Co-subscription Youtube, Spotify

Atbildēt
DP
Ieraksti: 52
Pievienojies: 23 Jul 2025 14:05

Co-subscription Youtube, Spotify

Post no DP »

Ja jau šeit ir pat maximas atlaides :) tad nu iesherošu savu pēdējā laika atklājumu - https://www.spliiit.com/en
Tur var atrast cilvēkus ar ko šērot dažāda veida abonementus - Youtube, Duolingo, Spotify, Amazon, Disney, Apple Music, Netflix, Delfi uttt
Šobrīd jau varāk kā pus gadu pati izmantoju Youtube Premium un Spotify, katrs par 3-4eur mēnesī. Apmaksa notiek caur šo starpnieku.
Vilis
Ieraksti: 6
Pievienojies: 04 Jun 2025 16:04

Re: Co-subscription Youtube, Spotify

Post no Vilis »

Kādu valsti uzliki? Man dienas laikā Youtube neviens nav nošērojis....
DP

Post no DP »

Vilis wrote: 06 Aug 2025 18:58 Kādu valsti uzliki? Man dienas laikā Youtube neviens nav nošērojis....
Latviju. Tas nemaina piedāvājumu, man liekas. Tur jasagaida, kad kads sheros vai ari pašam jāizveido un jāshero
Vilis

Post no Vilis »

Viss izdevās, liels paldies DP :)
wildd
Ieraksti: 29
Pievienojies: 04 Jun 2025 15:33

Post no wildd »

Vilis vai sanāca dabūt kādu no Latvijas kas šēro youtube premium? Es pamēģināju, sapratu, ka nav neviena aktīva un izdzēsu kontu pēc kādas 1-2 dienām.
Man gan arī nebija skaidrs par privātumu, sanāk, ka tas kas organizē redz visu youtube vai gmail konta epastus? Ja tiek izmantots vārds / uzvārds, tad nesanāk baigais privātums un nav vēlme baigi šērot tādu info ar random svešinkiem, bet varbūt kļūdos, nav skaidrs kā šis īsti līdz galam strādā.
Last edited by wildd on 02 Sep 2025 12:47, edited 1 time in total.
Orsons
Ieraksti: 469
Pievienojies: 03 Jun 2025 09:22

Post no Orsons »

Kādam nolūkam vajadzīgs YouTube premium? Ja grib skatīties bez reklāmām, kā arī, telefonā klausīties kaut ko fonā, paralēli lietojot citas aplikācijas, šim nolūkam lieliski noder Brave pārlūks. Viss iet lieliski gan datorā, gan telefonā.
DP

Post no DP »

wildd wrote: 02 Sep 2025 12:42 Vilis vai sanāca dabūt kādu no Latvijas kas šēro youtube premium? Es pamēģināju, sapratu, ka nav neviena aktīva un izdzēsu kontu pēc kādas 1-2 dienām.
Man gan arī nebija skaidrs par privātumu, sanāk, ka tas kas organizē redz visu youtube vai gmail konta epastus? Ja tiek izmantots vārds / uzvārds, tad nesanāk baigais privātums un nav vēlme baigi šērot tādu info ar random svešinkiem, bet varbūt kļūdos, nav skaidrs kā šis īsti līdz galam strādā.
Youtube, spotify neko privātu neshero. Tieshi tapat kā standarta variantā, kad uztaisi family, katram paliek savs konts.
Varbut go3, netflix tu vari redzet, ko citi dara šajā kontā, ko skatās. Šajos nē. Un tavam epastam ari noteikti nav piekļuves
Vilis

Post no Vilis »

wildd wrote: 02 Sep 2025 12:42 Vilis vai sanāca dabūt kādu no Latvijas kas šēro youtube premium? Es pamēģināju, sapratu, ka nav neviena aktīva un izdzēsu kontu pēc kādas 1-2 dienām.
Jā Latvijas, vārdu var nomainī kādu gribi, epastu gan jārāda konta īpašniekam. Gaidīju gandrīz mēnesi, šobrīd viss strādā labi. Ja vēlies lielāku privātumu - taisi atsevišķu kontu, bet nu man liekas, ka īsti ērti tas nebūs....
Kubis
Ieraksti: 26
Pievienojies: 04 Jun 2025 16:05

Post no Kubis »

https://kursors.lv/2025/09/05/ari-youtu ... vam-majam/

YouTube ies Netflix ceļu un liks pierādīt, ka esat vienā vietā un mājsaimniecībā. Es savulaik dalījos ar Netflix, nācās atteikties no dalīšanās, jo kļuva bezgala neērti. Vienīgais, šeit varēs pierādīt, ka viena ģimene, kas manā gadījumā, laikam, ļaus lietot tālāk.
Atbildēt