Saziņa ar booking.com

Atbildēt
Ilze
Ieraksti: 12
Pievienojies: 04 Jun 2025 15:59

Saziņa ar booking.com

Post no Ilze »

Pirmo reizi esmu saskārusies ar šādu problēmu - norezervēts dzīvoklis, īpašnieks neatbild, bet booking.com asistents arī izliekas par beigtu. Vairākas dienas cenšos sadabūt kādu, kas atbildētu, bet nekā. Dzīvoklis neatceļams… Nauda nav vēl noņemta, bet summa paliela un tā neziņa sāk uztraukt. Varbūt kādam ir pieredze, kā booking.com izvilināt uz sakariem?
runcels23
Ieraksti: 119
Pievienojies: 24 Jul 2025 00:47

Re: Saziņa ar booking.com

Post no runcels23 »

Man palīdzēja tikai zvans, kad aiziet uz savu rezervāciju, tur iespējamas saziņas veidi, kad rakstīju, tad arī neviens tā arī vienai rezervācijai vēl joprojām nav atbildējuši. Pēc kāda mēneša, kad cīnījos par naudas atgūšanu, piezvanīju un uzreiz visu sakārtoja.
Ilze
Ieraksti: 12
Pievienojies: 04 Jun 2025 15:59

Post no Ilze »

Ok, līdz zvanam nebiju vēl tikusi, būs jāmēģina.
Normiņš
Ieraksti: 24
Pievienojies: 02 Jun 2025 23:22

Post no Normiņš »

Tikai zvans strādā. Rakstīt viņiem bezjēdzīgi, nekādas darbības nenotiek, bet kad sazvana parādās kāda neliela kustība.
Orsons
Ieraksti: 587
Pievienojies: 03 Jun 2025 09:22

Post no Orsons »

Tagad uz zvaniem arī atbild vispirms robots. Bet nu viņu var pierunāt savienot ar dzīvo aģentu (dzīvajam, protams, atšķirībā no patīkamās un saprotamās robota balss ir briesmīgs indiešu akcents).
Lieneva
Ieraksti: 50
Pievienojies: 04 Jun 2025 16:44

Post no Lieneva »

Vai ir iespējams sazināties ar naktsmītni Booking pirms rezervācijas, līdzīgi kā Airbnb? Skatos, ka ir jautājumi un atbildes, bet nekādi neatrodu, kā to uzdot.
Redzijss
Ieraksti: 45
Pievienojies: 11 Aug 2025 09:22

Post no Redzijss »

Lieneva wrote: 05 Jul 2026 10:32 Vai ir iespējams sazināties ar naktsmītni Booking pirms rezervācijas, līdzīgi kā Airbnb? Skatos, ka ir jautājumi un atbildes, bet nekādi neatrodu, kā to uzdot.
Kādā ziņā sazināties? Apejot booking? Jo vispār jau gan lietotnē, gan datora versijā speciāla sadaļa ir saziņai. Pēdējā laikā visas naktsmītnes uzreiz pēc rezervēšanas atsūta ziņu, ka rezrevācija apstirpināta, pievieno kaut kādu info un aicina arī rakstīt, ja ir vēl kādi jautājumi. Dažreiz arī aizrakstu, piemēram, par parkingu, kas ne vienmēr ir skaidri atrunāts, un vienmēr diezgan ātri atbild.
Lieneva

Post no Lieneva »

Redzijss wrote: 05 Jul 2026 12:41
Lieneva wrote: 05 Jul 2026 10:32 Vai ir iespējams sazināties ar naktsmītni Booking pirms rezervācijas, līdzīgi kā Airbnb? Skatos, ka ir jautājumi un atbildes, bet nekādi neatrodu, kā to uzdot.
Kādā ziņā sazināties? Apejot booking? Jo vispār jau gan lietotnē, gan datora versijā speciāla sadaļa ir saziņai. Pēdējā laikā visas naktsmītnes uzreiz pēc rezervēšanas atsūta ziņu, ka rezrevācija apstirpināta, pievieno kaut kādu info un aicina arī rakstīt, ja ir vēl kādi jautājumi. Dažreiz arī aizrakstu, piemēram, par parkingu, kas ne vienmēr ir skaidri atrunāts, un vienmēr diezgan ātri atbild.
Nezinu, vai apejot, domāju, vai var pirms rezervācijas, jo ielidojam vēlu un rakstīts, ka reģistrēties var tikai līdz 21:00, piemēram. Laikam jau jārezervē un tad jāatceļ, ja nesanāk.
Redzijss

Post no Redzijss »

Jā, iespējams, ka tā saziņas funkcija aktivizējas tikai pēc rezervācijas, neesmu pētījis. Bet, ja ir atceļama, tad jau nav problēmu. Parasti jau tiek piedāvāts kāds risinājums, ja ierodies vēlu, piemēram, atstātas atslēgas vai, ja norāda precīzu ierašanās laiku, tad kāds sagaida.
kristoff
Ieraksti: 72
Pievienojies: 23 Jul 2025 23:58

