Auto noma ASV

Atbildēt
Artūrs
Ieraksti: 1
Pievienojies: 24 Feb 2026 20:31

Auto noma ASV

Post no Artūrs »

Sveiki!

Kādu autonomas variantu ieteicams izvēlēties ja ir plānots auto paņemt SanFrancisko centrā un nodot LosAndželosas lidostā (LAX)
Vai iekš Booking.com ir ieteicams nomāt, jeb labāk izvēlēties citu variantu?

Vai nav tā, ka autonoma piechargos papildizmaksas, ja paņem vienā vietā un nodod citā?

Būšu pateicīgs ja kāds var nokomentēt par savu pieredzi.

Cieņā,
Artūrs
Roger
Ieraksti: 9
Pievienojies: 03 Jun 2025 10:22

Re: Auto noma ASV

Post no Roger »

Es tieši šādu variantu ņēmu, skatījos https://www.autoeurope.ie/ ņemu mašīnu no Alamo Sanfrancisco Fishermens Wharf, kur arī paliku un apstaigāju, bija pozitīvi ka parunājot ar autonomu, viņi man pa brīvu ļāva parkot mašīnu pie viņu rental parkinga zonā, kas noņema maksas par parkinu San Francisco, viesnīca man bija netālu, tā sanāca papildus privāts parkings, kas apsargāts. Vienīgi varēja iebraukt līdz 22.00 man liekas. Cenas bija ok, 360 EUR par 15 dienām, ņēmu džipu un tieši tā kā Tev atdevu LAX. Tas gan man bija uz Ziemassvētku un Jauno gadu, tā kā nezinu vai citās sezonās varbūt ir citas cenas. Ja mašīna nepatīk kaut kas, var drošī citās pilsētās uztaisīt maiņu, es tā arī izdarīju, jo manējā sākotnēja bija ar motora problēmu, kuru nomainīja sākumā pret mazāku, bet pēc tam atkal iedeva Grand Cherokee.
Profila attēls
SapnuMedniece
Ieraksti: 589
Pievienojies: 01 Jun 2025 14:02
Sazināties:

Re: Auto noma ASV

Post no SapnuMedniece »

Es domāju, ka ir vērts apskatīt vairākus variantus no tiem, kas minēti tepat sadaļā "Noderīgas saites" un izvērtēt, kur sanāk izdevīgākā cena. Savulaik caur NetFlights esmu ņēmusi tādu variantu uz Alamo, bet noteikti jāskatās!
Atbildēt