AirBaltic Club (agrāk Pins).

gklavs
Ieraksti: 9
Pievienojies: 17 Dec 2025 14:51

Re: AirBaltic Club (agrāk Pins).

Post no gklavs »

Vienā kontā šādu atsūtīja. Pārējos nebija.
Special offer for the Balttour attendees!
This weekend, come to the Balttour 2026 tourism trade fair in Kipsala and get 50% of airBaltic Club reward flights. Choose any airBaltic flight and get a ticket using 50% fewer of your points. Don't miss out on flights starting at only loyalty 2250 points!
Reward tickets are subject to availability and available only at the Balttour 2026. Airport taxes must be paid additionally. T&Cs apply.
Campaign period: 06.02.2026-08.02.2026
Gandrīz sanāk Dzimšanas dienas piedāvājums.
Orsons
Ieraksti: 514
Pievienojies: 03 Jun 2025 09:22

Post no Orsons »

Interesanti, sanāk, ka rezervēt varēs personiski aprunājoties airBaltic stendā? Jo kā citādi tas būtu izveicams.
gklavs
Ieraksti: 9
Pievienojies: 17 Dec 2025 14:51

Post no gklavs »

Tā izskatās, ka viss uz vietas būs jādara.
Meet us at Balttour and get a discount!
The leading Baltic tourism exhibition Balttour is already this week! Head to the fair in Ķīpsala, and look for the airBaltic stand to discover exclusive offers available only at the event: 5 unique prices for the most popular flights, a special price for baggage and a 50% discount on airBaltic Club points tickets ✈️
Velomens
Ieraksti: 10
Pievienojies: 23 Jul 2025 13:47

Post no Velomens »

Jā uz vietas izstādē, tiesa gan tas viss ir pavisam lēni un (gandrīz) bezcerīgi, jo punktu biļešu pieejamība ir ļoti zema.
runcels23
Ieraksti: 113
Pievienojies: 24 Jul 2025 00:47

Post no runcels23 »

Vai uz vietas izstādē ir arī kādas labākas akcijas cenas lidojumiem?
Profila attēls
SapnuMedniece
Ieraksti: 589
Pievienojies: 01 Jun 2025 14:02
Sazināties:

Post no SapnuMedniece »

Velomens wrote: 06 Feb 2026 16:55 Jā uz vietas izstādē, tiesa gan tas viss ir pavisam lēni un (gandrīz) bezcerīgi, jo punktu biļešu pieejamība ir ļoti zema.
Pat pirms slēgšanas visi konsultanti aizņemti bija, tur man liekas jāskrien uz atvēršanu, ja grib dabūt!
mandm
Ieraksti: 17
Pievienojies: 23 Jul 2025 17:03

Post no mandm »

nu 7dien bija diezgan brīvi, pāris galamērķus paņēmu par punktiem. Konsultants strāstīja ka viens pat dabūja 9pax uz Tenerifi septembrī, līdz ar to pieejamība bija.
tas kas bija perekti, ka atšķirībā no dzimšanas dienas akcijas tagad nebija jāmaksā pakalpojuma maksa, lidz ar to ja RIX nodolis ir 11€, tad tik arī bija jāmaksā. bez "pakalpojuma" maksas.
Orsons

Post no Orsons »

O, tad jau baigi labi bijis, ja pareizi atceros, "apkalpošanas maksa" bonusa biļetēm tagad ir 15€ par vienu biļeti un vienu virzienu, līdz ar to RT sanāk vēl +30€ papildus nodokļiem.

Idejiski jāpatur prātā nākamajam gadam, varbūt, ka atkārtosies. Šogad tāpat man punkti jau iztērēti.
Buicis
Ieraksti: 219
Pievienojies: 02 Jun 2025 11:56
Atrašanās vieta: RIX.

