AirBaltic Club (agrāk Pins).
Re: AirBaltic Club (agrāk Pins).
Vai Tu jauno karti pasūtīji ar kredītlimitu? Nebija šajā sakarā nekādu jautājumu?
Lai gan, ja Tu algu saņem Citadelē, tad varbūt arī neko vairāk neprasa.
Lai gan, ja Tu algu saņem Citadelē, tad varbūt arī neko vairāk neprasa.
Kredītlimits pagaidām nav, bet tā kā saņemu algu Citadelē, un plānoju pārtraukt izmantot Prime, tad domāju, ka nevajadzētu būt būt problēmām esošo kredītlimitu pārlikt uz citu kontu. Es gan slikts bankas klients, nekad par izmantoto kredītlimitu procentus nemaksāju.
Man jau liekas, ka galvenā problēma te būs tieši devalvācija. Gan airBaltic, gan Citadele taču cer, ka jaunās kartes īpašnieku būs gana daudz, līdz ar to kopējais airBaltic Club punktu skaits apgrozībā jau dažu tuvāko mēnešu laikā sāks strauji pieaugt. Tas, savukārt, uzreiz radīs spiedienu uz airBaltic ieņēmumiem no biļešu tirdzniecības (jo liela daļa nemaz necentīsies iekrāt, bet uzreiz izmantos pirkšanai nauda + punkti). Jādomā, ka Citadele kaut ko varbūt kompensēs no tiem 8€ mēnesī un transakciju maksām, bet detaļas jau mēs nezinām. Galu galā vidējais pilsonis ar, teiksim, 1000€ tēriņiem mēnesī, jau gada laikā varēs sakrāt dzimšanas dienas piedāvājumam uz Dienvideiropu. Tāpēc īpašie piedāvājumi varētu ciest pirmie, bet es domāju, ka tuvākā gada laikā varam sagaidīt arī plašāku devalvāciju, kas var būt arī aizplīvurota kā zonējuma pārskatīšana vai kas tamlīdzīgs. Turklāt, kartes dēļ kritīsies arī netiešie airBaltic ienākumi - no ''smagās'' rokas bagāžas, vietu izvēles u.tml.
- SapnuMedniece
- Ieraksti: 642
- Pievienojies: 01 Jun 2025 14:02
- Sazināties:
Vai kādam ir ielūguma kods Citadelei, lai var pasūtīt karti pirmajiem 6 mēnešiem bez mēneša maksas? Lūgums atsūtīt privāti, ja unikāls kods.
Es pēc 10 minūtēm būšu pie datora, nosūtīšu. Saka, ka kodu var redzēt tikai pilnajā internetbankas versijā.
- SapnuMedniece
- Sazināties:
Liels paldies! Gaidīšu
Šodienas Fitch rating ziņās lasot par to, ka var neizturēt šo gadu, protams, nav optimistiski, bet redzēsim.
Kopumā, par lojalitātes punktiem man ir palicis iespaids pēc maniem daudzajiem semināriem gan manai auditorijai, gan korporatīvajiem klientiem, gan paziņu lokā, ka mēs te esam tāds entuziastu bariņš, kas to dara un kam tas interesē, bet lielākā daļa tam pievērš tik minimālu uzmanību, ka tur tas iespaids ir mazs. Protams, reālā pieejamība rādīs. Bet kaut vai lidmašīnā paskatoties, cik daudzi pie ēdiena pirkumiem dod savu punktu karti - vairums punktus baigi nekrāj tomēr.
Kopumā, par lojalitātes punktiem man ir palicis iespaids pēc maniem daudzajiem semināriem gan manai auditorijai, gan korporatīvajiem klientiem, gan paziņu lokā, ka mēs te esam tāds entuziastu bariņš, kas to dara un kam tas interesē, bet lielākā daļa tam pievērš tik minimālu uzmanību, ka tur tas iespaids ir mazs. Protams, reālā pieejamība rādīs. Bet kaut vai lidmašīnā paskatoties, cik daudzi pie ēdiena pirkumiem dod savu punktu karti - vairums punktus baigi nekrāj tomēr.
