Mūsu jaunā ceļojumu grāmata

Atbildēt
Profila attēls
SapnuMedniece
Ieraksti: 258
Pievienojies: 01 Jun 2025 14:02
Sazināties:

Mūsu jaunā ceļojumu grāmata

Post no SapnuMedniece »

Izmantošu iespēju kā foruma saimniekiem padalīties, pie kā esam dikti daudz strādājuši pēdējos mēnešus it īpaši, bet vispār, jau kādu gadu - nupat kā sākām iepriekšpārdošanu mūsu jaunajai grāmatai "Sapņu mednieku ceļojums: sasniedzot jaunas virsotnes", kas sasniegs lasītājus jau šī mēneša beigās (burtiski šodien tipogrāfija atsūtīja video, ka jau notiek vāku līmēšana!). Būs vēl košāk, krāsaināk un vairāk, nekā bija pirmajā daļā! Grāmatā esmu pieminējusi gan Ceļakāju, gan arī šo jauno forumu! Ja pirms tiem daudzajiem gadiem nebūtu piereģistrējusies Ceļakājā, kas zina, vai tik daudz kur būtu aizbraukusi un kur nu vēl pa tādām cenām.

Grāmata iepriekšpārdošanā pieejama šeit: https://veikals.sapnumedniece.lv/produc ... em-davana/
Image
Buicis
Ieraksti: 72
Pievienojies: 02 Jun 2025 11:56

Re: Mūsu jaunā ceļojumu grāmata

Post no Buicis »

Apsveicu!
Paskatījos, ka man arī ir tāda bilde no Svalbāras. Bet izrādās ka no 2008. gada. Ak dies, ku tas bija sen, kad es tur biju.
2025. RIX, TSF, BRU, FRA, TUN, MRS, OSL, DOH, PER, SYD, VLI, NAN, HKG, BER, ARN, AAR, BLL.
Profila attēls
SapnuMedniece
Ieraksti: 258
Pievienojies: 01 Jun 2025 14:02
Sazināties:

Re: Mūsu jaunā ceļojumu grāmata

Post no SapnuMedniece »

Buicis wrote: 09 Oct 2025 11:00 Apsveicu!
Paskatījos, ka man arī ir tāda bilde no Svalbāras. Bet izrādās ka no 2008. gada. Ak dies, ku tas bija sen, kad es tur biju.
Paldies! Jā, centrālais skats Svalbārā, man gan ar to, kas uz lidostas pusi, gan to, kas pretējā virzienā (šī, ir no otras puses, Adventalenas ielejas virzienā. Tu toreiz lāčus redzēji?
Atbildēt