Post no kristoff »

Man liekas, ka saziņas funkcija aktivizējas tikai pēc rezervēšanas.
Redzijss

Post no Redzijss »

Ja lielāka viesnīca, tad gan jau droši vien var atrast publiskos kontaktus, ar apartamentiem būs sarežģītāk. Booking vēl ir sadaļa "Uzdot jautājumu", caur to var mēģināt skaidrot.
Orsons

Post no Orsons »

Bukingā ir iespējams sazināties pirms rezervācijas, bet, pirmkārt, šī funkcija ir atkarīga no tā, vai hosts to ir ieslēdzis, otrkārt, man parasti neizdodas veiksmīgi aizsūtīt ziņu caur aplikāciju (labāk mēģināt ar datoru), un, treškārt, hosta pusē šī ziņa ne vienmēr "izlec" kā jauna - tāpēc gadās, ka hosts atbild pēc vairākiem mēnešiem (ir bijis arī pēc pāris gadiem).

Ja ziņa nosūtīta veiksmīgi, tad no booking uzreiz atnāk e-pasts par to, un, ka tiek gaidīta atbilde.

Ja ieliksi linku, varu paskatīties, vai konkrētajai naktsmītnei šī funkcija vispār ir aktivizēta.
Lieneva

Post no Lieneva »

Orsons wrote: 05 Jul 2026 16:05
Bukingā ir iespējams sazināties pirms rezervācijas, bet, pirmkārt, šī funkcija ir atkarīga no tā, vai hosts to ir ieslēdzis, otrkārt, man parasti neizdodas veiksmīgi aizsūtīt ziņu caur aplikāciju (labāk mēģināt ar datoru), un, treškārt, hosta pusē šī ziņa ne vienmēr "izlec" kā jauna - tāpēc gadās, ka hosts atbild pēc vairākiem mēnešiem (ir bijis arī pēc pāris gadiem).

Ja ziņa nosūtīta veiksmīgi, tad no booking uzreiz atnāk e-pasts par to, un, ka tiek gaidīta atbilde.

Ja ieliksi linku, varu paskatīties, vai konkrētajai naktsmītnei šī funkcija vispār ir aktivizēta.
O, paldies par atbildi, tā jau likās, ka tu varēsi atbildēt. Šobrīd konkrēto rezervēju ar atcelšanas iespēju un uzrakstīju jautājumu. Bet, ja būs pēc tam vēl kāds šāds gadījums, uzrakstīšu. Paldies par info :).
Kristinado
Ieraksti: 60
Pievienojies: 23 Jul 2025 19:22

Post no Kristinado »

Es kaut kad, šķiet, tepat jautāju šo pašu, atbilde bija, ka nevar, tikai pēc rezervēšanas, vai caur to jautājumu sadaļu, bet tas pēc tam publiski pie naktsmītnes info parādīsies
Orsons

Post no Orsons »

Jā, booking pēc noklusējuma ir tā, ka naktsmītnes atbildes vienam klientam tiek publiskotas pie jautājumiem un atbildēm, un pēc tam visi tās redz. Piemēram, gadījumā ar late check in šī informācija var būt noderīga citiem. Bet šo opciju hosts / viesnīca var izslēgt, ja tiek prasīts kaut kas personisks un atbilde ir tāda, kas visiem nav jāredz.
wildd
Ieraksti: 34
Pievienojies: 04 Jun 2025 15:33

Post no wildd »

Nezinu kā citiem šī funkcija strādā un cik labi, bet vienīgās divas reizes, kad vēlējos kaut ko noskaidrot, par parkingu / vai kaut kādu līdzīgu (vispārēju informāciju, nekas tāds privāts), tā arī nekad netika atbildēs, ne epastā atnāca, ne pēc kāda pusgada, gada pat paskatījos pie publiskajiem jautājumiem mans neuzrādijās blakus citiem vecākiem.
Orsons

Post no Orsons »

Es jau minēju, ka funkcija strādā sūdīgi, galvenokārt bookinga vainas dēļ. Esmu viņiem par to rakstījis, bet viņiem tas viss pie kājas. Es viņiem rakstu, ka kā hosts nesaņemu ziņas par jauniem jautājumiem, bet viņi man tā vietā atbild, ko tieši MAN vajadzētu izdarīt, lai tās saņemtu. Turklāt, tas nemaz nedarbojas. Tas, ka tūkstošiem citu hostu un viesnīcu nesaņem laikā šīs ziņas, viņus laikam neuztrauc

Kā klients es esmu uzdevis jautājumus pirms rezervācijas kādas 30 vai 40 reizes, no tiem apmērā 2/3 ir atbildēti, bet tikai kādi 10% ir atbildēti pirmo 24 stundu laikā. Tas acīmredzami nozīmē, ka cilvēkiem otrā galā ir problēmas ar ziņu saņemšanu (tās pamana kaut kad vēlāk, kad veic kādas korekcijas sistēmā).
Atbildēt