OTA's kas uzreiz izsniedz eticket

Atbildēt
Profila attēls
SapnuMedniece
Ieraksti: 643
Pievienojies: 01 Jun 2025 14:02
Sazināties:

OTA's kas uzreiz izsniedz eticket

Post no SapnuMedniece »

Atceros, ka agrāk visādām cenu kļūdām bija saraksts ar OTĀm, kas uzreiz izsniedz eticket un var minimizēt iespēju, ka rezervācija neiziet cauri. Kāda ir pieredze šobrīd, kur tas notiek ātrāk un vai ir nianses par aviokompānijām, kuras kurās OTĀs?
runcels23
Ieraksti: 119
Pievienojies: 24 Jul 2025 00:47

Re: OTA's kas uzreiz izsniedz eticket

Post no runcels23 »

Es tagad Airbaltic biļetes pie Otas ņēmu jo varēju pirms 00:00 un apstiprinājums ar Airbaltic booking nr. saņēmu tikai no rīta 7:00.
Profila attēls
SapnuMedniece
Sazināties:

Post no SapnuMedniece »

runcels23 wrote: 22 Aug 2025 23:04 Es tagad Airbaltic biļetes pie Otas ņēmu jo varēju pirms 00:00 un apstiprinājums ar Airbaltic booking nr. saņēmu tikai no rīta 7:00.
Kura OTA tā bija? Man paziņām esot bijis gandrīz 24h ar vienu (bet vairs nepateikšu, kura tā bija), kamēr apstiprināja. Gribētos saprast, kuras ir visātrākās.
runcels23
Ieraksti: 119
Pievienojies: 24 Jul 2025 00:47

Post no runcels23 »

SapnuMedniece wrote: 24 Aug 2025 12:13
runcels23 wrote: 22 Aug 2025 23:04 Es tagad Airbaltic biļetes pie Otas ņēmu jo varēju pirms 00:00 un apstiprinājums ar Airbaltic booking nr. saņēmu tikai no rīta 7:00.
Kura OTA tā bija? Man paziņām esot bijis gandrīz 24h ar vienu (bet vairs nepateikšu, kura tā bija), kamēr apstiprināja. Gribētos saprast, kuras ir visātrākās.
https://www.vayama.ie/ , laikam kāds Budget meitas uzņēmums.
Kubis
Ieraksti: 29
Pievienojies: 04 Jun 2025 16:05

Post no Kubis »

Lastminute.(kaut kas) un faktiski tas pats lastminute, kas ir citās valstīs bravofly.(kaut kas) izsniedz uzreiz, vienīgais no kādām valstīm mēdz būt, ka lētākā cena ir ar kādu “interesantu” mūsu pusē karti. Lētākās, kas atrastas ir Zviedrijas, Ungārijā un Šveice, Austrija bet viss pārejot uz viņiem no skyscanner attiecīgi mainot iestatījumus valstu tur
Profila attēls
SapnuMedniece
Sazināties:

Post no SapnuMedniece »

Kubis wrote: 25 Aug 2025 18:19 Lastminute.(kaut kas) un faktiski tas pats lastminute, kas ir citās valstīs bravofly.(kaut kas) izsniedz uzreiz, vienīgais no kādām valstīm mēdz būt, ka lētākā cena ir ar kādu “interesantu” mūsu pusē karti. Lētākās, kas atrastas ir Zviedrijas, Ungārijā un Šveice, Austrija bet viss pārejot uz viņiem no skyscanner attiecīgi mainot iestatījumus valstu tur
Paldies, šis ir noderīgi!
celotaja
Ieraksti: 123
Pievienojies: 06 Jun 2025 14:52
Atrašanās vieta: 2025: PBH,CCU,SIN,KUL,DEL,IST,STN,TFS,MEL,AKL,ZQN,CHC, FRA,LIS, TER,HOR,FLW,PDL,CDG,GCI,JER,AMS

Post no celotaja »

Paskatījos pēdējās pirktās avio biļetes - lastminute uzreiz atsūtīja British airways lidojumam biļetes un flightnetworks - airbaltic un LATAM lidojumiem. Bet tie nav vienīgi. Jebkurā gadījumā 24h nekad neesmu gaidījusi apstiprinājumu, parasti viss notiek stundas laikā.
2026: BKK, IST, RIX, FRA, IAH, LIM, UIO, GPS, SCY, MAD, OTP, MUC, OLB, OSL, LYR, EVN
Atbildēt