Nosūtīju. Ja kāds vēl ir izlēmis kļūt par Citadeles klientu, dodiet ziņu, man arī sievai ir Citadeles konts 
- SapnuMedniece
- Sazināties:
Paldies!Orsons wrote: 09 Jul 2026 15:54 Nosūtīju. Ja kāds vēl ir izlēmis kļūt par Citadeles klientu, dodiet ziņu, man arī sievai ir Citadeles konts![]()
- SapnuMedniece
- Sazināties:
Izskatās, ka pieteikums tika apstiprināts un karte tiks izsūtīta. Pagaidām gan neatradu, kur es varu ievadīt savu airBaltic Club numuru lietotnē, rakstīts, ka to varēs izdarīt, bet kaut kā neredzu, kur.
Vai Tu arī pieteicies bez kredītlimita?
- SapnuMedniece
- Sazināties:
Pagaidām bez, jo aizpildot pieteikumu nemaz nebija iespējas tādu izvēlēties.
Cik nu lasīju noteikumus uz C AirBaltic ielūguma kods nestrādā, tāpat kā citas bonusu programmas.SapnuMedniece wrote: 09 Jul 2026 15:22 Vai kādam ir ielūguma kods Citadelei, lai var pasūtīt karti pirmajiem 6 mēnešiem bez mēneša maksas? Lūgums atsūtīt privāti, ja unikāls kods.
- SapnuMedniece
- Sazināties:
Piesakoties gan to ailīti piedāvāja aizpildīt. Tad jau redzēs!gklavs wrote: 09 Jul 2026 21:24Cik nu lasīju noteikumus uz C AirBaltic ielūguma kods nestrādā, tāpat kā citas bonusu programmas.SapnuMedniece wrote: 09 Jul 2026 15:22 Vai kādam ir ielūguma kods Citadelei, lai var pasūtīt karti pirmajiem 6 mēnešiem bez mēneša maksas? Lūgums atsūtīt privāti, ja unikāls kods.
Karte saņemta- konti savienoti- tagad arī Citadeles aplikācijā BT punkti redzami.
ir arī kods pieejams bezmaksas 1 Gb ārzemēs.
man vēl nedaudz jāpalieto esošā karte, jānopela daži rewards punti , tad tie jāsamaina un tad paliek esošo karti slēgt un pielikt credītlimitu.
Kartes nr sākas 40250819
ir arī kods pieejams bezmaksas 1 Gb ārzemēs.
man vēl nedaudz jāpalieto esošā karte, jānopela daži rewards punti , tad tie jāsamaina un tad paliek esošo karti slēgt un pielikt credītlimitu.
Kartes nr sākas 40250819
Kapēc? Nekad nav prasījuši nekādus dokumentus iesniegt, lai jaunu karti dabūtu, atver kontu un viss. Man arī Prime ir uztaisīta speciāli apdrošināšanai un punktu krašanai. Pati tur skaitu iekšā naudu un tereju ikdienas pirkumiem, nav VIDs interesējies.Orsons wrote: 08 Jul 2026 11:31 Bet to es arī nevaru atļauties, jo C Prime šobrīd ir mana vienīgā kredītkarte. Un lai atvērtu jaunu kontu ar kredītlimitu kredītkartei, Citadele, protams, prasīs iesniegt dokumentus par ienākumiem un nodokļiem, ko es arī nevaru izdarīt.
- SapnuMedniece
- Sazināties:
Es arī šodien saņēmu karti, aktivizējot parādījās iespēja to pieslēgt pie airBaltic Club, nez cik ilgā laikā ienāks 3000 punktu bonuss?
