AirBaltic Club (agrāk Pins).

Buicis
Ieraksti: 194
Pievienojies: 02 Jun 2025 11:56

AirBaltic Club (agrāk Pins).

Post no Buicis »

Šodien atkal var kratīt Pinus.
2026.
Profila attēls
SapnuMedniece
Ieraksti: 528
Pievienojies: 01 Jun 2025 14:02
Sazināties:

Re: AirBaltic Pins.

Post no SapnuMedniece »

5 punkti
Eva
Ieraksti: 1
Pievienojies: 02 Jun 2025 18:09

Post no Eva »

Arī 5, tikai app vajadzēja atjaunot
Profila attēls
SapnuMedniece
Sazināties:

Post no SapnuMedniece »

Atkal 5 punkti :D
Ilze
Ieraksti: 12
Pievienojies: 04 Jun 2025 15:59

Post no Ilze »

Divas dienas pa 10
Mebruders
Ieraksti: 33
Pievienojies: 04 Jun 2025 15:31

Post no Mebruders »

Man 20
Profila attēls
SapnuMedniece
Sazināties:

Post no SapnuMedniece »

Šodien 10. Vakar app ne pa kam negribēja kratīties, kaut mēģināju vairākas reizes.
Profila attēls
SapnuMedniece
Sazināties:

Post no SapnuMedniece »

Un atkal 5 punkti, šodien pēdējā diena, kad var kratīt.
RXnew
Ieraksti: 28
Pievienojies: 03 Jun 2025 18:20

Post no RXnew »

Planies iegāde bija labs veids, kā nopelnīt 20 PINS dienā, taču 30. jūnijā šie prieki beigsies. Izskatās, ka arī citus roadmaps solītos nākotnes labumus varam nesagaidīt. Taču opensea platformā šī NFT cena līdz ar to ir spēcīgi kritusies. Zem 60 eur var iegādāties 1 planies, lai ik pēc 10 lidojumiem saņemtu BC ipgrade vaučeri. Iespējams, ka cena vēl kritīsies. Varbūt kādam noder.
zahuj
Ieraksti: 78
Pievienojies: 04 Jun 2025 16:02

Post no zahuj »

Kur tika ziņots par izmaiņam no 30. jūnija?
Planies lapā piezīme: *End date: 30 June 2025, with potential extension.

Bet nu jā, punktu daudz salidojia pa šiem gadiem :))
2025: RIX HAM FRA SKG ATH CHQ BCN LHR MUC HEL KRK AMS HER
2026: RIX BGY WAW KRK ARN PEK HKG DAD
Buicis
Ieraksti: 194
Pievienojies: 02 Jun 2025 11:56

Post no Buicis »

Es par izmaiņām izlasīju Planies Discordā. Žēl ka tā. Man ir aizdomas, ka es neatpelnīju savu planies. Bet teorētiski viss jau vēl priekšā.
2026.
JurKa152
Ieraksti: 5
Pievienojies: 23 Jul 2025 14:52

Post no JurKa152 »

Šogad pirmo reizi izmēģināju ar PINS "nopirkt" biļetes. Beigās izrādījās baigās zobu sāpes. Jāraksta e-pasts (vai jāzvana) uz AB prasot vai ir konkrētajā reisā pieejamas biļetes par punktiem uz ko vairumā gadījumu saņēmu noraidošu atbildi kaut gan parastās ekonomiskās klases biļetes nopērkamas gana daudz uz tiem pašiem reisiem.
Vai tiešām nav labāka veida kā to izdarīt (respektīvi noskaidrot vai uz konkrēto lidojumu varu samaksāt ar PIN'iem) nekā rakstīt e-pastu uz AirBaltic vai konkrētajā lidojumā ir pieejamas "punktu biļetes"?
Profila attēls
SapnuMedniece
Sazināties:

Post no SapnuMedniece »

Es vienmēr esmu rakstījusi un uzreiz prasījusi daudzus variantus, dažreiz viņi pieprasa papildvietas un tad var dabūt vēlamo. Bet principā, vienmēr šo cenšos darīt 11 mēnešus uz priekšu no dzimšanas dienas atlaides (pagājušajā gadā neko nenopirku - nezinu vai pastāv vēl).
Orsons
Ieraksti: 469
Pievienojies: 03 Jun 2025 09:22

Post no Orsons »

Nē, nekā labāka nav. Var maksāt ar piniem pēc shēmas nauda + pins (tai skaitā, arī pilnībā apmaksājot ar pins), bet tas nav tik izdevīgi, kā zvanīt un paņemt uz pieejamu reisu, it īpaši, ja to dara dzimšanas dienas akcijas laikā.

