Flixbus krāpnieki.
Flixbus krāpnieki.
Lai nu ko bet nebija prātā ka pat Flixbus biļetes ir jāfotografē lai pierādītu ka neesi zilonis. Sievas biļetei izmainījuši uzvārdu un par labošanu prasa naudu. Nu es pat dzērumā nepiedēvētu sievai savu uzvārdu un vīriešu dzimtē. Es nesapratu kad 2mēnešus pēc pirkšanas viņi pēkšni sāka man rakstīt ka atcelšanas gadījumā nekas nepienākās, ka manas biļetēs ir izmaiņas. Nē nu es saprotu ka degviela palikusi dārgāka, bet nu tādu risinājumu nebiju gaidījis.
Re: Flixbus krāpnieki.
Vienam virzienam izdevās samainīt bez maksas. Otram virzienam ir pieaugusi cena un prasa piemaksāt starpību. Var jau būt ka pilda ailes paši un nepamanīju. Tagad ja mēģinu pirkt un brauktu divatā, tad viņi jau visu ir sadomājuši kas tie būtu. Bet ja pielieku vēl vienu, tad nezinu kāpēc nevar vēl izdomāt vēl kādu personu.
Re: Flixbus krāpnieki.
Fixbusā pasažierus sēdina atsevišķi kā lētā lidmašīnā - atsevišķi, ja speciāli nepērc sēdvietu. Pie ejas, lai mazāk iespēju samainīties. Nemaksāju viņiem neko bet nopirku jaunas biļetes pie Ecoline kur biļetes no Viļņas uz Rīgu maksāja 5 eiro ar iespēju izvēlēties kur sēdēsim.