AirBaltic joprojām aktīvi sver bagāžu
Re: AirBaltic joprojām aktīvi sver bagāžu
Es parasti papētu, cik daudzi airBaltic reisi plānoti +/- mana lidojuma laikā. Ja ir vairāki, tad mazāka iespēja, ka svērs, jo darbinieki visur neizskraidīs un visus reisus nenosvērs. Ja tikai manējais un vēl viens, loģiski, ka būs klāt un tad labāk piepirkt tos kilogramus klāt jau laicīgi. Pagaidām šāds piegājiens nav pievīlis.
Hm, tad viņi būs kaut ko pamainījuši, man liekās, ka līdz šim arī lidostas maisiņi skaitījās iekšā svarā. Es tos parasti neņemu, ja nopērku kādu sīkumu, tad iestūķēju iekšā somā, bet tad jau būs jāņem, ja nu kas.
Ryanair jau no sākta gala lidostas maisiņi bija atsevišķi atļauti ( pretējā gadījumā veikali manāmi sāka satraukties, pašos pirmsākumos jau nebija strikti atrunāts), bet airBaltic diezgan droši atceros, ka nekāds izņēmums nebija paredzēts.
Ryanair jau no sākta gala lidostas maisiņi bija atsevišķi atļauti ( pretējā gadījumā veikali manāmi sāka satraukties, pašos pirmsākumos jau nebija strikti atrunāts), bet airBaltic diezgan droši atceros, ka nekāds izņēmums nebija paredzēts.
Cilvēki saka, ka, pamanot sveršanas aktivitātes pie geita, var paspēt piepirkt "smago" arī pēdējā brīdī.Marta wrote: 12 Feb 2026 11:29 Es parasti papētu, cik daudzi airBaltic reisi plānoti +/- mana lidojuma laikā. Ja ir vairāki, tad mazāka iespēja, ka svērs, jo darbinieki visur neizskraidīs un visus reisus nenosvērs. Ja tikai manējais un vēl viens, loģiski, ka būs klāt un tad labāk piepirkt tos kilogramus klāt jau laicīgi. Pagaidām šāds piegājiens nav pievīlis.
1.02 lidojot uz Diseldorfu svari stāvēja, bet nesvēra visiem. No Diseldorfas arī nesvēra, viņiem droši vien nav tās infrastruktūras (svaru).
Vakar skatījos, Diseldorfā nav svaru pie geita B25 (BA lidojums uz RIX).maarenchy wrote: 13 Feb 2026 07:56 1.02 lidojot uz Diseldorfu svari stāvēja, bet nesvēra visiem. No Diseldorfas arī nesvēra, viņiem droši vien nav tās infrastruktūras (svaru).
- SapnuMedniece
- Ieraksti: 527
- Pievienojies: 01 Jun 2025 14:02
- Sazināties:
Man liekas, ka viņus mēdz atstumt no kaut kurienes, ja parādās vajadzība, es kaut kādā lidostā redzēju, ka atveda pirms lidojuma. AirBaltic pārsvarā man gan rokas bagāža ārzemēs ir svērta tikai, ja nodod lielo somu, tad palūdz arī maziņo uzlikt uz svariem.