Nav pirmā reizie, kad ASV jāņem nomā auto, bet lūdzu padalīties, caur kurām pārbaudītām saitēm šobrīd to vislabāk darīt, lai izvairītos no pārsteigumiem.
Pie noderīgajām saitēm izmēģināju visus variantus, bet man par pārsteigumu visus pārsita pušu piedāvājums, kuru gaidīju vismazāk - kad norezervēju viesnīcu caur savu kontu ihg.com, pamanīju piedāvājumu nomāt auto no IHG sadarbības partneriem, un pie Dollar/Thrifty uz 1 pilnu nedēļu man par compact tipa auto ar automātisko kārbu ļāva rezervēt par nieka 186 USD.
Bet, zinot iepriekšējo pieredzi, esmu gatavs uz to, ka neviena mana apdrošināšanas polise nomas kantora darbiniekam nebūs pietiekama, lai izsniegtu man atslēgas bez LDW/CDW iekasēšanas, kas var būt vēl lielāka summa par šo nomas maksu. Man ir ceļojumu apdrošināšana, plus varu iegādāties vēl kādu starptautiski atzītu apdrošināšanas polisi tieši auto nomai, bet zinu, ka ar to var nepietikt, ja auto nomas politika būs neizniegt auto tiem, kuri pie viņiem nepiepērk LDW/CDW.
Ja kādam ir labs padoms par auto nomu un apdrošināšanas polisēm ASV, droši padalieties!
Auto noma ASV - jaunākās atziņas
Re: Auto noma ASV - jaunākās atziņas
Kurā ASV pilsētā?
Mana pieredze (Vašingtona DC, Čikāga) - vienmēr labākās cena ir bijušas caur QEEQ aplikāciju, un tām ir iekļauta visa apdrošināšana, tai skaitā CDW ar zero pašrisku. Kantoris protams tur mēģina piedāvāt papildus pakalpojumus, bet, kad saku, ka man vis jau ir nosegts, tad liekas mierā. Dollar vai Thrifty, pārsvarā, bet ir bijis arī Avis / Budget.
Cenas ērti monitorēt caur Kayak.ie - sūta e-pastus, kad cena izmainās konkrētajam periodam. Viņi gan parasti neparāda QEEQ kā zemāko cenu, bet tas nav svarīgi, ja cena izmainās kantorim, tad parasti arī tā pie visiem starpniekiem izmainās.
Bet, piemēram, Miami, ir bardaks ar sīkajām autonomām, kas iedod daudz lētāku cenu nekā minētie lielie kantori, un tad gan sākas visādi brīnumi pie saņemšanas. Vašingtonā un Čikāgā tādu nemaz nav.
Mana pieredze (Vašingtona DC, Čikāga) - vienmēr labākās cena ir bijušas caur QEEQ aplikāciju, un tām ir iekļauta visa apdrošināšana, tai skaitā CDW ar zero pašrisku. Kantoris protams tur mēģina piedāvāt papildus pakalpojumus, bet, kad saku, ka man vis jau ir nosegts, tad liekas mierā. Dollar vai Thrifty, pārsvarā, bet ir bijis arī Avis / Budget.
Cenas ērti monitorēt caur Kayak.ie - sūta e-pastus, kad cena izmainās konkrētajam periodam. Viņi gan parasti neparāda QEEQ kā zemāko cenu, bet tas nav svarīgi, ja cena izmainās kantorim, tad parasti arī tā pie visiem starpniekiem izmainās.
Bet, piemēram, Miami, ir bardaks ar sīkajām autonomām, kas iedod daudz lētāku cenu nekā minētie lielie kantori, un tad gan sākas visādi brīnumi pie saņemšanas. Vašingtonā un Čikāgā tādu nemaz nav.
LA
Paldies, ka atgādināji par QEEQ. Tiešām labi piedāvājumi
Pievērs uzmanību, ka QEEQ ir interesants niķis - zemākās cenas izlec pēkšņi 10-15 sekundes pēc tam, kad meklēšana ir it kā pabeigta.