Pēdējā laikā ir arī citi "īpašie piedāvājumi", piemēram nupat bija (varbūt vēl ir, nezinu) par puscenu pinos uz Parīzi.
Edzus
Ieraksti: 38
Pievienojies: 04 Jun 2025 20:29
Atrašanās vieta: RIX
Sazināties:

Post no Edzus »

Es par šo visu laiku brīnos. AirBaltic sevi prezentē kā ļoti advancētu aviokompāniju, kurai ir tādi un šitādi brīnumi - sākot ar Planies NFT un beidzot ar StarLink internetu un vēl visu pārējo pa vidu. Taču uztaisīt normālu iespēju iegādāties biļeti par punktiem šo gadu laikā tā arī nav varējuši (gribējuši). Liekas, ka tas ir speciāli - uztaisīt tā, lai pēc iespējas mazāk cilvēku izmantotu šo iespēju.
DP
Ieraksti: 52
Pievienojies: 23 Jul 2025 14:05

Post no DP »

Orsons wrote: 23 Jul 2025 17:10 Nē, nekā labāka nav. Var maksāt ar piniem pēc shēmas nauda + pins (tai skaitā, arī pilnībā apmaksājot ar pins), bet tas nav tik izdevīgi, kā zvanīt un paņemt uz pieejamu reisu, it īpaši, ja to dara dzimšanas dienas akcijas laikā.

Kāpēc ir jāzvana? 🧐 Parasti apmaksas laikā jebkuram reisam var atzīmēt, ka maksāsi ar piniem.
Orsons

Post no Orsons »

Nu, ja Tu kārtīgi izlasīsi manu tekstu, tad sapratīsi, kāpēc :roll:
JurKa152

Post no JurKa152 »

Orsons wrote: 23 Jul 2025 17:10 Nē, nekā labāka nav. Var maksāt ar piniem pēc shēmas nauda + pins (tai skaitā, arī pilnībā apmaksājot ar pins), bet tas nav tik izdevīgi, kā zvanīt un paņemt uz pieejamu reisu, it īpaši, ja to dara dzimšanas dienas akcijas laikā.

Pēdējā laikā ir arī citi "īpašie piedāvājumi", piemēram nupat bija (varbūt vēl ir, nezinu) par puscenu pinos uz Parīzi.

Ok, paldies. Jāsaka, ka es biju arī palaidis garām tādu akcijas pasākumu par dzimšanas dienas īpašo piedāvājumu.
Nē, nauda + PINS manuprāt nav jēgpilns piegājiens punktu iztērēšanai. Tad labāk paspamot AirBaltic e-pasta kastīti un piemeklēt laicīgi sev pieņemamo lidojumu. :D
Profila attēls
SapnuMedniece
Sazināties:

Post no SapnuMedniece »

JurKa152 wrote: 24 Jul 2025 13:31

Ok, paldies. Jāsaka, ka es biju arī palaidis garām tādu akcijas pasākumu par dzimšanas dienas īpašo piedāvājumu.
Nē, nauda + PINS manuprāt nav jēgpilns piegājiens punktu iztērēšanai. Tad labāk paspamot AirBaltic e-pasta kastīti un piemeklēt laicīgi sev pieņemamo lidojumu. :D
Nu re, jau savs labums no foruma :) Es tā savulaik uz Dubaiju nopirku 2 biļetes par vienas cenu, bija daudz izdevīgāk, vienīgi, ar datumiem mega nočakarējos, kamēr dabūju, tur fiksi jāreaģē, jo tikai dažas dienas tā akcija. Atceros gan, ka kaut kas no ceļakājiešiem teica, ka ja ir izveidots ģimenes konts, tad var otra cilvēka dzimšanas dienā atprečot, pati neesmu izmantojusi, bet varbūt noder. Tad arī atceros, ka bija nianse, ka jāsaka, kurus punktus izmantot pirmos, vismaz agrāk, lai pirmos paņem ar vecāko termiņu.
Orsons

