uz Filipīnām

DP
Ieraksti: 52
Pievienojies: 23 Jul 2025 14:05

uz Filipīnām

Post no DP »

Varbūt kāds ir manījis labus piedāvājumus no Rīgas/Eiropas uz Filipīnām?

Meklēju biļetes no marta beigām 28.03.(28-30.03) līdz aprīļa vidum(12.-19.04.)
Līdz šim manīju akcijas no Romas, bet nu jau cena ir augšā. Pagaidām interesantākais variants ir no Varšavas caur Dubaju 645eur. Dubajā nav būts, tāpēc diena layover Dubajā likās kā pluss. Uz Varšavu ļoti smuki savienojās ar LOT bija 105eur, bet nu jau uzkāpa līdz 147eur :( Tad tas vairs neizskātās tik interesanti uz 2 cilv. Airbaltic Varšava, tur ilgāk jāgaida, bet nu arī paliek kā variants.
Bez nododamās bagāžas.
kristoff
Ieraksti: 41
Pievienojies: 23 Jul 2025 23:58

Re: uz Filipīnām

Post no kristoff »

Autobuss līdz Varšavai nav variants?
DP

Post no DP »

kristoff wrote: 19 Jan 2026 12:59 Autobuss līdz Varšavai nav variants?
Turp atpakal tie tapat ir ap 60eur un 11-13h katraa virzienaa :? Nu laikam neesmu uz to gatava, lai nedaudz ieekonometu
Buicis
Ieraksti: 194
Pievienojies: 02 Jun 2025 11:56

Post no Buicis »

Būtu dikti labi norādīt uz kādu pilsētu Filipīnās gribās lidot. :)
Bet ja gribās dikti sarežģīti, tad var šādi. 655eur. Es gan tādu nepirktu.
https://www.skyscanner.se/transport/fli ... ects=false
2026.
DP

Post no DP »

Buicis wrote: 19 Jan 2026 21:34 Būtu dikti labi norādīt uz kādu pilsētu Filipīnās gribās lidot. :)
Bet ja gribās dikti sarežģīti, tad var šādi. 655eur. Es gan tādu nepirktu.
https://www.skyscanner.se/transport/fli ... ects=false
Vienalga uz kuru. Pienemu, ka lētākā būs Manila.
Skyscannera shos variantus ari redzeju, bet nu 4-5 lidojumi vienā virzienā, tas bish pa traku :? Un kāda iespēja, ka kkur nenobruks pēc laikiem.
Ingemaars
Ieraksti: 58
Pievienojies: 05 Jun 2025 08:42

Post no Ingemaars »

No Vīnes?
https://www.skyscanner.se/transport/fli ... bled=false
31/3-18/4 Cena itkā no 571 €.
DP

Post no DP »

Atradu biļetes, varbūt ne pašas lētākās, bet ar interesantāko maršrutu, kur stopoveri jau būs daļa no ceļojuma.
Šobrīd Turkish akcija no Rīgas uz Mumbaju 507€ martā, aprīlī. Indijā nav būts, tur kādu brīdi uzkavēsimies un tad uz Manilu. Meklējot savienojumus, var arī ātrāk tikt un bez vīzām, bet paņēmām ar savienojumu dienu Hanoi, Vjetnamā 220€. Mosh Vjetnamā var dabūt kkadu tranzītvīzu, bet laikam nav tādas🥲
*Visur ieklauta nododamā bagāža. Nekad neizmantoju, bet varbut noderēs :)
JolantaB
Ieraksti: 12
Pievienojies: 04 Jun 2025 22:06

Post no JolantaB »

Mēs pirms pāris dienām atlidojām no Filipīnām. Biļetes pirkām kaut kad novembrī: atsevišķi AirBaltic RIX-ARN-RIX un AirChina ARN-PEK-MNL-PEK-ARN. Izmaksas 515 EUR. Turpceļā Pekinā bija 9h layover, tad nu dabūjām 24h bezmaksas vīzu un devāmies pastaigāties pa pilsētu, lai nav jānīkst lidostā.
DP

Post no DP »

