Vai kādam ir pieredze nomājot auto Indijā.
Nav runa par to kā ir pārvietoties - grūti, viegli utt., bet, vai der LV izdota auto vadītāja apliecība?
Auto noma Indijā
-
celotaja
- Ieraksti: 117
- Pievienojies: 06 Jun 2025 14:52
- Atrašanās vieta: 2025: PBH,CCU,SIN,KUL,DEL,IST,STN,TFS,MEL,AKL,ZQN,CHC, FRA,LIS, TER,HOR,FLW,PDL,CDG,GCI,JER,AMS
Re: Auto noma Indijā
Man arī šis bija aktuāli gada sākumā, bet diemžēl ar LV izdotu auto vadītāja apliecību ( arī starptautisko) auto Indijā iznomāt nevar.Mebruders wrote: 09 Sep 2025 09:02 Vai kādam ir pieredze nomājot auto Indijā.
Nav runa par to kā ir pārvietoties - grūti, viegli utt., bet, vai der LV izdota auto vadītāja apliecība?
2026: BKK, IST, RIX, FRA, IAH, LIM, UIO, GPS, SCY, MAD, OTP
Vai ņēmāt šoferi?celotaja wrote: 09 Sep 2025 09:11Man arī šis bija aktuāli gada sākumā, bet diemžēl ar LV izdotu auto vadītāja apliecību ( arī starptautisko) auto Indijā iznomāt nevar.Mebruders wrote: 09 Sep 2025 09:02 Vai kādam ir pieredze nomājot auto Indijā.
-
celotaja
- Atrašanās vieta: 2025: PBH,CCU,SIN,KUL,DEL,IST,STN,TFS,MEL,AKL,ZQN,CHC, FRA,LIS, TER,HOR,FLW,PDL,CDG,GCI,JER,AMS
Nē, šoferi neņēmām, ja vajadzēja, tad ar taksi.
Es nezinu, vai Indijā jau ir būts iepriekš, bet viss tur ir tik lēts, ka no savas pieredzes iesaku baigi apsvērt, vai taxi+privāts šoferis (mums uz dienu bija 20 zaļie, bet tas jau kādus gadus atpakaļ) nav izdevīgāk gan naudas, gan nervu ziņā - satiksme tur ir absolūtākais murgs.
Lai izdodās viss, kas ieplānots!
Lai izdodās viss, kas ieplānots!
Paldies.
Kāda tad būtu tā optimālā cena dienā šoferim vai taksim? Negribās piedāvāt par daudz
Kāda tad būtu tā optimālā cena dienā šoferim vai taksim? Negribās piedāvāt par daudz
Es īrēju auto Indijā, Goa, vēl kādā 2017. gadā. Bez starptautiskās apliecības, jo tolaik Latvijā tādas vēl nebija.
Autonomas čalis gan paburkšķēja, ka vispār jau vajadzētu starptautisko, un, lai sargos no policijas, bet iedeva tāpat. Policija nepieķēra.
Tāpēc es nesaprotu, no kurienes viedoklis, ka nevar pat ar starptautisko (kuru tagad var viegli dabūt)?
Autonomas čalis gan paburkšķēja, ka vispār jau vajadzētu starptautisko, un, lai sargos no policijas, bet iedeva tāpat. Policija nepieķēra.
Tāpēc es nesaprotu, no kurienes viedoklis, ka nevar pat ar starptautisko (kuru tagad var viegli dabūt)?
-
celotaja
Jo Indija nav Vīnes konvencijas dalībvalstu sarakstā.Orsons wrote: 11 Sep 2025 17:50 Es īrēju auto Indijā, Goa, vēl kādā 2017. gadā. Bez starptautiskās apliecības, jo tolaik Latvijā tādas vēl nebija.