Wizz air

Atbildēt
Kristinado
Ieraksti: 44
Pievienojies: 23 Jul 2025 19:22

Wizz air

Post no Kristinado »

Ir kādam izdevies cīnīties ar Wizz Air, lai atgūtu naudu par biļetēm? :D
Nopirku biļetes, pat vairs neatceros uz kurieni, reisu atcēla, atdeva to Wizz kredītus, vai kā viņus tur sauc. Pēc laika nopirku biļetes uz Kutaisi, arī atcēla, prasīju, lai atdod man naudu, nē, biļetes ir pirktas par to Wizz naudu, tad nevar dabūt atpakaļ naudā. No Latvijas viņi vairs nelido vispār un, godīgi sakot, apnikuši ar savām atcelšanām, ir kaut kādas cerības no viņiem atgūt naudu?
Profila attēls
SapnuMedniece
Ieraksti: 527
Pievienojies: 01 Jun 2025 14:02
Sazināties:

Re: Wizz air

Post no SapnuMedniece »

Vai vērsies ar šo pie PTAC? Ko viņi par to saka?
Kristinado

Post no Kristinado »

SapnuMedniece wrote: 23 Jul 2025 22:46 Vai vērsies ar šo pie PTAC? Ko viņi par to saka?

Nē vēl, bet avio ir PTAC kompetencē?
Normiņš
Ieraksti: 17
Pievienojies: 02 Jun 2025 23:22

Post no Normiņš »

Kristinado wrote: 24 Jul 2025 11:01
SapnuMedniece wrote: 23 Jul 2025 22:46 Vai vērsies ar šo pie PTAC? Ko viņi par to saka?

Protams, tas taču ir pakalpojums, ko iegādājies. Vienīgi, ja Wizz nav Latvijā reģistrēts, tad iespējams, ka tad jāvēršas ECC Latvija.

https://ecclatvia.lv/lv/

Man ir biusi ar viņiem sadarbība - varu pateikt tikai to labāko!
Kristinado

Post no Kristinado »

Normiņš wrote: 24 Jul 2025 12:43
Kristinado wrote: 24 Jul 2025 11:01

Protams, tas taču ir pakalpojums, ko iegādājies. Vienīgi, ja Wizz nav Latvijā reģistrēts, tad iespējams, ka tad jāvēršas ECC Latvija.

https://ecclatvia.lv/lv/

Man ir biusi ar viņiem sadarbība - varu pateikt tikai to labāko!
Liels paldies par padomu, tā arī darīšu. Sākumā mēģināšu vēlreiz sazināties ar Wizz Air, jo man nav nekādas rakstiskas atbildes no viņiem
Orsons
Ieraksti: 468
Pievienojies: 03 Jun 2025 09:22

Post no Orsons »

Apraksti visu situāciju saprotami - ka atcelta reisa vietā iedeva Wizz kredītus, nopirki jaunu reisu, to arī atcēla, un tagad Wizzair vispār nelido no Tavas mītnes zemes, proti, Latvijas.

Es gan sniegtu iekšā uzreiz PTAC paralēli, jo aviokompānijas atbilde var būt jāgaida 2-3 mēnešus. Ja PTAC atzīst, ka nav viņu kompetencē, viņi paši pārsūta ECC Latvija.

Iesniegumu PTAC var veikt pilnībā elektroniski, izmantojot Latvija.lv.
Kristinado

Post no Kristinado »

Orsons wrote: 24 Jul 2025 13:33 Apraksti visu situāciju saprotami - ka atcelta reisa vietā iedeva Wizz kredītus, nopirki jaunu reisu, to arī atcēla, un tagad Wizzair vispār nelido no Tavas mītnes zemes, proti, Latvijas.

Es gan sniegtu iekšā uzreiz PTAC paralēli, jo aviokompānijas atbilde var būt jāgaida 2-3 mēnešus. Ja PTAC atzīst, ka nav viņu kompetencē, viņi paši pārsūta ECC Latvija.