JolantaB wrote: 01 Feb 2026 15:41 Mēs pirms pāris dienām atlidojām no Filipīnām. Biļetes pirkām kaut kad novembrī: atsevišķi AirBaltic RIX-ARN-RIX un AirChina ARN-PEK-MNL-PEK-ARN. Izmaksas 515 EUR. Turpceļā Pekinā bija 9h layover, tad nu dabūjām 24h bezmaksas vīzu un devāmies pastaigāties pa pilsētu, lai nav jānīkst lidostā.
Izklausas loti izddevigs variants.
Kads jums bija maršruts pa Filipīnām, ja nav noslēpums? Tagad plānā ir Coron(daivings, snorkelings), Cebu, Bohol un Boracay.
JolantaB

Post no JolantaB »

Izklausas loti izddevigs variants.
Kads jums bija maršruts pa Filipīnām, ja nav noslēpums? Tagad plānā ir Coron(daivings, snorkelings), Cebu, Bohol un Boracay.
Mūsu maršruts bija šāds: no ielidošanas Manilā pusnaktī pēc dažām stundām jau lidojām tālāk uz Palawan PPS, kur palikām 2 vietās - Puerto Princesa un El Nido; pēc tam ar fast ferry pārcēlāmies no El Nido uz Coron, kur arī palikām pāris naktis; pēc tam lidojām uz Cebu salu un beigās lidojām atpakaļ uz Manilu, kur palikām pēdējo nakti pirms agrā rīta lidojuma atpakaļ uz mājām. Ļoti patika salas, bet nepatika Cebu pilsēta (un trakā satiksme šajā pilsētā un salā kopumā - mēs šajā salā bijām paņēmuši auto, tāpēc visu šo satiksmes ārprātu izbaudījām pēc pilnas programmas :lol: ) un Manila (vienkārši liela pilsēta).
kristoff
Ieraksti: 41
Pievienojies: 23 Jul 2025 23:58

Post no kristoff »

Negribu nevienu atrunāt vai baidīt, bet personīgi es esmu izlēmis pārskatāmā nākotnē nelidot virs Krievijas teritorijas (slinkums skatīties, bet saprotu, ka AirChina no Stokholmas uz Pekinu lido virs Krievijas). Gan tāpēc, lai mana nauda netiek Krievijai par gaisa telpas izmantošanu, gan tāpēc, lai kādā ekstra situācijā lidmašīnai veicot avārijas nosēšanos un nokļūstot Krievijas drošībnieku rokās, viņi pārbaudes gadījumā neatrastu manā telefonā (sākot ar sociālajiem tīkliem un beidzot ar privātām sarakstēm) visādas "interesantas" lietas, kas man varētu dārgi maksāt. Tāpēc es pirms pusotra gada uz Uzbekistānu izvēlējos LOT ar pārsēšanos, nevis uzbeku tiešo reisu no Rīgas.
DP

Post no DP »

Mūsu maršruts bija šāds: no ielidošanas Manilā pusnaktī pēc dažām stundām jau lidojām tālāk uz Palawan PPS, kur palikām 2 vietās - Puerto Princesa un El Nido; pēc tam ar fast ferry pārcēlāmies no El Nido uz Coron, kur arī palikām pāris naktis; pēc tam lidojām uz Cebu salu un beigās lidojām atpakaļ uz Manilu, kur palikām pēdējo nakti pirms agrā rīta lidojuma atpakaļ uz mājām. Ļoti patika salas, bet nepatika Cebu pilsēta (un trakā satiksme šajā pilsētā un salā kopumā - mēs šajā salā bijām paņēmuši auto, tāpēc visu šo satiksmes ārprātu izbaudījām pēc pilnas programmas :lol: ) un Manila (vienkārši liela pilsēta).
Vai bija vērts ņemt Cebu auto, vai tur daudz apskates objekti ko savādāk grūti apskatīt?
JolantaB

Post no JolantaB »

Vai bija vērts ņemt Cebu auto, vai tur daudz apskates objekti ko savādāk grūti apskatīt?
Skatoties, kur grib palikt, ko redzēt un ko darīt Cebu salā. :)
Ja bāzējas Cebu pilsētā, tad auto vispār nav vajadzīgs - Grab takši ir labākais variants, lai pārvietotos pa pilsētu un uz/no lidostu, bet, lai dotos uz tūrēm/aktivitātēm (populārākās Cebu salā ir Kawasan Fall kanjonings + Zipline, Peldēšanās ar vaļu haizivīm un Snorkelēšana ar sardīnēm un bruņurupučiem), tad jāņem uzreiz klāt arī transports ar šoferi, ko parasti visas tūres kompānijas arī piedāvā.
Ja paliek kur citur (mēs palikām 2 vietās Cebu salā - Moalboal un Oslob), tad auto īre mūsu gadījumā bija ērtākais pārvietošanās līdzeklis, jo bijām 3 cilvēki. Bet, ja ir 1 vai 2 cilvēki, tad rolleris varētu būt vēl labāks variants.
Var, protams, braukt arī ar viņu vietējiem autobusiem (tie ir super lēti).
tefs
Ieraksti: 5
Pievienojies: 18 Aug 2025 19:55

