VISĶERŠANA 2025
VISĶERŠANA 2025
Šovakar, 19. augustā plkst. 00.00 (GMT+3), sāksies VISĶERŠANA – mūsu visgaidītākā izpārdošana! Visiem airBaltic galamērķiem būs 5 īpaši zemas cenu kategorijas.
Re: VISĶERŠANA 2025
Aha, nu jau es arī pamanīju, mūsu jaunā priekšniece ielikusi FB. Es gan e-pastu nez kāpēc neesmu saņēmis.
Kam vēl ir pieeja sirēnai, varbūt var ielikt tur?
Kam vēl ir pieeja sirēnai, varbūt var ielikt tur?
- SapnuMedniece
- Ieraksti: 527
- Pievienojies: 01 Jun 2025 14:02
- Sazināties:
Epasts nāca no airBaltic club.
Nācu te ielikt, bet te jau bija, tad nu ieliku FB, jo auditorija tikai daļēji pārklājas
Nācu te ielikt, bet te jau bija, tad nu ieliku FB, jo auditorija tikai daļēji pārklājas
Kā var ielikt tabulu? Iedevu AI, lai saraksta visus galamērķus un cenas, varbūt noder.
Paldies par izsmeļošo tabulu.
Izskatās gan, ka šogad pirmo reizi neko nenopirkšu. Gan cenas īpaši neuzrunā, gan nekas tā uz sitiena nav vajadzīgs. Tāpat vēl pārdesmit tūkstoši pinu gaida dzimšanas dienu (nez, tā akcija vēl eksistē?).
P.S. Tos grupu virsrakstus Tev mākslīgais intelekts sacerēja? Vidusjūras ceļojumi - Amsterdama, Reikjavīka, Tbilisi...
Izskatās gan, ka šogad pirmo reizi neko nenopirkšu. Gan cenas īpaši neuzrunā, gan nekas tā uz sitiena nav vajadzīgs. Tāpat vēl pārdesmit tūkstoši pinu gaida dzimšanas dienu (nez, tā akcija vēl eksistē?).
P.S. Tos grupu virsrakstus Tev mākslīgais intelekts sacerēja? Vidusjūras ceļojumi - Amsterdama, Reikjavīka, Tbilisi...
Jā, visu izveidoja AI, es tikai iedevu lapu, lai izraksta cenas un izveido ar valsts karogu ikonām 
Laikam esmu palaidis garām griešanu, jo neredzu vairs reisus uz Varna, Kosova, Baku ...man liekas ka vēl gada sākumā bija.
Varnu kaut kā vispār neatceros, ka jebkad būtu bijusi, tikai Burgasa ir. Prištinu izņēma no saraksta jau janvāra sākuma apcirpšanā. Baku viņiem vispār daudz vairāk nav, nekā ir, tas pats par Erevānu - viņi regulāri mēģina šos maršrutus reanimēt, bet nekas nesanāk.
Es atkal pamanīju, ka piedāvājumā vairs nav Dubrovnikas un Batumi.
Es atkal pamanīju, ka piedāvājumā vairs nav Dubrovnikas un Batumi.
-
Kristinado
- Ieraksti: 44
- Pievienojies: 23 Jul 2025 19:22
Es arī gaidīju, ka būs Baku, bet nav.
Vai ir kādi triki, lai ātrāk tiktu pie biļetēm, t.i., lai viss tas pasākuma pusnaktī neuzkārtos kā iepriekšējās reizēs?
Vai ir kādi triki, lai ātrāk tiktu pie biļetēm, t.i., lai viss tas pasākuma pusnaktī neuzkārtos kā iepriekšējās reizēs?
Atliek tik ap 23:30 sākt spaidīt visādus, kayakus, skyscanerus u.t.t. Parasti tur biļetes parādās nedaudz ātrāk nekā BT lapā. Bet var arī nebūt kā parasti. Garantijas nav.
2026.
Es jau nopirku Tbilisi par labo cenu uz Līgo. Tenerifi vēl nerāda labo cenu uz maniem datumiem.
Pa taisno vai pie kāda cita? Ja citur, tad kur?Lieneva wrote: 18 Aug 2025 22:20 Es jau nopirku Tbilisi par labo cenu uz Līgo. Tenerifi vēl nerāda labo cenu uz maniem datumiem.
P.S par solītajiem 138€?
Last edited by runcels23 on 18 Aug 2025 22:40, edited 1 time in total.
Jā, par tādu arī nopirku, dabūju arī jau daļu no Tenerifes pa 260.
-
Kristinado
Kā tas ir caur booking?Lieneva wrote: 18 Aug 2025 22:41Caur Linčas ieteikto Booking, tad Budgetair. Atnāca arī jau apstiprinājums.
Kayak.de piemēram ar pāreju uz trip.com. 157eur
https://www.kayak.de/flights/RIX-TBS/20 ... _a#default
vai. 151eur
https://www.skyscanner.de/transport/fli ... UyMTcyNTk5
https://www.kayak.de/flights/RIX-TBS/20 ... _a#default
vai. 151eur
https://www.skyscanner.de/transport/fli ... UyMTcyNTk5
2026.
Caur Booking.com, tikai izvēlies lidojumu nevis dzīvošanu.
-
Kristinado
Tas ir droši caur tiem kantoriem pirkt?
-
viestursp1
- Ieraksti: 32
- Pievienojies: 07 Jun 2025 08:56
Re: VISĶERŠANA 2025 skatis
Jā, es arī skatos, ka caur visādiem tur BUDGETAIR, VAYAMA un TRIP.COM (meklējot caur KAYAK vai JETCOST) man vajadzīgajos datumos jau tagad cena par kādiem 100 EUR zemāka nekā BT mājas lapā, bet diemžēl neredzu tās "višķeršanas" akcijas zemākās cenas, vismaz pašlaik nē...
Kur skatīties pilno mēneša ainu Matrix?
-
viestursp1
- Ieraksti: 32
- Pievienojies: 07 Jun 2025 08:56
Droši, visu laiku pērku un nekas slikts nav noticis. Ja ievērojami (par vairāk nekā 4 st.) pamainās lidojuma laiks vai reisu atceļ vairāk nekā 14 dienas pirms lidojuma, tad ir lielāks "čakaris" nekā ar BT, bet gala rezultātā naudu atpakaļ var dabūt. Tikai nevajag caur tiek "kantoriem" pirkt RYANAIR reisus, jo par ietaupītajiem 7 EUR būs ilgs "čakaris" ar IDENTITY VERIFICATION.