20 minūtes, lai pārsēstos IST
20 minūtes, lai pārsēstos IST
Ir biļete RIX-DEL, nopirkta pirms pusgada. Šai laikā turki IST-DEL lidojuma laikus ir mainījuši jau 6 reizes. Šodien, 2 dienas pirms izlidošanas - septīto reizi. Tagad sanāk ielidot 15:55, izlidot 16:15. Vai tas reāli ir iespējams ar visu nodoto bagāžu (lidojums IX-DEL vienā biļetē). Kādam ir tik īsā laikā izdevies pārsēsties? Ja neizdodas, uz ko spiest, lai tiktu DEL vismaz lidz nākošās dienas 19:00?
- SapnuMedniece
- Ieraksti: 527
- Pievienojies: 01 Jun 2025 14:02
- Sazināties:
Re: 20 minūtes, lai pārsēstos IST
Es domāju, ka ir pilnīgi nereāli, gan jau, ka var apskatīties expertflyer, cik ir MCT, bet tur jau otrajam lidojam jau tobrīd boarding būs beidzies, pat, ja ielidosi laicīgi.
Es skatītos alternatīvus nokļūšanas veidus un ar viņiem mēģinātu sazināties jau tagad. Atkarībā no tā, cikos beigās nokļūsti galā, tad kompensāciju var saņemt tāpat, jo izpildās <14 dienu noteikums regulā.
Es skatītos alternatīvus nokļūšanas veidus un ar viņiem mēģinātu sazināties jau tagad. Atkarībā no tā, cikos beigās nokļūsti galā, tad kompensāciju var saņemt tāpat, jo izpildās <14 dienu noteikums regulā.
Kā labāk sazināties? Rakstīt, zvanīt? Rīgā viņiem, šķiet, kantoris izbeidzies.
- SapnuMedniece
- Ieraksti: 527
- Pievienojies: 01 Jun 2025 14:02
- Sazināties:
Es savos epastos atradu tādu numuru: +371 67 359441 bet vai vēl darbojas, nezinu.
P.S mums galvenajā tēmā pie aviosabiedrību kontaktiem ir vēl pāris.
P.S mums galvenajā tēmā pie aviosabiedrību kontaktiem ir vēl pāris.
Uz tiem pirms kādiem 4 mēnešiem man izdevās sazvanīt. Be tad bija gaidīšana ar mūziku. Tagad pēc izvēlnēm- pauze un "this number cannot be reached". Izskatās ka pavisam izbeigušies. Lidostā kāds ofisu pēdējā laikā ir redzējis?
Vispār, izskatās ļoti jocīgi. Jo nākamais lidojums ir ar indiešiem. Viniem 2 reisi IST-DEL ar 4 stundu starpību. Mums bija uz vēlāko. Un tas neizskatās atcelts. Mājas lapā, pie rezervāciju pārvaldības piedāvā variantu izlidot 40 min agrāk ar BT un savienojums ar to pašu vēlāko. Vai no RIX ar turkiem un tālāk ar Oman Air caur MCT. Nevaru saprast, kā labāk, apstiprināt viņu piedāvāto variantu ar 20 min pārsēšanos un skatīties, kas sanāks, vai uzreiz mainīt uz variantu caur Omānu.
Vispār, izskatās ļoti jocīgi. Jo nākamais lidojums ir ar indiešiem. Viniem 2 reisi IST-DEL ar 4 stundu starpību. Mums bija uz vēlāko. Un tas neizskatās atcelts. Mājas lapā, pie rezervāciju pārvaldības piedāvā variantu izlidot 40 min agrāk ar BT un savienojums ar to pašu vēlāko. Vai no RIX ar turkiem un tālāk ar Oman Air caur MCT. Nevaru saprast, kā labāk, apstiprināt viņu piedāvāto variantu ar 20 min pārsēšanos un skatīties, kas sanāks, vai uzreiz mainīt uz variantu caur Omānu.
Last edited by kk on 03 Nov 2025 17:33, edited 1 time in total.
Izskatās, ka turkiem ir kāds, kurš saņem algu atkarībā no mainīto lidojumu skaita. 8. reizi nomainīts. Atpakaļ uz to pašu variantu, kas bija, ar 4:20 savienojumu IST. Arī iepriekšējās turp/atpakaļ mainīšanas bija līdzigas.
Šodien gāju pa Merķeļa ielu, atcerējos šo ierakstu. Tā kā TK ik pa laikam aktuāls, nolēmu paskatīt, bet nekas neliecina, ka būtu "izbeigušies", jo bija vaļā un viss kā iepriekš. Pie durvīm norādīts darba laiks "Pirmdiena - Piektdiena 9:00-17:00, arī atsevišķa lapiņa, ka 8.11. un 18.11. būšot slēgts, 17.11 saīsināts darba laiks, bet vienmēr varot zvanīt uz 24 stundu zvanu centru +902124440849. Kā Rīgas numurs tur bija norādīts 67359444.kk wrote: 03 Nov 2025 14:46 Kā labāk sazināties? Rakstīt, zvanīt? Rīgā viņiem, šķiet, kantoris izbeidzies.
Merķeļa ielas birojs strādā, nesen apmeklēju, bija trīs laipnas latviski, krieviski, angliski runājošas darbinieces, izskatīja, samainīja, pat izdrukāja biļetes. Esmu arī sazvanījusi biroja darba laikā.