Nord VPN uz diviem gadiem bez maksas

Atbildēt
Orsons
Ieraksti: 353
Pievienojies: 03 Jun 2025 09:22

Nord VPN uz diviem gadiem bez maksas

Post no Orsons »

Man ir Revolut bezmaksas plāns, kas ik pa brīdim piedāvā izmēģināt Premium plānu uz diviem mēnešiem bez maksas. Gan jau, ka citiem arī līdzīgi piedāvā.

Vienreiz izlēmu piekrist. Papildus finanšu transakcijām (neierobežota valūtas maiņa bez papildus komisijas, arī brīvdienās; paaugstināti bankomātu limiti) tur komplektā nāk čupiņa ar abonementiem, no kuriem mani gan maz kas interesē - vienīgais, ka pieteicos bija Nord VPN. Un, tavu brīnumu, izmēģinājuma periods jau sen kā beidzies, esmu atpakaļ bezmaksas Revolut, bet Nord VPN turpina darboties, kontā rāda, ka abonements aktīvs līdz 2027. gada septembrim!

Patīkami ir tas, ka var pieslēgties milzīgam skaitam valstu (tostarp arī Latvijas) IP. Un telefonā vispār nekas nav jādara, ja pazūd internets, tikko tas atkal parādīsies, vienalga, mobilais vai WiFi, telefons atkal pats pieslēgsies izvēlētajai valstij. Patīkami, ka ārzemēs nav jāskatās nesaprotamas vietējiem domātas reklāmas, un web labas arī atveras tajā pašā versijā, kā tas bija mājās.

Līdz šim biju lietojis bezmaksas Urban VPN, bet nu viņš tomēr neskaitās diez ko labs un drošs.
Buicis
Ieraksti: 142
Pievienojies: 02 Jun 2025 11:56

Re: Nord VPN uz diviem gadiem bez maksas

Post no Buicis »

Man ar patīk NORD. Lietoju jau vairākus gadus.
2026.
Atbildēt