Post no Orsons »

Tas dzimšanas dienas piedāvājums viņiem ir jau vismaz 15 gadus, un agrāk par to vienmēr nāca atgādinājuma e-pasts.
Bet pēdējos gados tādi e-pasti vairs kaut kā nenāk, un tāpēc nesen reģistrēti Pins biedri par to neko nebūs dzirdējuši. Tomēr 2023. gadā piedāvājums vēl bija spēkā, pagājušajā gadā es arī neko nemēģināju pirkt, tāpēc pilnīgi droši apgalvot nevaru.
JurKa152

Post no JurKa152 »

Salīdzinoši drīz būs dzimšanas diena, tad mēģināšu tikt pie kādas biļetes. Pēc tam varēšu noziņot vai vēl strādā.
Orsons

Post no Orsons »

SapnuMedniece wrote: 24 Jul 2025 13:37
Nu re, jau savs labums no foruma :) Es tā savulaik uz Dubaiju nopirku 2 biļetes par vienas cenu, bija daudz izdevīgāk, vienīgi, ar datumiem mega nočakarējos, kamēr dabūju, tur fiksi jāreaģē, jo tikai dažas dienas tā akcija. Atceros gan, ka kaut kas no ceļakājiešiem teica, ka ja ir izveidots ģimenes konts, tad var otra cilvēka dzimšanas dienā atprečot, pati neesmu izmantojusi, bet varbūt noder. Tad arī atceros, ka bija nianse, ka jāsaka, kurus punktus izmantot pirmos, vismaz agrāk, lai pirmos paņem ar vecāko termiņu.
Dzimšanas dienas piedāvājuma ietvaros var pirkt max 2 RT biļetes, un vienam no pasažieriem ir jābūt jubilāram (akcijas pirmsākumos tāda noteikuma nebija). Tā kā gluži uz Mura Strīpainā dzimšanas dienu neko ņemt nevarēs, bet, ja lido atvaļinājumā ar savu otro pusi, tad ir 6 dienas gadā, kad šis piedāvājums ir izmantojams. Piemēram, man ar sievu, trīs dienas martā un trīs oktobrī. Slikti tiem, kas dzimuši vienā datumā :o

Ja pinu ir daudz paša jubilāra kontā, tad zvanot pa telefonu labāk pateikt, lai ņem vecākos pins no apvienotā draugu un ģimenes konta, lai gan man šķiet, ka pēdējā laikā viņi bija labojušies un tā arī darīja.
Profila attēls
SapnuMedniece
Sazināties:

Post no SapnuMedniece »

Jā, prasība par paša konta turētāju citur ir manīta. Bet par ģimenes kontu domāti bija īstie, ne kaķu konti :) ja vien kaķim nav apzināti iedots vārds, kas līdzīgs īstajam, Jānis un Jāns, piemēram. 3 burtu kļūdai :)
Profila attēls
SapnuMedniece
Sazināties:

Post no SapnuMedniece »

Pins šomēnes akcija - 3750 punkti parasto 7500 vietā uz Minheni, vienā virzienā. Spēkā līdz 30.septembrim, lidojumiem no 1.sept līdz 31.dec.
Orsons

Post no Orsons »

JurKa152 wrote: 24 Jul 2025 13:59 Salīdzinoši drīz būs dzimšanas diena, tad mēģināšu tikt pie kādas biļetes. Pēc tam varēšu noziņot vai vēl strādā.
Vai dzimšanas diena vēl nav bijusi? Gribētos svaigu informāciju, vai pins atlaižu akcija vispār vēl ir spēkā.
Atbildēt