Post no tefs »

Kaut kad nesen manīju lētus lidojumus uz Bangkoku. Var tālāk no Bangkokas uz Cebu. Ieteiktu apmeklēt arī Siquijor. Bohol baigi lielā sala, liels laiks paiet lai pārvietotos.
Rihards007
Ieraksti: 54
Pievienojies: 02 Jun 2025 12:31

Post no Rihards007 »

Siquior patika, sākumā biju domājis veltīt 2-3dienas bet beigās nedēļu nodzīvoju. No Cebu ar autobusu vari braukt uz Oslob pusi (vari ar vaļu haizivīm papeldēt, Tumalog waterfall). Turpat ir prāmis uz Dumaguete un tad otrs prāmis uz Siquior. Ir arī prāmis starp Bohol un Siquior.
mazais74
Ieraksti: 34
Pievienojies: 05 Jun 2025 13:55

Post no mazais74 »

Vai kads ir lidojis uz Filipinam ZSv laika? Ja jaa,cik apmeram maksaja avio un cik laicigi pirktas? es tagad skatos savu pedejo lidojumu kas bija 2024 Janvara beigas- febr pirktas pa 722 eur,kas nav ne pa leto ne pa dārgo itkā.Bet nu tad bija sakarigs marshruts Riga-Stambula-Cebu ar Tukishu.Tagad skatos ka Turkisham vairs nav tiešo lidojumu no Stambulas uz Cebu un viss iet caur Manilu(varbut kludos) Ko gribeju jautāt-vai šābrīža cena 20 dec-11 jan Riga-Stambula-Manila-Cebu turp atpakal pa 888 eur ir normāla cena vai laba,vai bus iespēja dabūt lētak vai gluži pretēji-cena noteikti pieaugs?
celotaja
Ieraksti: 117
Pievienojies: 06 Jun 2025 14:52
Atrašanās vieta: 2025: PBH,CCU,SIN,KUL,DEL,IST,STN,TFS,MEL,AKL,ZQN,CHC, FRA,LIS, TER,HOR,FLW,PDL,CDG,GCI,JER,AMS

Post no celotaja »

mazais74 wrote: 17 Feb 2026 15:10 Vai kads ir lidojis uz Filipinam ZSv laika? Ja jaa,cik apmeram maksaja avio un cik laicigi pirktas? es tagad skatos savu pedejo lidojumu kas bija 2024 Janvara beigas- febr pirktas pa 722 eur,kas nav ne pa leto ne pa dārgo itkā.Bet nu tad bija sakarigs marshruts Riga-Stambula-Cebu ar Tukishu.Tagad skatos ka Turkisham vairs nav tiešo lidojumu no Stambulas uz Cebu un viss iet caur Manilu(varbut kludos) Ko gribeju jautāt-vai šābrīža cena 20 dec-11 jan Riga-Stambula-Manila-Cebu turp atpakal pa 888 eur ir normāla cena vai laba,vai bus iespēja dabūt lētak vai gluži pretēji-cena noteikti pieaugs?
Jā, es biju šajā periodā Filipīnās 2025.gadā. Es gan ar TK lidoju uz Taivānu un pēc tam par punktiem uz Cebu un atpakaļ no Bangokas uz Rīgu, līdz ar to man sanāca pie 700 eur. Par 888 eur es sev biļeti nepirktu, bet priekš Ziemassvētkiem un Jaunā gada ir diezgan normāla cena. Pēdējos 3 gados Ziemassvētkos un Jaunajā gadā lidoju tikai ar TK, visas biļetes pirku gada sākumā un pēc tam pārbaudot cenas, tās tikai pieauga.
2026: BKK, IST, RIX, FRA, IAH, LIM, UIO, GPS, SCY, MAD, OTP
mazais74

Post no mazais74 »

njaa,ja vakar bija 888 eur tad shodien jau ir 3200 eur...
Ilmis
Ieraksti: 20
Pievienojies: 04 Jun 2025 15:33

