Pazudis booking hosts

Atbildēt
Profila attēls
Lelle
Ieraksti: 35
Pievienojies: 24 Jul 2025 06:32

Pazudis booking hosts

Post no Lelle »

Mums ir apstiprināta rezervācija Booking.com uz marta sākumu Austrijas slēpošanas kūrortā.
Nejauši pamanījām, ka šis dzīvoklis vairs nav pieejams ne Booking.com, ne Airbnb – tas vairs neparādās kā aktīvs piedāvājums arī uz citiem datumiem. Mājas lapa arī nedarbojas. Draugi,kas dzīvo tajā pilsētā, saka,ka māja tumša un tur nekas nenotiek..
Iepriekš airbnb bija superhosts.
Aizsrakstīju pirms 2 dienām vēstuli hostam, vai viss ok? Nav atbildējis.

Backupam pierezervēju atceļamu viesnīcu, ņemot vērā mazo un ekstra dārgo piedāvajumu, jo nav tur daudz opciju.
Vēl jau ceru, ka hosts ir paņēmis atvaļinājumu Meksikā un drīz atgriezīsies..:D

Tīri intereses pēc-kad jāsāk bookingam prasīt palidzība?
Vai bookings atmaksātu starpību starp samaksāto un citu force majeure rezervāciju?
Mūsējā ir samaksāta un ir neatceļama par 2000 eur.
Chat gpt jau visu paprasīju, interesē cilvēku pieredze un padoms🤩😁
Normiņš
Ieraksti: 12
Pievienojies: 02 Jun 2025 23:22

Re: Pazudis booking hosts

Post no Normiņš »

Te var palasīt par manu pierdzi, tiesa, nedaudz savādākā situācijā, bet domāju, ka jārīkojas būs līdzīgi. Galvenais dokumentē visu saraksti un savu rīcību, lai būtu maksimāli daudz informācijas, ka esi darījusi visu.

viewtopic.php?p=1138#p1138

Baidos, ka Booking.com nebūs te baigais līdzētājs, lai gan, iespējams, ka nepieejamības gadijumā viņi rīkojas savādāk (man pieredze ir tikai 15 gadus veca, kad man bija līdzīgi, viņi samaklēja un nodrošināja rezervāciju citā vietā un man nebija jāmaksā stapība).
Profila attēls
Lelle
Ieraksti: 35
Pievienojies: 24 Jul 2025 06:32

Re: Pazudis booking hosts

Post no Lelle »

Upd: hostu izdevās sasniegt tikai pēc e-pasta nosūtīšanas. Izrādās, ka māja ar visiem apartamentiem ir pārdota un tai ir jauni īpašnieki, kas šobrīd risina pārņemšanu.

Ziņas, kas tika sūtītas caur Booking.com platformu, tā arī palika neatbildētas.
Atbildēt