Ierosinājumi
- SapnuMedniece
- Ieraksti: 526
- Pievienojies: 01 Jun 2025 14:02
- Sazināties:
Ierosinājumi
Ir ierosinājuma foruma darbības uzlabošanai? Raksti šeit!
Re: Ierosinājumi
Beidzot tiku iekšā ar kādu desmito mēģinājumu. Dari taču kaut ko ar to briesmīgo Captchu!
Nomainīju uz reCAPTCHA v3, vajadzētu būt labāk.Orsons wrote: 03 Jun 2025 09:25 Beidzot tiku iekšā ar kādu desmito mēģinājumu. Dari taču kaut ko ar to briesmīgo Captchu!
- SapnuMedniece
- Sazināties:
Piefiksēju te, lai neaizmirstas, tik tālu man privātās ziņās atsūtītie ierosinājumi:
Like/sirsniņu funkcija ierakstiem
Lai visi linki atveras jaunā logā
Like/sirsniņu funkcija ierakstiem
Lai visi linki atveras jaunā logā
Neesmu īpaši advancēts tehnoloģiju lietās, bet pamanīju, ka šajā forumā nestrādā gramatikas korektors.
Vai tas ir atkarīgs no foruma platformas, vai arī es pats varu ko darīt, lai tas darbotos?
Atceros, ka ceļakājā arī brīžiem tas pārstāja darboties, bet to varēja kaut kā salabot pārlūka iestatījumos. Lietoju Chrome.
Vai tas ir atkarīgs no foruma platformas, vai arī es pats varu ko darīt, lai tas darbotos?
Atceros, ka ceļakājā arī brīžiem tas pārstāja darboties, bet to varēja kaut kā salabot pārlūka iestatījumos. Lietoju Chrome.
Nomainīju foruma lapu satura valodas "tagu" uz "lv", man Edge un Chrome tagad spell-check sāka strādāt.Orsons wrote: 04 Jun 2025 12:10 Neesmu īpaši advancēts tehnoloģiju lietās, bet pamanīju, ka šajā forumā nestrādā gramatikas korektors.
Man nestrādā. Bet jāparakājas Chrome iestatījumos, zinu, kam man iepriekš ceļakājai pāris reizes arī nojuka, kad nestrādāja.
Hm, visi interneti saka, ka Chrome spell check in paslēpts pie valodām, kur to var ieslēgt un izslēgt, bet man tur (Android telefonā) nav redzama tāda opcija.
Automātiski uzradās nākamais jautājums - kā un vai varu pievienot bildi. Pagaidām nemāku.
Automātiski uzradās nākamais jautājums - kā un vai varu pievienot bildi. Pagaidām nemāku.
Un vēl viens jautājums / ierosinājums. Vienas dienas laikā mani vairākas reizes izmet no konta. Vai to ir iespējams novērst?
Bildes šādi: [img]http://www.serveris.lv/bilde.jpg[/img]
Es no šīs atbildes sapratu, ka bildei ir jābūt uz mana ārējā servera, bet nu katrā ziņā no Google photos man šādi pievienot neizdodas. Bet tur, kad es prasu izveidot saiti, viņš neliek .jpg beigās.
Būtu forši, ja klikšķinot Noderīgās saites, tās atvērtos blakus logā. Lietoju Chrome. Vai arī tas ir manis pašas rokās?
Tas jau pašas rokās. Telefonā - spied un pieturi ilgāk, tad parādās opcija "atvērt jaunā cilnē". Datorā attiecīgi ar labo peles taustiņu un tad atvērt jaunā cilnē (vai logā).Grieta wrote: 06 Jun 2025 08:44 Būtu forši, ja klikšķinot Noderīgās saites, tās atvērtos blakus logā. Lietoju Chrome. Vai arī tas ir manis pašas rokās?
Man no savas puses vēl viens jautājums / ierosinājums. Vai var izdarīt tā, ka atverot tēmu, kurā ir vairāk par vienu lappusi (kā, piemēram, nu jau šī), atvērtos pēdējā lapa ar jaunākajām ziņām, nevis pirmā ar vecākajām?
Un varbūt var uzlikt noklusējuma iestatījumu rādīt, teiksim 25 ziņas vienā lapā, nevis tikai 10, kā tas ir tagad?
Un varbūt var uzlikt noklusējuma iestatījumu rādīt, teiksim 25 ziņas vienā lapā, nevis tikai 10, kā tas ir tagad?
Vai Bookinga kodu diskusiju nevajadzētu pārvietot uz Slepeno sadaļu?
vai ir iespēja ieķekset vienu tēmu, lai saņemtu uz epastu ziņu par jaunu komentu ?
Tā, skatos, ka ziņu skaits vienā lapā ir palielināts, tas labi, nezinu, cik ir maksimums, bet vismaz 16 ziņas šajā lapā saiet.