Post no Ilmis »

mazais74 wrote: 18 Feb 2026 17:39 njaa,ja vakar bija 888 eur tad shodien jau ir 3200 eur...
Vai tiešām pareizi iestatījumi? Es intereses pēc pamēģināju, man tos datumus 20.12-11.01 ar Turkiš rāda 1000. Nav 888, bet arī nav 3200. Iespējams, pamainot OTAs vai VPN, var pietuvoties atpakaļ 888, bet to nemēģināju.
mazais74

Post no mazais74 »

Ilmis wrote: 18 Feb 2026 17:50
mazais74 wrote: 18 Feb 2026 17:39 njaa,ja vakar bija 888 eur tad shodien jau ir 3200 eur...
Vai tiešām pareizi iestatījumi? Es intereses pēc pamēģināju, man tos datumus 20.12-11.01 ar Turkiš rāda 1000. Nav 888, bet arī nav 3200. Iespējams, pamainot OTAs vai VPN, var pietuvoties atpakaļ 888, bet to nemēģināju.
Skyskaneris vel sho to rada,bet kad jau panem konkretu dīleri pie ka pirkt ta cena parlec uz 3200. Vakar turkish majaslapa bija par 60 eur dargak neka dilerim-turpcels 500 ar astiti atpakalcels 400 ar astiti,shodien turpcels 1600 atpakalcels 1600…
mazais74

Post no mazais74 »

Tas kas rada vel 994 ir lol.travel bet kad uzdpied uz vina tad ir shis
There has been a change of price for this option to 3.072,04EUR The flights tickets are sold in real time worldwide and the availability of fares is limited.
Ilmis
Ieraksti: 20
Pievienojies: 04 Jun 2025 15:33

Post no Ilmis »

mazais74 wrote: 18 Feb 2026 20:18 Tas kas rada vel 994 ir lol.travel bet kad uzdpied uz vina tad ir shis
There has been a change of price for this option to 3.072,04EUR The flights tickets are sold in real time worldwide and the availability of fares is limited.
Pamēģināju šodien. Tiku līdz maksāsāšanai pa 974EUR. Var jau būt, ka nospiežot "maksāt" uzlektu cena, bet līdz pēdējam solim nekas nemainījās. Sāku ar skyscanner.no - pāradresēja uz Brafofly ar cenu 974EUR. Izmēģināju arī pāradresāciju uz Expedia un arī tur tiku līdz maksāšanai pa 985EUR. Screenshot šeit nemāku ielikt, bet lidojums ir 20.12.2026 RIX - IST - TPE -CEB un 11.01.2027 atpakaļ.
Normiņš
Ieraksti: 17
Pievienojies: 02 Jun 2025 23:22

Post no Normiņš »

Turki paši saka, ka pa 949 vari ar viņiem lidot.
mazais74

Post no mazais74 »

Ilmis wrote: 19 Feb 2026 13:44
mazais74 wrote: 18 Feb 2026 20:18 Tas kas rada vel 994 ir lol.travel bet kad uzdpied uz vina tad ir shis
Pamēģināju šodien. Tiku līdz maksāsāšanai pa 974EUR. Var jau būt, ka nospiežot "maksāt" uzlektu cena, bet līdz pēdējam solim nekas nemainījās. Sāku ar skyscanner.no - pāradresēja uz Brafofly ar cenu 974EUR. Izmēģināju arī pāradresāciju uz Expedia un arī tur tiku līdz maksāšanai pa 985EUR. Screenshot šeit nemāku ielikt, bet lidojums ir 20.12.2026 RIX - IST - TPE -CEB un 11.01.2027 atpakaļ.
ja ir tads lidojums bet tur ir 2 lieli minusi kas nebija ""888 eur"" biletei-pirmais-turpcels 34 st(22 vieta)( 14 stundas Taipeja,bija 4 st Manila)) un atpakalcels 28 st(24 vieta),otrs minus ir tas ka Stambula paradas transfer and flight change,es gan isti nezinu vai tas ir tas pats kas self transfer kad koferis janem araa un janodod par jaunu.
mazais74

Post no mazais74 »

Biju ta sadomajies ka nopirku ar tiem lielajiem layoveriem-turpcela 14 st Taipeja,atpakalcela 7 st Taipeja,parejie ap 2 st layoveri. panemu pa 914 eur 18.12-9.01
Atbildēt