc mirkļa ir klāt nākamais, kas piekrīt cenai vai tas pats apbraucis līkumu piestāj un saka ka gatavs vest. Cenu gan neatceros, jo pieredze ir 10 gadus veca.