Lai nemestu ārā no konta, pašam vajag ieķeksēt "atcerēties mani šajā ierīcē". Pareizrakstības korektors man arī tagad darbojas.
Paliek nedaudz neskaidrs jautājums par attēliem - ja esmu pareizi sapratis, tad forumam savas datu glabātuves nav, un attēls ir jāievieto no ārēja avota. Šim nolūkam var izmantot pogu, kas atrodama zem "Full Editor & Preview". Bet, piemēram, no Google photos šādi ievietot neizdodas.
Lai nemestu ārā no konta, pašam vajag ieķeksēt "atcerēties mani šajā ierīcē". Pareizrakstības korektors man arī tagad darbojas.
Paliek nedaudz neskaidrs jautājums par attēliem - ja esmu pareizi sapratis, tad forumam savas datu glabātuves nav, un attēls ir jāievieto no ārēja avota. Šim nolūkam var izmantot pogu, kas atrodama zem "Full Editor & Preview". Bet, piemēram, no Google photos šādi ievietot neizdodas.
- SapnuMedniece
- Sazināties:
Šis ir izdarīts. Pagaidām Slepenais pieejams visiem reģistrētiem lietotājiem, bet tuvākajā laikā sākšu likt minimālo komentāru skaitu kā ierobežojumu, lai var izmantot.KrristaU wrote: 06 Jun 2025 14:56 Vai Bookinga kodu diskusiju nevajadzētu pārvietot uz Slepeno sadaļu?
- SapnuMedniece
- Sazināties:
Par bildi, var izmantot Gravatar, vai ielikt savu bildi. Ejam uz labo augšējo stūri, kur niks, klikšķinām uz bultiņu, tad Profila vadība, un tur izvēlamies šķirkli profils, tajā kreisajā pusē trešais stabiņā - Labot profile attēlu.Orsons wrote: 04 Jun 2025 16:39 Hm, visi interneti saka, ka Chrome spell check in paslēpts pie valodām, kur to var ieslēgt un izslēgt, bet man tur (Android telefonā) nav redzama tāda opcija.
Un jā, to, ka 25 komentāri tagad rādās, arī ieliku.
Daudzi vēl man jautā, kā var zināt, ka forumā ir jauna tēma - tā pelēkā bumbiņa blakus tēmām, piemēram, "Galvenais sarunu forums" tad rādās sarkana, nevis pelēka.
Visvienkāršāk - nospiest un turēt Ctrl un tad ar peli spiest uz linka!Grieta wrote: 06 Jun 2025 08:44 Būtu forši, ja klikšķinot Noderīgās saites, tās atvērtos blakus logā. Lietoju Chrome. Vai arī tas ir manis pašas rokās?
2025: RIX HAM FRA SKG ATH CHQ BCN LHR MUC HEL KRK AMS HER
2026: RIX BGY WAW KRK ARN PEK HKG DAD
2026: RIX BGY WAW KRK ARN PEK HKG DAD
Jā, manuprāt arī šeit būtu labs, ja varētu kā celakaja atvērt visus jaunos neizlasītos ierakstus jaunos Tabos, kas tad katrs ir par savu tēmu, tas bija ļoti ērti un viegli bija sekot līdzi visiem jaunumiem.
Vecajā Ceļakājā bija laba poga - "Atvērt nelasītās ziņas jaunos "tabos"".
-
Inguljalja
- Ieraksti: 11
- Pievienojies: 04 Jun 2025 16:02
Jautājums par veco ceļakājas saturu. Vai kaut ko no vecā satura, kas joprojām ir aktuāls nevar pārnest šajā forumā. Nezinu gan, vai tam saturam vispar var kādā veida piekļūt.
- SapnuMedniece
- Sazināties:
Nē, diemžēl to nevarēs gan, tur bija pilnīgi cita platforma. Saturu var browsēt te: https://web.archive.org/web/20241107140 ... lakaja.lv/Inguljalja wrote: 10 Jun 2025 10:36 Jautājums par veco ceļakājas saturu. Vai kaut ko no vecā satura, kas joprojām ir aktuāls nevar pārnest šajā forumā. Nezinu gan, vai tam saturam vispar var kādā veida piekļūt.
-
Inguljalja
- Ieraksti: 11
- Pievienojies: 04 Jun 2025 16:02
Paldies! Noderīgi. Varbūt šo vērts pielikt pie noderīgajām saitēm?SapnuMedniece wrote: 10 Jun 2025 10:43Nē, diemžēl to nevarēs gan, tur bija pilnīgi cita platforma. Saturu var browsēt te: https://web.archive.org/web/20241107140 ... lakaja.lv/Inguljalja wrote: 10 Jun 2025 10:36 Jautājums par veco ceļakājas saturu. Vai kaut ko no vecā satura, kas joprojām ir aktuāls nevar pārnest šajā forumā. Nezinu gan, vai tam saturam vispar var kādā veida piekļūt.