Post no Buicis »

V'arbūt kāds ir lietas kursā. Cik šobrīd būtu adekvāta cena BT biznesa klases upgrade vaučeriem?
Cik šobrid varētu būt viņu cena?
Man personīgi šķiet ka ap 60-70eur. Būtu adekvāti.
2026. RIX, WAW, SKG, VCE, LYS, CPH.
Profila attēls
SapnuMedniece
Ieraksti: 589
Pievienojies: 01 Jun 2025 14:02
Sazināties:

Post no SapnuMedniece »

Vismaz vairāksolīšanas akcijā agrāk bija daži galamērķi, kam bija sākot no 90 eur, tā ka laikam atkarīgs, uz kurieni.
Velomens

Post no Velomens »

Buicis wrote: 11 Feb 2026 08:43 V'arbūt kāds ir lietas kursā. Cik šobrīd būtu adekvāta cena BT biznesa klases upgrade vaučeriem?
Es parasti rēķinu pakalpojumu cenās, ko saņem par upgrade.
Velosipēds bagāžā - 50eur
Bagāža - 45 eur
Biznesa lounge - 30 eur
Ēdiens lidmašīnā - 20 eur
Tātad 145 eur
Orsons

Post no Orsons »

Vairumam parasto cilvēku jau velosipēds nav nepieciešams :roll: Nereti arī bagāža nē. Un, tā kā man ir Priority Pass, tad man nevajag arī lounge, un, ja vien lidojums nav garš, pēc tās neprasās arī ēdiens lidmašīnā. Tā kā manā gadījumā sanāk apaļa 0.
Velomens

Post no Velomens »

Orsons wrote: 11 Feb 2026 11:14 Vairumam parasto cilvēku jau velosipēds nav nepieciešams :roll: Nereti arī bagāža nē. Un, tā kā man ir Priority Pass, tad man nevajag arī lounge, un, ja vien lidojums nav garš, pēc tās neprasās arī ēdiens lidmašīnā. Tā kā manā gadījumā sanāk apaļa 0.
Nu, redz, tas jau katram individuāli.
Bet sporta bagāža gan kādam var noderēt (mums tak te ne tikai riteņbraucēji, bet arī slēpotāji un citi sportisti).
RXnew
Ieraksti: 29
Pievienojies: 03 Jun 2025 18:20

Post no RXnew »

Buicis wrote: 11 Feb 2026 08:43 V'arbūt kāds ir lietas kursā. Cik šobrīd būtu adekvāta cena BT biznesa klases upgrade vaučeriem?
Cena veidojas pieprasījuma un piedāvājuma līkņu krustpunktā 😃 Es par 50-60 EUR pirku, kad tie vaučeri biezā slānī tirgojās Discord čatā, jo sākumā tos deva ik pēc 10 lidojumiem ar BT par KATRU Planies NFT. Bet daudzi vairākus Planies sākumā sapirkās pa lēto, tāpēc paši nespēja vaučerus fiziski izmantot. Taču tagad BC upgrade vaučeri pēc 10 lidojumiem dod tikai vienu, pat, ja tev ir vairāki Planies, piedāvājums spēcīgi krities un cenas ir augšā.
RXnew
Ieraksti: 29
Pievienojies: 03 Jun 2025 18:20

Post no RXnew »

Adekvāta cena vai nē, bet lētākie BC upgrade vaučeri šobrīd man tika piedāvāti par 75 EUR. Apsveru domu tos iegādāties ģimenes lidojumam uz PMI.
Buicis
Ieraksti: 219
Pievienojies: 02 Jun 2025 11:56
Atrašanās vieta: RIX.

Post no Buicis »

Man par 80EUR. :) Arī apsveru domu iepirkt. Ņemo vērā, ka man būs nepieciešama vismaz viena bagāža iečekotā.
2026. RIX, WAW, SKG, VCE, LYS, CPH.
runcels23
Ieraksti: 113
Pievienojies: 24 Jul 2025 00:47

Post no runcels23 »

Kur šos piedāvā? Cik saprotu, tas ir vienā virzienā un kas notiek, ja lido ar bērnu, tad viņam arī vajag otru voučeru?
Atbildēt