Kontu atvērt nav problēma, problēma ir atvērt kontu un karti ar kredītlimitu. Teorētiski es varu iztikt arī bez kredītlimita, bet ir svarīgi, lai man būtu vismaz viena kredītkarte - autonomām. Luminor. šķiet, joprojām taisa kredītkartes bez kredītlimita, bet man domāt, ka Citadelē tādas opcijas nemaz nav.DP wrote: 13 Jul 2026 19:59Kapēc? Nekad nav prasījuši nekādus dokumentus iesniegt, lai jaunu karti dabūtu, atver kontu un viss. Man arī Prime ir uztaisīta speciāli apdrošināšanai un punktu krašanai. Pati tur skaitu iekšā naudu un tereju ikdienas pirkumiem, nav VIDs interesējies.Orsons wrote: 08 Jul 2026 11:31 Bet to es arī nevaru atļauties, jo C Prime šobrīd ir mana vienīgā kredītkarte. Un lai atvērtu jaunu kontu ar kredītlimitu kredītkartei, Citadele, protams, prasīs iesniegt dokumentus par ienākumiem un nodokļiem, ko es arī nevaru izdarīt.
Man Citadelē Prime (kredītkarte) ir bez kredītlimita. Nav bijusi līdz šim vajadzība, auto nomai kontā vnk nodrošinu attiecīgo summu, depozīta ieturēšanai.Orsons wrote: 13 Jul 2026 20:50Kontu atvērt nav problēma, problēma ir atvērt kontu un karti ar kredītlimitu. Teorētiski es varu iztikt arī bez kredītlimita, bet ir svarīgi, lai man būtu vismaz viena kredītkarte - autonomām. Luminor. šķiet, joprojām taisa kredītkartes bez kredītlimita, bet man domāt, ka Citadelē tādas opcijas nemaz nav.DP wrote: 13 Jul 2026 19:59Kapēc? Nekad nav prasījuši nekādus dokumentus iesniegt, lai jaunu karti dabūtu, atver kontu un viss. Man arī Prime ir uztaisīta speciāli apdrošināšanai un punktu krašanai. Pati tur skaitu iekšā naudu un tereju ikdienas pirkumiem, nav VIDs interesējies.Orsons wrote: 08 Jul 2026 11:31 Bet to es arī nevaru atļauties, jo C Prime šobrīd ir mana vienīgā kredītkarte. Un lai atvērtu jaunu kontu ar kredītlimitu kredītkartei, Citadele, protams, prasīs iesniegt dokumentus par ienākumiem un nodokļiem, ko es arī nevaru izdarīt.
Sveiciens! Plānoju tuvākajās dienās atvērt kontu un pieteikties jaunajai kartei! Ja Jums vēl ir pieejams kods, atsūtiet, lūdzu, man noderēs!Orsons wrote: 09 Jul 2026 15:54 Nosūtīju. Ja kāds vēl ir izlēmis kļūt par Citadeles klientu, dodiet ziņu, man arī sievai ir Citadeles konts![]()
Nosūtīju privāti. Nav gan saprotams, vai AirBaltic kartei tas derēs.kateanete wrote: 14 Jul 2026 11:02Sveiciens! Plānoju tuvākajās dienās atvērt kontu un pieteikties jaunajai kartei! Ja Jums vēl ir pieejams kods, atsūtiet, lūdzu, man noderēs!Orsons wrote: 09 Jul 2026 15:54 Nosūtīju. Ja kāds vēl ir izlēmis kļūt par Citadeles klientu, dodiet ziņu, man arī sievai ir Citadeles konts![]()
![]()
Ahh, redzu - Piedāvājums nav spēkā arī, ja Tev ir C airBaltic un/vai C Infinite kartes un/vai Tavs draugs piesakās C airBaltic un/vai C Infinite kartei.
- SapnuMedniece
- Sazināties:
Ziņoju, ka 3k punktu bonuss arī ir iekritis. Protams, nav desmiti tūkstošu, kā dažām ASV kartēm, bet vismaz kaut kas. Redzēsim, cik ātri ienāks par pirkumiem, šodien jau pirmos veicu.
- SapnuMedniece
- Sazināties:
Šodien iekrita pirmie punkti par pirkumiem, izskatās, ka bija vajadzīgas 2 dienas (no tās dienas visiem darījumiem gan pagaidām tikai par vienu ir).