Paldies par atbildi. Wizz air es jau nosūtīju, tūliņ aizsūtīšu arī PTAC un ECC.
propers
Ieraksti: 30
Pievienojies: 25 Jul 2025 10:10

Post no propers »

Es nesagaidīju kompensāciju no WizzAir. Gan jau Edžus arī ar visu savu juristu iesaisti. Varbūt var kaut kur tomēr no Lietuvas aizlidot un necīnīties ar vējdzirnavām. Kamēr darbosies ar birokrātiju var beigties termiņš kurā WizzAir kredīts ir jāizlieto. Nu ja termiņš vēl ir liels un esi gatavs (-a) pēdējā brīdī ko pirkt, tad vari mēģināt arī cīnīties.
Kristinado

Post no Kristinado »

propers wrote: 25 Jul 2025 10:19 Es nesagaidīju kompensāciju no WizzAir. Gan jau Edžus arī ar visu savu juristu iesaisti. Varbūt var kaut kur tomēr no Lietuvas aizlidot un necīnīties ar vējdzirnavām. Kamēr darbosies ar birokrātiju var beigties termiņš kurā WizzAir kredīts ir jāizlieto. Nu ja termiņš vēl ir liels un esi gatavs (-a) pēdējā brīdī ko pirkt, tad vari mēģināt arī cīnīties.

Nu, jā,man likās, ka es kaut kur lasīju, ka tā ir cīņa ar vējdzirnavām, bet es vēl pamēģināšu, laiks ir. Nav arī ko šobrīd pirkt, tuvākajam laikam viss saplānots, tur, kur nav saplānots, vajag stabilu partneri, ka neko neatcels.
Edzus
Ieraksti: 38
Pievienojies: 04 Jun 2025 20:29
Atrašanās vieta: RIX
Sazināties:

Post no Edzus »

propers wrote: 25 Jul 2025 10:19 Es nesagaidīju kompensāciju no WizzAir. Gan jau Edžus arī ar visu savu juristu iesaisti. Varbūt var kaut kur tomēr no Lietuvas aizlidot un necīnīties ar vējdzirnavām. Kamēr darbosies ar birokrātiju var beigties termiņš kurā WizzAir kredīts ir jāizlieto. Nu ja termiņš vēl ir liels un esi gatavs (-a) pēdējā brīdī ko pirkt, tad vari mēģināt arī cīnīties.
Man viss kārtībā - Wizz Air ir mans ģenerālsponsors :lol:
*Pēc LV tiesas sprieduma un ungāru piedziņas jurista piesaistes apmaksāja 2 mēnešu dzīvošanu Gruzijā + juristu/tiesāšanās izdevumus.
*Pirms gada kavēja lidojumu un bez jautājumiem apmaksāja kompensāciju (+ēšanas izdevumus) pēc regulas.
*Tagad man ar viņiem nākamais cīniņš. Nopirktas biļetes KUT-AUH, bet šie aizslēdza biznesu Emirātos un attiecīgi vairs nelidos. Pēc Gruzijas regulas (EU regulas kopija) Wizz Air jānodrošina alternatīvais lidojums. Esmu aizrakstījis, lai lidina TBS-AUH ar arābu aviokompāniju, gaidu atbildi. Morāli gatavojos nākamajam cīniņam ar juristu piesaisti :roll:
Profila attēls
SapnuMedniece
Ieraksti: 527
Pievienojies: 01 Jun 2025 14:02
Sazināties:

Post no SapnuMedniece »

O, es nezināju, ka Gruzijai arī ir savs likums par kompensācijām!
Edzus
Ieraksti: 38
Pievienojies: 04 Jun 2025 20:29
Atrašanās vieta: RIX
Sazināties:

Post no Edzus »

SapnuMedniece wrote: 28 Jul 2025 20:31 O, es nezināju, ka Gruzijai arī ir savs likums par kompensācijām!
Ir ir - https://gcaa.ge/wp-content/uploads/2024 ... lights.pdf
Kristinado

Post no Kristinado »

Orsons wrote: 24 Jul 2025 13:33 Apraksti visu situāciju saprotami - ka atcelta reisa vietā iedeva Wizz kredītus, nopirki jaunu reisu, to arī atcēla, un tagad Wizzair vispār nelido no Tavas mītnes zemes, proti, Latvijas.

Wizz air ļoti operatīvi man ir atbildējis, ka naudu nedos 😅
Atbildēt